Mamici de noiembrie-decembrie 2007(6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Si apropo despre ce se discuta in urma ... eu intotdeauna mi-am dorit o fetita, ma gandeam numai la nume de fetita ... dar nu stiu de ce (de fapt stiu, pt. orice mamica important este sa fie bb sanatos iar sexul trece pe planul 2) dintr-o data mi-au disparut preferintele ... sotul la fel, numai ca el isi dorea baietel inainte. Dar, asa cum spuneam, dupa aproape 2 ani de asteptari si incercari, acum ne este indiferent, numai sa fie sanatos ...
Dar parca am totusi presentimentul ca va fi baietel ... .

Acum nu stiu ce se spune in popor ... ca burta-i ascutita, rotunda ... etc. nu le am cu astea, dar tot asa, din auzite, daca ai pofta de acru e baietel. Iar eu numai acrituri mananc ... asta pot. Nu am vomitat pana acum, dar am senzatia de greata, de nod in gat ... si cu acriturile sunt ok.

Petronela

Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

am revenit si eu cu datele UM 13.01.07,DPM 13.11.07,iar data de nastere este 24.09.80,sincer mie mi-a facut calculul dct. si mi-a socotit sarcina incepand cu data de 6.02.07,asa ca acum sunt in 6 sap. si 6 zile!!maine sarbatorim 7 sapt.!!
vad ca ne inmultim rapid!!

6+

Mergi la inceput

Aaaa ... si apropo de nume ... ca nu le-am zis pana la urma ... daca e baietel Alexandru ... iar fetita ... Cristina sau Silvia (suntem inca indecisi).

Petronela

Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Buna ziua fetelor..eu acum am venit de la doctor..bebe al meu este bine, creste, am luat un kg pana acum....zilele astea facem 10 saptamani....mi-a dat si mie doctora sa iau Elevit dar dupa Pasti ca atunci termin primul trimestru...va pup sa aveti o zi buna in continuare..FELICITARI noilor venite..pupici

ROXANA 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Felicitari noilor venite, ma bucur pentru Olim si pt RGE ca totul e bine !

------------------------
Flory 5+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Pufulet sarut mana..mersi mult..Doamne ajuta sa fie bine la toata lumea..ca eu una imi fac tot timpul griji..am ajuns sa gandesc ca mama si ma simt mai bine cand imi spune doctorul ca este totul ok

ROXANA 9+

Mergi la inceput

Si eu imi fac griji tot timpul, ca daca am tusit si ma doare burtica e ok, ca aia am mincat si oare nu e contraindicat, tot felul, in week-end mi-am facut test de sarcina sa vad ca chiar mai is, ca pina in 5 aprilie cind ma duc la al doilea eco innebunesc de nerabdare :(
Pe de alta parte ma gindesc ca nu e bine sa ma ingrijorez in halul asta, ok, incerci sa faci sa fie bine, da pina la urma te stresezi si ii faci rau si la ala micu :(

------------------------
Flory 5+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

pufulet - acelasi lucru e valabil si pt. mine ... eu am programarea la dr. pe 4 aprilie ... abia astept sa imi spuna ca e totul ok ... pana atunci imi fac fel si fel de griji si ganduri ... dar pana la urma gandesc pozitiv ... trebuie sa fie bine !!!!! Offf ... de aproape 2 ani asteptam minunea asta ... si dupa ultimele analize imi cam pierdusem speranta pt. ca erau probleme la amandoi, dar pana la urma a vrut sa fie asa si cineva acolo sus ne iubeste .

6+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Mamaaa dar ce vrenicute sunteti...
Bun venit noilor burticoase si sa dea DD sa aveti sarcini usoare si fara evenimente. Aveti grija de voi si de bebici.
Eu m-am cam enervat putin si acum stau in pat ca mi-e rau...am bagat mult suc de portocale ca am nodul acela in gat dar sa-i mulktumesc lui DD ca nu a fost mai rau...
Ce mai mancati?
Ce mai faceti? Cum va simtiti?

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput

Ce ma bucur atunci Petronela, cred ca e intr-adevar ceva deosebit, mai ales ca ati asteptat asa mult... la noi partea asta a fost usoara si s-a intimplat repede, ne-am propus prin noiembrie anul trecut si iacata-ma :) Asta nu inseamna ca nu ne bucuram mult si noi :)
Ma gindeam acuma ce simpatic e sotul meu cind ma intreaba ce face ala micu si eu ma simt atita de frustrata ca de fapt nu stiu ..

------------------------
Flory 5+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput