Mamici de iulie-august 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Anto pentru prima pereche din grupul mamicilior de iulie-august 2007!!!!!!!!!!

catralu si baietelului meu o sa i se faca circumcizie (din motive de religie) dar sunt super ok cu asta. Intr-adevar mi se pare mai igienic. Fratele meu a trebuit sa o faca mai maridor fiind, dupa ce a facut o infectie si a suferit de 2 ori, si pentru infectie, si pentru operatie.

Fetelor cu infasatul....pe mine m-a legat TAREEE mama, ca ea e cracanata si zicea sa nu fiu si eu asa...DAR ghici....

Nu mai tin minte ce am mai citit...a...cu scosul afara si infofolitul...eu am sa-l scot din prima zi, trebuie ferit, desigur, dar nu crescut intr-un glob de sticla. Cu putina grija eu cred ca se poate.

Ma intorc la bagaje si astea...

2 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by CarlaV
Unde ai gasit mobila de care vorbesti? La noi bucataria pe comanda a ajuns la 25 mil. dar avem dulapurile mari, pana sus.

Carla, mobila o luam pe toata dintr-un singur loc: depozitul de mobila de la tineretului (langa liceul sincai); sunt doua hale imense cu jde' producatori de mobilier, iar preturile sunt pt. toate buzunarele. se poate face si mobila pe comanda, nu stiu la cat ajunge.

asa! buna seara!
si noi p-aci prin zona, fara noutati majore. ce mi s-a confirmat aseara: dupa ce-am halit juma de cutie de finetti (d-aia mare!) inainte de culcare, pe langa faptu ca n-am adormit pana la 4 dimineata, fii'mea a fost extrem de agitata...cre'ca facea kick boxing, ca m-a zapacit cateva ore bune. deci, clar: ciocolata este excitant nervos (pt. cine nu stia! ).
in rest, beau cam 1,5 l lapte/zi, bashka apa de rigoare, inca p-atata. nu'sh cum sa calculez daca si elimin fix toate lichidele astea.

Tizo, as veni io la plimbat carucioare, da mi-e foarte peste mana, caci stau pe giurgiului...chiar ma gandesc serios cu cine o sa impart timpu la vara p-aci. mai am o prietena aproape, care naste la mijlocul lui septembrie, deci 2 luni vom fi singurele...

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">23+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by cristina26

Antoanela23 de ce crezi tu ca trebuie scurtat timpul in dus?

23+ poze cu fetita si cu mine

Cristina, la mine trebuie scurtat timpul la dus, trebuie sa stau la pat si sa ma dau jos cat mai putin, am sarcina cu risc mare.
Anto 24 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Anya doream sa te mai intreb ceva, iarasi un subiect controversat si mi-am adus acum aminte caci a pomenit Simo igiena la baieti. Ce parere ai in legatura cu decalotarea? Adica mie din prima mi-a zis sa trag putin de preput, nu sa fortez insa sa am mereu grija sa trag putin in jos tocmai pentru a nu face o infectie, la baita. Trebuie sa recunosc ca nu am avut probleme, plus pediatra il controla la fiecare intalnire si nu am patit nimic. Insa am auzit de cazuri de infectii cand nu s-a umblat acolo. Tu ce parere ai?

Fetelor mi-a venit patutul azi, e alb si arcuit si frumos Binenteles ca l-am montat, ca asa suntem noi cu capul. Acum trebuie sa vad cu ce il acopar (adica salteaua) sa nu se puna praf.

Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Anto saracuta de tine.Am avut o prietena care i-a zis dr si la toaleta sa o cam rareasca. Lasa ca vine ea vara! Ies ei nazdravanii afara si gata, uitam toate problemele.

SUnt la jumatate, am 20 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

luna, fimoza este fiziologica la baietei, pana la 3 ani. la baita se trage de preput atat cat permite, fara a decalota complet daca nu se poate. in nici un caz nu trebuie tras brusc, pentru ca tesuturile rupte se cicatrizeaza si preputul se poate strange si mai tare in jurul glandului, provocand o fimoza adevarata. fimoza sub 3 ani, reprezinta o problema reala si trebuie intervenit atunci cand: jetul este intrerupt, zona este rosie, dureroasa, apare retentie de pipi sub preput (ca o "umflatura"), infectie urinara intretinuta de fimoza stransa.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Anya multumesc. Deci asa cum a fost invatata a fost corect, sa trag usor de preput la baita, atat cat permite fara sa fortez. Inreb caci am vazut multe persone care afirma ca nu se umbla acolo deloc, apoi apar probleme.

Alta intrebare (sunt la ora intrebarilor): eu cand ajung la plaja in mai cat am voie sa expun si ce? Adica imi iau costum cu totul peste burtica? Ma comport normal? Voi ce stiti?

Mergi la inceput

Luna felicitari pentru ca-i gata jumate si sa stapaneasca sanatoasa patucul.

2 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78

Luna felicitari pentru ca-i gata jumate si sa stapaneasca sanatoasa patucul.

2 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

de la noi DOUA. Credeam ca Dubaiul e cu vreo 6 ore diferenta de Romania?! Oricum sa intri sa ne spui cum esti.

Mergi la inceput

Luna uite chiar de costumul de baie am uitat sa-l intreb pe medic. Dar am sa-mi iau din ala intreg, peste burtica. De lotiune a zis ca-i ok si de intrat in apa, dar sa fac miscare (gimnastica) nu inot.

2 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Mergi la inceput