Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dianocica

intrebare intrebatoare cu iz de tema.... ati renuntat la landou? sau, altfel spus, cand treceti la caruciorul sport?

_
diana si david din 03.12.06

noi suntem in varianta sport de cand avea motanu' trei saptamani, cu spataru' complet pe spate, logic... undeva pe la 5 luni (calendaristic, ar insemna prin mai) o sa ridic un nivel, ceea ce ar echivala cu pozitia din scoica. sper sa reziste la orizontala pana in mai... iar cand o sa stea domnu' bine bine in fundulet (6-7 luni???), chicco hawaii scrie pe noi :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

pentru constantence interesate: la interex, exact la intrare in partea stanga, este raionul pt bebei. gasiti orice va poate trece prin minte, iar motivul pt care recomand este ca toate-s f fain aranjate, lapte si cereale si piureuri si de toate, pe grupe de varsta, nu tre' sa orbecai dupa ele ca prin alte magazine, iar la casa nu e deloc aglomerat :) si jucarele mai simplute, dar f ieftine, am luat doua zornaitori cu diverse bile colorate cu 10 ron... mai avea ceva fain , la set, bibe de 250 ml cu lingurita care se ataseaza la varf, cu tetina de formare, parca era si o tetina normala, si pamatuf de-ala de spalat biberon, da' nu mai stiu cat costa, dar pana in 20 ron parca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

A DEJU ma indoiesc k motanu o sa astepte 6,7 luni sa stea in fund.cred k HAWAII E MAI APROAPE.....

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

si eu m-am saturat de landou,cred ca si fimea.cum da caldura mai bine ,hop si noi pe nivelul ala cel mai apropiat de orizontala!eu nu am husa din aia de picioare la minunatul carut si prefer landoul din pct asta de vedere.parca o mai protejeaja de curentii minunati din constanta.de fapt vorba lui A DEJU cred k o sa se faca luna mai...

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

pai am pus si eu cu semnu' intrebarii, ca n-am de unde sa stiu cand o fi momentu' magic... oricum mi se pare ca e departeeeee tareee.. abia ce-a reusit sa stea 5 min pe burta fara sa faca panarama, ca tare nu-i mai place... iar prima chestie cand il pun pe burta - se chinuie s-o ia taras inainte, nicidecum sa se impinga sa vina inapoi pe spate, si cand vede ca nu merge, se enerveaza rau si mioralieeeeee :)) iar cu hawaii se rezolva problema imediat ce vine alocatia, am spus :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebyta spune:

dianocica noi circulam de la 2 luni cu el ,la ce calduri sant aici se sufoca copilul in landou,e drept ca la inceput il lasam mai pe spate dar acum sta printul in fundulet asa ca executam comanda ridicat .

1luna 2luna 3luna 4luna 5luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebyta spune:

ariadna schimba tetina ia una adecvata virstei nu chinui copilu se plictiseste sugand si renunta sa mai manance chiar daca nu-i satul,am patito si eu masa lui MATEI dura circa 40-50 min si nu 10-20 cum e normal pana i-am schimbat tetina
daphna intradevar am zburat total 18 ore dar cu pauza dupa 13 cand ne-am oprit ptr.10 zile la Singapore(magnific) .A fost relativ bine cu aerul conditionat mi-a fost frica dar am scapat fara sa raceasca mititelu ,am fost dotata cu plapumioara si a stat invelit iar confortul lui a fost asigurat si anume am luat bilet special nou nascuti adica am primit loc ptr. Matei un cosulet gen landou si a dormit cea mai mare parte acalatoriei deci a fost OK! vom vedea la intoarcere cand vom zbura toate cele 18 ore cursiv si Matei v-a primi loc normal ...de vom fi mai mari cu un an ...
salut

