Mamici de noiembrie-decembrie 2007(6)
Raspunsuri - Pagina 15

alfa_anca spune:
 Fetele eu am anuntat deja la job, dar nu mi-e teama de nimik, ca am un job sigur si suntem o echipa super. Si abia asteptam sa le dau vestea cea mare, ca stiau ca incercam de ceva timp sa facem bebe.
Eu ma duc sa imi fac un piure ca poftesc de vreo 3 zile la el, iamy iamy.
Va pup si va urez deja noapte buna.
Anca 
 7+

alfa_anca spune:
 AAAAAAAAA, si urez si eu BUN VENIT NOILOR GRAVIDUTZE
, sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi si la termen. E bine ca se mareste gasca, invatam una de alta si ne sustinem reciproc.
Anca 
 7+

annitha_cl spune:
 Fetelor, sa nu radeti dar sotul meu a decretat ca este gravid... de ce? pentru ca are greturi, este balonat iar acum se afla in lumea viselor.... adica doarme de la ora 20 si 30 de minute.. Va vine sa credeti? 
Ma uit la el in timp ce doarme si ma umfla rasul... auzi la el gravid. Calculand dupa burica pe care o are cred ca azi-maine naste ![]()
![]()
. Sunt rea nu? Hihihihi.

copilul meu 

alte poze 
 Cristina
 8+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."

loub_erika spune:
 buna seara fetele
,nu mai am greturi,am mancat doua portocale,dar se pare ca in prima parte a zilei sunt greturile mai puternice!! vad ca ici se scrie nu gluma,ma bucur sa vad cat de mult glumiti si faceti ca zilele sa treaca mai repede,sa stiti ca eu in fiecare seara cand ma uit la un film,pe toata durata filmului am mana pe burtica,simt ca il protejez si doarme mai bine
,suntem niste norocoase!! acum ca nu imi mai este greata imi fac planurile ptr maine ,adica ce o sa mananc si cred ca o sa imi fac spanac,mmmmmm,imi place mult si ai face si foarte bine bebelusuli,ca si supa de brocolii..
!!! va pup si va doresc o seara placuta!!
6+

annitha_cl spune:
 Mama, ce liniste pe aici... acum cand am si eu putin mai multa energie voi sunteti absente ..
.. asta este... ma duc si eu sa mai beu un laptic si ma bag la somn ca ai mei baieti dorm amandoi si tata si fiu iar voi nu sunteti asa ca ma retrag...
Va pup, vise placute ingerii sa va sarute!

copilul meu 

alte poze 
 Cristina
 8+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."

pufulet74 spune:
 Eu nu de mult am ajuns acasa iar acuma cica ar mai trebui sa invat, dar nu prea mai stau ochii deschii saracii ...
Annitha, cum o sa faci cu alocatia pentru ingrijirea copilului, ca sa o primesti, nu trebuie sa lucrezi 12 luni continuu inainte de nasterea copilului ?
Te intreb in ideea ca eu mi-am schimbat locul de munca de o luna, inca cartea de munca nu a ajuns la noul loc de munca si ma streseaza ideea ca daca imi lasa aia vreo perioada neacoperita sau cine stie ce se mai poate intimpla ...
plus ca ma gindesc ca nu o sa fie foarte happy cind o sa ii anunt ca am ramas insarcinata ...
Ei, daca dormiti cu toatele, multe vise frumoase si sa va odihniti de bine, ne auzim dimineata :) 
------------------------
Flory 
 6+
Is it really true ... ? 
Homepage: www.almarl.tk

annitha_cl spune:
 Pai pufulet, am noroc cu nustie prieteni care au inteles ca sunt intr-o mare incurcatura si mi-au bagat cartea de munca la ei la firma si mai fac unnele lucrari pentru ei acasa ca sa acopar cheltuielile pentru stat. Iar tu nu-ti face probleme... ai semnat contractul de munca la noul loc de munca? Normal cartea de munca se incheie dupa acea perioada de 15 zile de preaviz si cei care te incadreaza in munca trebuie sa ti-o deschida cu data inceperii lucrului la ei. De exemplu mie mi s-a inchis cartea de munca pe data de 1 martie, eu am intrat in posesia cartii de munca pe 12 martie si cand prietenii mei au facut contractul l-au facut cu data de 2 martie asa ca si cartea de munca e tot cu 2 martie deschisa...
Vis-a -vis de anuntat la munca, cred ca tu ar trebui sa anunti abia dupa ce esti sigura ca cartea te de munca e la fortele de munca, deci dupa ce s-au incheiat toate socotelile ca sa nu ai probleme. La fostul meu loc de munca o fata a patit la fel.. si ea saraca, de buna credinta a anuntat imediat iar aia nu au mai dus cartea la fortele de munca si dupa 2 luni i-au spus ca a fost in perioada de proba si ca nu se potriveste postului si au lasat-o pe drumuri...

copilul meu 

alte poze 
 Cristina
 8+

Ali_bia spune:
 Buna dimineta!!
Nu v-ati trezit inca![]()
am fugit de la aspirante si am venit repede fuguta la voi , ma primiti?![]()
UM 17/02/2007 ,DPN 24/11/2007, ziua de nastere 20/01/1984
Alina
5+

annitha_cl spune:
 Buna dimineata mamici cu burtici si bebei din burtici! Cum ati dormit? 
Eu azi ma duc la doc de familie sa imi dea sa fac analizele si sa imi dea acid folic ca nu am luat pana acum si deja imi fac griji...
O zi buna si fara greturi!

copilul meu 

alte poze 
 Cristina
 8+

annitha_cl spune:
 Cum sa nu te primim Alina.Felicitari si o sarcina usoara si fara evenimente! Un bebe sanatos si frumos!

copilul meu 

alte poze 
 Cristina
 8+