Mamici de noiembrie-decembrie 2007(6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Ramonell, o sun putin mai tarziu ca daca o sun la oara asta o sa creada ca cine stie ce am patit si ii cer reteta. Ok?

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput

Ramonell, uite reteta.

iei 4-5 portocale, le speli bine si le pui la fiert cu tot cu coaja ( intregi). Dupa ce s-au fiert bine (la intepi sa vezi daca s-a fiert coaja) le scoti, le lasi sa se raceasca. Dupa ce s-au racit le tai marunt, julien. Separat faci siropul pentru dulceata ( apa cu zahar) dar pui mai mult zahar ca protocalele sunt putin amare. Cand vezi ca incepe sa se lege siropul adugi portocalele taiate si le mai lasi sa fiarba pana se leaga. Si gata dulceata.

Sper sa fi inteles

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Hmm... chiar sper sa fie ok intr-un final....
Mama, ce bine arata reteta aia de gem de portocale ... cred ca o sa fac si eu ...

------------------------
Flory 6+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Ahh mai puneti si voi un pic de coaja de lamaie rasa si cam atat. Oricum e foarte aromata. Si scuze ca v-am facut pofta. Promit sa-mi tin gura de acum in colo

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Stai linisita annitha,ca doar nu patim nimic de umpic de pofta.Chiar azi o sa-mi fac.De abia astept.

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput

Nu cred ca trebuie sa iti ceri scuze, pina la urma ne-ai facut cadou o reteta foarte buna, avem ocazia sa invatam ceva nou, asa ca de fapt cred ca noi ar trebui sa iti multumim ;)

------------------------
Flory 6+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Poate va mai trimit retete de dulceturi dar nu acum, mai la vara in colo ca sa aveti tot ce va trebuie...

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

fetelor am si eu o intrebare:
pe voi va intepat prin burta in zona buricului?

Alina5+

Mergi la inceput

ali, din pacate nu m-a intepat in zona buricului, mai jos da...

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

Mergi la inceput

Si eu am simtit ceva similar, dar mai jos, ceva intre intepatura si parca se trage ceva muschi pe acolo.
Eu cum sunt si racita m-am gindit ca poate fi si de la tuse, ca tusesc ca un magarus.

------------------------
Flory 6+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput