Mamici de noiembrie-decembrie 2007(6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Anne, cum a spus si Petronela, ar fi mai bine sa astepti pana la data menstruatiei... uneori simptomele de sarcina sunt mult asemanatoare cu cele prevestitoare menstruatiei si pot fi confundate usor. Mai bine asteapta si apoi sa faci un test de sarcina. Stiu ca e greu sa astepti pentru ca eu timp de doi ani de zile am fost in situatia ta... cate teste am facut si degeaba, mai mult mai aveam putin si o luam pe drumul rapid spre nebunie... asa ca te rog sa ai rabdare si daca iti doresti un bebe sa de-a domnul sa il ai.
Fetelor ce mai faceti? Cum va mai simtiti?
Eu vreau sa mai imi iau niste laptic ca imi e cam rau si parca as bea asa ceva..

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput

bb_yasmi Posted - 26/03/2007 : 17:37:54
---------------------------------------------------------------------
bun venit boilor gravidutze!!!

eu maine merg al dr, nu mai rezist pana maine!! mie frica sa nmu imi zica ceva de rau..... cred ca il sun sa merg mai repede ca pana maine seara l 19 nu rezist...

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

8+

bb_yasmi, stai linistita ca nu are ce sa se intample. Nu mai fii asa ca ii transmiti si lui bebe starea ta...Iti imaginezi ca ai intrat in doua luni...aproape tot greul a trecut mai eputin si gata... bebita al tau se joaca si tu te framanti de numa.
In plus esti o dulcica m-ai facut sa rad cu urarea ta ..." bun venit boilor gravidutze!!!"... graba ce sa-i faci bat-o vina! Dar a sunat dulce de tot ... la mine se potriveste numai ca eu csunt " vacuta" deh... sunt zodia tauruui si femininul de la taur e... ghici.
O pentru tine si multi

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

ANNITHA, AI FOST O DULCE!!! AM RAS DE M-AM STRICAT LA REMARCA TA!

http://tt.lilypie.com/RMrfp2.png

Mergi la inceput

Anne multumesc mult... dar imi e rau si cum asa fac eu cand imi erau, adica glumesc pentru a-mi ridica moralul trebuia sa ma iau un picut de bb_yasmi ca vad ca e stresata si poate ii trece...
Si daca nu ii trece stresul asa ii povestesc cum am dat eu foc la bucatarie acum doua saptamani ( bineninteles partial-doar perdeaua-) si cum mi-am mai aranjat si putin coafura tot cu un pic de flacara... sa fi vazut ce sic aratam. Graviduta ca mine fara breton nu mai vedeti....
Asa ca hai nu mai fii stresata ca o sa fie bine!

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

vai imi cer mii de scuze!!!! ma simt ca un pt gafa facuta!!
cristina, ai dreptate, greul aproape a trecut, dar mie imi e frica sa nu imi zica ca e sacul gol sau ca e oprita din evolutie...

fetelor : spuneti-mi si mie daca ati anuntat deja la job sau anuntati dupa ce trec cele 3 luni "critice" !!! pe mine ma bate gandul dacxa e ok maine la eco sa ii anunt peste vreo sapt asa....voi ce ziceti????

8+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Sau eventual cum am pus eu oua la fiert si pe urma am plecat la o prietena si cand m-am intors acasa... aveam oua rascoapte si o oala care avea o culoare de un rosu aprins ( desi culoarea ei initiala era argintie deoarece era din inox) si o forma indescriptibila.
Ce spui bb_yasmi? Spune-mi ca macar te-am facut sa-ti iei gandul de la doc un picut si ai incercat sa-ti imaginezi cum aratam eu astfel coafata sau cum arata oala mea...
Pupici la fete si nu radeti prea tare de mine ca de cele mai multe ori nu produc incendii in bucatarie iar mancarea mea iese delicioasa... pe cuvant, dar accidente se mai produc in bucatarie

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

Mergi la inceput

esti tare!!!!!!!!!

8+

Mergi la inceput

Bb_yasmi, eu spun sa mai astepti, cel putin pana ce trec aceste trei luni..asta in care job-ul iti permite si nu te pui in pericol... Eu nu mai am pe cine sa anunt ca mi-am dat demisia cu 2 sapt inainte sa aflu ca sunt insarcinata asa ca eu sunt...somera ( ce aiurea suna, mai bine spun ca imi sunt propria patroana ).

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

Mergi la inceput

Bb_yasmi, nu te mai gandi la rau! Ce dumnezeu! Te bat! O sa vezi ca bebe e bine si se joaca la tine in burtica... stii ca el acum incepe sa miste, nu? Sare de colo in colo si tu te agiti ca sa ii faci rau!
Maine o sa scrii ca totul e ok, iar eu o sa te caut si o sa te alerg putin ca alta data sa nu te mai gandesti aiurea.
Iti imaginezi, eu mai plinuta si cu un pic de burtica cum alearga o alta burticoasa... hihihi

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

Mergi la inceput

cristina, esti o dragutza!!! maine seara vin cu vesti bune (sper!).

8+

Mergi la inceput