Mamici de iulie-august 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 13
brazuca25 spune:
Neatza burtici! Ne intoarcem si noi la apel ca am lipsit cam multisor. Nimic nou de raportat...doar un bb fffffffffff activ care deja incepe sa ma puna pe ganduri. Daca acum cand are mai putin de 1 kg e asa de puternic, pai la 3 kg cred ca ma darama! Oricum tot mi se strange inima si mai ca imi dau lacrimile cand simt cat de jucaush este si mi-e drag de el de mor!
Maine este ziua cea mare: MORFO-FETALA!!!!!!!!!!

Deja nici tati nu mai are rabdare sa afle cum e bb si mai ales sa fie sigur daca e cu "cuc".
Am vazut ca ati vb de
. Noi interdictii nu mai avem de mult, dar cu cheful stau cam prost eu. Ma apuca doar maxim la 1 saptamana, si asta doar pt ca stie el cum sa ma "convinga".
Dar dupa ce-mi vine cheful, pana la urma e mai bine decat inainte! Asa ca nu ma vait inca.
Am lipsit in weekend pt ca am umblat tot Bucurestiul dupa ceva frumos de imbracat pt cununia civila. Nu am gasit nimik. Refuz sa ma imbrac cu un costum de baba tocmai in asa o zi! Asa ca solutia este o croitoreasa. Maine ma duc la ea. Sa vedem ce iese!
22+
David Gabriel
poze
roxy spune:
buna fetelor, sper ca voi sunteti bine, pentru ca eu am reusit in weekend sa contactez o raceala frumoasa, care a trecut culmea prea repede in juma de zi, doar cu ceaiuri, pentru ca azi dimineata sa ma trezesc cu o durere ingrozitoare de ureche stanga si o tuse sacaitoare, care ma face sa mor de durere de ureche.La doctor nu pot meerge cel putin nu acum , si chiar nu stiu ce sa fac cu urechea mea.Daca aveti cumva idee ce as putea face, va rog frumos.E groaznica durerea asta, ma gandeasc acum la bietii copilasi care nu pot spune ce-i doare si au asa dureri...of
roxy

20 saptamani 
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
Chriszta spune:
Buna dimineata fetelor! Si o saptamana excelenta va dorim.
Sunt foarte incantata... sambata am fost la BE si am gasit carutul ideal pt noi w w w . b u g g y . d e / j o g g s t e r t w . p h p ?f a r b e = c r(trebuie sa gasesc pagina in care ni s-a explicat cum putem comprima paginile de web...Simo cred ca ne-a spus...)
Are si landou si sac de iarna si este foarte usor de manevrat si folosit, si se pliaza cu tot cu carutul sport (nu trebuie scos scaunelul si pliat cadrul).
Am mai luat si ceva hainute si botosei, si am gasit un port bebe cu aparatoare speciala pt sustinerea capului...
Ne-am facut de cap...
Si duminica am fost la Home&Design Mall si am comandat si mobila. Am luat Kolibri portocaliu care in realitate arata mult mai bine ca pe site Babydesign (il gasiti in partea dreapta sus) si au avut si preturi convenabile...
De-abia astept sa incepem pregatirile...
Felicitari fetelor care au aflat sexulete de bebei...
Cristina
22+ si
Eva Alexandra
Samurai-lady spune:
NIKOLE,CATRALU-bun venit in clubul baietilor
Sarcini cu bebei care sa stea la caldurica pana in sapt.40
Noi aku am venit de la un party de la gradi si io-s franta de oboseala.
Pupicei.
Samurai-lady
21 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
aylin_tarcan spune:
buna dimineata burtici si de la noi, azi mai tarzior, dar am citit tot ce ati scris.
roxy, si eu am avut asa o durere de ureche si mi s-a zis ca e otita. in mod normal se da antiinflamator (gen nurofen) si rivanol. eu mi-am pus un pic de vatuca cu rivanol in ureche si in 2 zile a trecut.
Aylin,
19+ 
liadorian spune:
Brazuca, succes la morfo-fetala! Noi n-am facut inca nici una si cu complicatiile astea care au aparut pe parcurs, nici nu stiu daca voi putea calatori intr-un oras unde e poate face! De-abia astept sa-ti vad tinuta de la cununia civila! Chiar trebuie sa fie memorabila!
Pupici tie si lui bebe!
Lia
S22
Samurai-lady spune:
SIMO78-calatorie plakuta si sa cumperi tot ce vezi fain pentru bebelika din burtika.
Sa te lashi alintata de socrela ta super !!!
Pupicei si DRUM BUN !
Siiiiii,vrem poze la intoarcereeeeeeeee
Samurai-lady
21 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
aylin_tarcan spune:
aaa, ca mi-am adus aminte....andra, tu ziceai de doctor ca ti-a zis de aspenter...aspenterul este o aspirina de 75 mg in loc de 500 mg cat are o aspirina normala. se stie ca aspirina fluidifica sangele si imbunatateste circulatia. deci in situatia in care sangele tau are o tendinta de coagulare (fapt ce da IR-urile marite) se recomanda Aspenter, 1 tb/zi. in situatiile mai grave, de sindrom antifosfolipidic, factorul V Leiden sau alte stari de hipercoagulabilitate se da in timpul sarcinii heparina cu greutate moleculara mica (clexane injectabil).
asa ca poti sa iei fara griji aspenter. nu dauneaza cu nimic. sunt fete care au luat toata sarcina.
Aylin,
19+ 
andutzy spune:
Aylin, draga mea,
nu stiu cum sa-ti multumesc! Mi-ai luat o piatra de pe inima! pe cuvant, urmaresc de aseara sa vad daca imi rapunde cineva, Anya nu a intrat inca pe aici....deci MULTUMESC, MULTUMESC, MULTUMESC!
De ranitidina stii ceva
? Nu scrie nimic pe prospect despre sarcina....
deci, fetele imi schimba si mie cineva doctorul pe prima pagina sau incerc eu? Se numeste Antoine Edu si este la Caritas!
Andra
Sapt21 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)