Mamici de iulie-august 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Mi-am adus aminte din urma...Nikole ma bucur mult ca este totul ok cu tine si BB, de mult nu am mai simtit atata fericire si optimism in mesajele tale.

Luna in Emirate nu se schimba ora, deci iarna sunt cu 2 ore si vara cu o ora inaintea noastra.

2 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Am ajuns la calcatul cu pauzele lungi si dese....Sper sa nu trec si eu prin masa de calcat ca Mada

2 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Doamne ce ma chinuie arsurile! SI stau cu ranitidina in casa, prescrisa de medic si mi-e teama sa iau! . Apai om normal ma numesc eu?

AndraSapt21 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Andra incearca sa mananci un cartof CRUD daca poti, mai taie din arsuri.

2 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Mi-e si teama Simo sa intru in bucatarie, in general din asa arsuri dau in varsaturi! parca nu-mi permit sa mananc ceva de care sa-mi fie sila...

Mergi la inceput

Mesaj de autocritica:
M-am uitat in oglinda si mi-am tras 2 palme! Pai puii mei, am facut atata tratament cu Pregnyl, 22 injectii cand am citit f clar pe prospect ca nu se administreaza pe sarcina...dar le-am facut ca erau date de marele Tutunaru!
Pe ranitidina nu scrie nimic de sarcina, mi le-a recomandat insa un medic care nu are fan club pe nicaieri si care lucreaza intr-un spital vai mama lui....dar e si el medic, nu? Si de ce sa nu am incredere in el? Mi-a dat vreun motiv? NU! Sa nu mai spun ca si el mi-a intarit ca cine da Pregnyl la ora actuala face experiente pe pacienti, deoarece nu este un tratament omologat!
DECI, AM LUAT RANITIDINA! CUM O VREA DUMNEZEU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by monjum06

buna dimineata,

Si noi am fost ieri la BE dar sincera sa fiu mi s-au parut extrem de scumpe toate. mai ales carucioarele. Ne-am uitat la unul care era, landou, semi ridicat si sport, plus scaun de masina, si totul faceai cu a singura mana. apasai un buton si se strangea, apasai altul se intindea. Nu ca la sistemul clasic cu parghie jos, ridici, tragi, apesi, se mai blocheaza, il pui pe bb pe jos in timpul asta.... (glumeam). Dar si 2.100 lei.

va pup,
Monica 26 si mama lu'Gabi

Ai mare dreptate! Scump doamna SCUMP!!! 21 milioane 3 in 1... intr-adevar avea de toate, kilograme 6, cu un buton faceai tot, copilul il poti tine intr-o mana, iar cu cealalta poti face, desface carutul.

si in plus am vazut si eu o pijamaluta pentru bebe ... super dragalasa... pentru varsta de vreo 3 luni... insa cand am citit pretul 72 RON am incremenit! nici chiar asa!!!!!!!!!!!!!! hai 20, 30 ron dar 72 ron o bucatica de material? si nu era de la Z! sau stiu eu ce firma...

am fost si eu la BE dupa cate v-ati dat seama si nu mi-am cumparat nimic... am luat doar pliante! si in plus duminica era mizerie, dezordine, mi-a dat senzatia de lucru facut imprastiat toata aceasta expozitie! nu fac mofturi, dar eu cred ca arata a bazar, nu a expozitie cu bun gust! iar promotiile cred ca erau doar pe afise, pentru ca sincer nu mi s-a parut ca vanzatorii voiau sa iti ofere promotia, ci ca voiau sa iti vanda marfa repede si bine (pentru ei); clientul abia abia tinea ochii deschisi... il puteai crede imediat! insa noroc ca mai stim asa preturile din piata ca altfel am fi luat si teapa foarte usor!

deocamdata va pupik... sunt la pagina 9... deci mai continui! si mai revin cu alte mesaje!

karligutza, sapt.26 si printesa din burtica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nma

acum am o rugaminte. poate ma puteti ajuta. mi-au aparut pe fata pete rosii de ceva vreme. arata ca o alergie. dupa un timp dispar, dar se pare ca apar iarasi. nu ma mananca, dar ma ingrijoreraza. eu mananc multa carene de porc. sa fie un fel de alergie?

va pup si fug la treaba.
sa aveti o zi frumoasa

19+ 21.07.2003

auuu... sorry pentru petele rosii.. insa ce mi-a zis mie medicul si toti medicii de pana acum (ginecologul, med.de familie, med.din familie-adica cumnatul care e si el medic...) e ca NU ESTE RECOMANDATA DELOC CARNEA DE PORC in timpul sarcinii! este greu digerabila in primul rand, iar 2 destul de toxica in sarcina; poate spun prostii ca va spun ce mi-au spus si mie altii (medici de meseria lor) insa eu ti-as recomanda prieteneste sa inlocuiesti carnita de porc cu cea de pui care este nr.1 si apoi cea de peste eventual, care este nr.2 pe lista carnitei bune de papat de catre noi gravidutzele!

te pupik si sa fii sanatoasa!

Mergi la inceput

am citit tot, bravo! iar m-ati obosit! oricum utile sfaturi am gasit asa ca sa nu ma mai plang degeaba, ci sa va multumesc!

dar, am un somn pe gene.... offffff... va zic noapte buna si maine imi dau si eu cu parerea la ce ati mai zis voi azi; sper sa nu mai fiu asa ocupata ca azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Antoanela23, imi pare tare rau pentru ca ai probleme cu sarcina. Draga de tine. Abea astept sa treaca timpul acesta si sa fim toate cu copii sanatosi in brate.
Luna1 la voi nu se face circumcizie la baietei? Aici se face la majoritatea baieteilor (98%) inainte sa iasa din spital.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

23+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput