Mamici de iulie-august 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

'neatza! trezirea!ma doare stomacul de mor,nu ma arde ma doare de-a dreptul,ma duc sa mananc ceva,ca aseara nu am mancat....da nici kg nu am mai pus pe mine de o saptamana.

alina 22+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Ma intorc la ale mele

o zi...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata, burtici! Azi avem o zi plina - trebuie sa mergem la control, sa vedem daca a folosit la ceva tratamentul si statul la pat. Tineti-mi pumnii! Sper sa-mi schimbe un pic schema de tratament si sa nu ma interneze. Daca de maine nu mai apar pe forum, fiti sigure ca sunt cu Simona in Dubai!

Lia S22

Mergi la inceput

Lia, joi mergem, ca azi nu o punem la calcul, daca a inceput e ca si terminata . Asa ca du-te linistita azi la medic, maine iti faci bagajele si poimaine

o zi...

Simona 20+ Matei Hisham

Mergi la inceput

mama da ca chef de duca am si eu.....

alina 22+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Simo, tare esti draguta! Tare ma tem ca "Dubaiul" meu va fi un salon luminos la spitalul judetean, unde n-avem umbrelute, dar servesc aia niste coctailuri injectabile, mama, mama! Si inca ceva: nu iau pe nimeni cu mine, sa fie clar!!

Lia S22

Mergi la inceput

lia sa dea DD sa ai o sedere scurta la un asa "dubai"
simo daca intru diminetza la 4 pe DC sa inteleg ca de vineri bem cafeaua impreuna?

alina 22+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina.a
simo daca intru diminetza la 4 pe DC sa inteleg ca de vineri bem cafeaua impreuna?

alina 22+ cu bb Elisa

o zi...

Simona 20+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Salutare si de la mine...eu am abandonat cafeaua, beau un cei doar doar oi vizita si eu baia azi...
m-am trezit in vesti azi...m-a sunat cardiologul, sa-mi zica ca inima mea functioneaza perfect, nu insa si ficatul...o sa imi trimita rezultatele in mail sa vad exact valorile, ca desi mi le-a spus nu am retinut nimic, somnoroasa cum eram ...fug la primarie acum ca al meu face ture pe langa mine...

22+
haine gravidutzaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata si de la noi . Mie un soooommmnn ....
Am citit din urma tot , utile sfaturi foarte utile . Ma mai intreb cum am sa tin minte tot ( cu neuronii mei plecati la plimbare ) .
Oricum pe butirci si la bebici .

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput