Mamici de noiembrie-decembrie 2007(6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata :)
Draga Annitha, eu am lucrat februarie la ambele firme, la vechea, ca imi predam postul si la noua ca tocmai ma amgajasem si cartea de munca am zis ca o mut dincolo din 1 martie, cind am ramas numai la ultimul loc de munca. Din pacate cei de la directia muncii o elibereaza numai in 6 aprilie, asa ca numai atunci pot sa o duc la noua firma.
Si eu m-am gindit sa nu le spun nimic, ca s-ar putea sa imi faca probleme.
Uff, sper sa fie ok cu toate astea pina la urma ....

------------------------
Flory 6+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Bine ai venit Alina, cum sa nu te primim :)
Apropo de acid folic, se pare ca atitea recomandari citi medici, mie mi-a recomandat medicul meu sa iau Elevit din prima(are si acid folic) dar am mai auzit ca altii il recomanda doar spre sfrsitul sarcinii, asa ca nu stii...
Annitha, iti tin pumnii sa fie bine la medic :)

------------------------
Flory 6+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Pufulet, o sa fie bine. Nu prea inteleg de ce dureaza o luna.. E cam mult. Cu ce data ti-ai bagat tu demisia? Ai contract de munca la noua firma? Cu ce data e?

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput

Contractul meu de munca cu noua firma e din 2 feb 2007, iar cartea de munca am cerut sa fie dusa la ei printr-un act aditional, din 1 martie, cica asa se face.
Si mie mi s-a parut tare mult, e mai mult de o luna, dar cica la cluj atita dureaza pina iti elibereaza cei de la Directia Muncii cartea de munca (asa mi-au zis fetele de la HR ... ).

------------------------
Flory 6+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Aa, si demisia la vechea firma mi-am depus-o prin decembrie, dar am lucrat la ei pina in 28 februarie.
Deci normal, nu ar trebui sa fie nici o problema, da sa vedem cum se rezolva ...
Iti face si eco azi?

------------------------
Flory 6+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

buna dimineata,da ce matinale sunteti...,eu azi noapte nu am putut dormi parca eram in calduri si mi se parea ca nu am aer sa respir,iar acum am din nou greturi,of diminetile astea ma omoara,dar o sa treaca si perioada asta!!! acum merg sa imi storc o lamaie

6+

Mergi la inceput

Pai probabil ca cartea de munca v-a fi cu 2 februarie cand e incheiat si contractul de munca... O sa plateasca firma o amenda...
Nu, azi nu fac eco... abia peste 2 sapt cand ma duc la ginecologie. Acum ma duc pentru analize ca vreau ca atunci cand ma duc la doc meu si al lui bebe sa am tot ce imi trebuie. Poate ma inscriu si la eco 3 d tot pentru saptamana 10 ( adica peste 2 sapt) sa vedem.

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata fetelor!!!!
Bun venit noilor gravidute!!!!Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!!!!!
Eu sunt destul de bine,am ceva greturi in dimineata asta.Pe cand credeam ca am scapat de ele...
annitha vreau sa-ti spun ca n-am gasit gem de portocale,si am fost intr-un super market.

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput

Hmmm... de ce sa plateasca amenda ...?
Buna dimineata Ramonella ! :)

------------------------
Flory 6+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Ramonell, imi pare rau! Am sa o sun pe mama azi ca sa iau reteta de la ea si sa iti faci macar putin gem de portocale. Eu si gura mea aiai bogata.
Pai platesc amenda pentru ca e contractul incheiat cu o data si cartea de munca e adusa mult mai tarziu ( stiu ca asa au platit cei la care am lucrat eu) asta daca iti baga cartea de munca la data inceperii contractului si nu schimba data contractului...

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

Mergi la inceput