1luna 2luna 3luna 4luna 5luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Multumesc mult, fetelor....in special bebytei, mai ales ca situatia in care ne aflam e foarte asemanatoare cu a ei.Chiar ma gandeam de ce puiul meu, care era foarte mancacios la inceput, a devenit asa de lenes si cu un apetit atat de scazut.Imediat dupa nastere si pana spre 2 luni jumatate, aveam lapte de nu mai stiam cum sa procedez sa nu-mi mai fie sanii atat de tari si sa scap de acel discomfort.Cand ma gandesc ca am aruncat atata lapte, mor de ciuda. :( Si ce lapte bun aveam!Ma gandeam ca asa va fi pana la capat, asa ca nici prin cap nu-mi trecea sa-l stochez.Bine, spre deosebire de alte fete, nu m-am muls atat de mult, ca nu era neaparata nevoie.
Acum sa nu exagerez.....puiul mananca bine si acum, dar numai la san...si in special noaptea.Ziua...depinde in ce toane e, uneori nu vrea sa suga deloc de la san si ii dau laptele din sticluta. (am mai spus asta intr-un alt mesaj).Dar spre deosebire de acum o luna, cand manca si 150 ml la o masa, acum abia daca mai mananca 120 ml, in cel mai fericit caz.Media e undeva la 100 ml...dar cu pacaleli reusesc sa ii dau tot lapticul din sticluta.Si apoi, nici nu mai reusesc sa scot mai mult de 110 ml in ultima vreme....desi simt ca mai e lapte, pur si simplu nu pot sa-l scot.
In concluzie, cu siguranta de vina e tetina.Merg acum la farmacie, sper sa gasesc una adecvata.Am mai intrebat si altadata, dar mi-au zis ca nu au tetine separat.Nici nu mi-au spus macar ca si astea sunt pe varste.Medicul pediatru mi-a zis sa-i dau laptele cu o tetina cu gaurica mai mica, ca apoi se invata cu biberonul si n-o sa-mi mai primeasca sanul....cica sa nu i-l dau cu tetina pt. ceai, ca e prea mare.Tot acelasi medic, cand copilul a implinit 3 luni, mi-a zis sa ridic cu un nivel landoul (apropo` de ce discutati voi mai devreme).M-a mirat lucrul asta...chiar am si intrebat-o daca nu e prea devreme sa stea pe jumatate ridicat.Cica : "daca nu-l inveti de pe acum, o sa se-nvete lenes si o sa fie mai greu mai tarziu".Si mi-a mai zis sa-l pun intre perne, tot de la 3 luni.Mie mi s-a parut a fi prea devreme pt. asta, asa ca...in ciuda faptului ca puiul avea mereu tendinta de a se ridica de la orizontala, am mai asteptat cu pusul intre perne.Abia zilele astea am inceput sa-l pun, cate putin, rezemat de perna.
Voi ce parere aveti despre toate astea? Bineinteles ca si eu abia astept sa incepem diversificarea, dar am hotarat ca voi astepta macar pana la 4 luni.Si apoi, nici nu stiu cu ce ar trebui sa incep, pt. ca pana acum am tot avut probleme cu scaunele moi sau apoase...si mi-e teama sa nu-l dau iar peste cap, dupa ce si-a mai revenit nitzel dupa Ecoflorina administrata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ariadna partea cu laptele din sticluta care duce la refuzul de a mai suge la san e foarte logica si sunt 100%de acord. doar n o fi fraier sa vrea sa se chinuie la san cand la bibe nu tre sa depuna efort mai deloc...partea cu statul in fund s a tot discutat...si e cu 'nu' pana la 4,5-5luni. intra in stanga paginii la menu, profil personal si pune la semnatura si data de nastere a lui bb sa ne fie mai usor.

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ruxandra, vazut poze si vreau sa te rog sa nu-l tunzi pe boier grigore, ca-i fain asa cu chica aia si cheliutze din loc in loc asa a fost si oana pana la un mom dat cand a inceput sa-i creasca .. si eu am fost tentata sa o tund, da' nu m-a lasat sotzu, a zis ca dupa ce ca nu i-am pus cercei sa se vada ca-i fata, acum mai vreau s-o tund si zero? ... si i-am facut pe plac si acum nu regret ca arata mortal, un pic punk, cu par luuung in suvite si dedesubt par de 1-2 cm ... se astupa chelia lui Basescu
mai vroiam sa-ti zic ca ieri am avut record absolut la mililitrii: 795 ml ... mancam f bine de cand mancam milumil din austria si nu din ala romanesc ... nu cred ca e doar coincidenta... mi-a zis cineva sa incerc alt lapte praf nu din asta facut pt europa de est si se pare ca merge figura ... si arata altfel ca ala rom si in plus, nu pute! sper sa ne tina elanul si sa si punem ceav in greutate, ca peste 4 zile avem cantar

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4

Mergi la inceput