Mamici de noiembrie-decembrie 2007(6)
Raspunsuri - Pagina 13
irinutza80 spune:
Buna! Intru si eu in clubul vostru...daca ma primiti si datele mele sunt: UM 25.01.2007, DPN: 01.11.2007, data nasterii: 29.01.1980
pet.cost2005 spune:
hahhahaaa ... si pe mine ma intreaba ce mai face samburel ... si eu ii zic ... creste !!! Vrea sa il avansam la gradul de puisor de la samburel ...
. Da' oricum ma bajbaie el peste tot ... burta, sani ... toate alea ca sa vada modificarile ... hahhahaaa ...
Bineinteles ca e o bucurie pt. oricine, indiferent de cat a asteptat sau nu ... important este sa fie dorit ...
6+
Petronela
RGE spune:
PUFULET....raspunsul meu pentru cand ma intreaba sotul ce face ala mic....creste!!!..acesta est eraspunsul meu..nu mai ganditi negativist..bebe va simte si se supara crede ca nu-l vreti..fiti optimiste ca sa se simta iubit mititelul ca sa creasca....eu va spun sincer pe la 5-6 saptamani am tot citi despre sarcini oprite din evolutie si mi-am dat seama ca incepusem sa ma comport ca si cand nu as mai avut bebe..si apoi am facut o eco transvaginala si i-am auzit ingerasului inimioara lui mica care batea tare rau..simtea emotiile mele..si mi-am dat seama cat de VACA am fost ca altfel nu pot spune!!saracul de el se chinuia singurel acolo si ma'sa se gandea la toate tampeniile din lume..si atunci mi-am dat seama ca singurele lucruri cu care il pot ajuta pe cel mic..este sa mangai burtica ca el simte , sa ma rog pentru el si sa fiu fericita sa am o gandire pozitiva ca sa simta ingerasul meu ce iubit este!!! asta va rog si pe voi sa faceti si o sa fie totul bine
ROXANA
9+
boaba spune:
Buna fetelor,sint o proaspata graviduta,doar ce am aflat...,sint tare,tare fericita
Vreau sa ma alatur si eu grupului vostru.UM 23 februarie,DPN 30 noiembrie
Miine voi merge la control si mor de nerabdare sa vad ce imi zice.
Fetele din C-ta ,care mergeti la dr Lutescu(ea),imi puteti da si mie detalii ...,cit de multumite sinteti.
Sa avem o sarcina cit mai usoara ,toate!
4+
annitha_cl spune:
Sunt convinsa ca tote ne aflam in incurcatura cand ne itreaba sotii cum se simte bebe... Eu stiu ca e bine... Eu imi doresc sa fie bine asa ca tati se certa cu el pentru ca mami e o rasfatata (profita la maxim de ocazie).
Eu in fiecare zi vb cu bebe si pentru cateva clipe ma gandesc doar la el
copilul meu
alte poze
Cristina
8+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."
pufulet74 spune:
Of doamne, il vreau cum sa nu il vreau:((
Si ma mingii pe burtica, si ii vorbesc, dar cind ziceam ca nu stiu de fapt ce face ma gindeam ca nu stiu daca se misca, acuma se dezvolta mai mult minutzele, etc.. adica f concret, in sensul asta.
Mai ales ca eu sunt genul de persoana la care ii place sa stie si sa vada, asta e un miracol la care pot sa fac doar atit, nu cit as vrea eu, sa il vad, sa simt fiecare schimbare din corpul lui mititel, etc.
------------------------
Flory
6+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
annitha_cl spune:
Noi toate trecem prin asta... stii bine ca toate ne dorim sa vedem concret sa stim... sa simtim dar mai e putin pana atunci si sa va vad atunci...
Va pup si vb. mai tarziu
copilul meu
alte poze
Cristina
8+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."
bb_yasmi spune:
bun venit noilor gravidutze!!!

eu maine merg al dr, nu mai rezist pana maine!! mie frica sa nmu imi zica ceva de rau....
. cred ca il sun sa merg mai repede ca pana maine seara l 19 nu rezist...
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
8+
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
Anne_Ma spune:
- DUTZELE MELE DRAGI, AM SI EU O INTREBARE LA VOI: ATI AVUT VREUN FEL DE SCURGERE IN PRIMELE SAPTAMANI DE SARCINA?
EU MAI AM 9 ZILE PANA AR TREBUI SA-MI VINA MENSTRUATIA SI INCEPAND DE ASEARA MA DOR SANII, AM DE 3 ZILE O SCURGERE ALBA, LAPTOASA, IN JURUL MAMELOANELOR SE VAD NISTE VENE PRONUNTATE SI... NICI NU STIU CE SA MAI ZIC!!!
http://tt.lilypie.com/RMrfp2.png
pet.cost2005 spune:
anne - eu nu am avut nici un fel de scurgere ... de nici o culoare, nici sangerari, nimic, nimic. Slava Domnului si sper sa fie totul in regula !!!!!! Eu zic totusi sa mai astepti pana la data cand ar trebui sa iti vina si dupa aia sa faci test sau eventual sa mergi la dr. ... Bafta si sper sa fie cu burtica!!!!
Si BUN VENIT NOILOR GRAVIDUTZE !!!!!!! Ce bine ca se mareste gasca
!!!!
6+
Petronela