Mamici de iulie-august 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 14
andutzy spune:
Am reusit eu! MI-am schimbat medicul si in listuta de la inceput! Doamne ajuta!
Andra
Sapt21 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
oaana spune:
NIKOLE felicitari pentru bebe si sanatate multa.
CATRALU felicitari si tie pt baietica...
SIMO,te rugam ia-ne si pe noi la plaja

NICOLETA27 pe unde esti?
BRAZUCA ,asteptam vesti frumoase.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 23+
["url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums"][/url]
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
aylin_tarcan spune:
andra, iubito, sa fii sanatoasa! de ranitidina stiu ca nu pot sa zic cu mana pe inima ca poti sa iei, mai ales ca in toate prospectele zice "cu dus si intors", ca nu s-au facut studii, ca doar in caz de neaparata necesitate si alte exprimari din astea vagi. eu nu as lua decat daca nu s-ar putea altfel....ti-a prescris medicul ranitidina?
Aylin,
19+ 
monjum06 spune:
buna dimineata,
si noi am schimbat azi saptamana, ma uit si vad ca deja am intrat pe ultimul cerculet, mai sunt 14 saptamani si gata.
Am o burta care mie mi se pare imensa, desi unele persoane zic sa nu imi fac griji.
Buricul meu e deja de mult ca un munte iesit in afara, vergeturi, cred ca peste cele vechi vor mai apare deja, dar asta e, dupa.... bagam gimnastica.De toate felurile.
A trecut o luna de la
si nu mai avem voie. asa ca suntem cam nervosi de la un timp incoace.
joi, mai mergem la control sper sa fie totul OK.
BB se dapeste cap non stop cred, face tumbe, da din picioare,e ca sora-sa agitata.
Si noi am fost ieri la BE dar sincera sa fiu mi s-au parut extrem de scumpe toate. mai ales carucioarele. Ne-am uitat la unul care era, landou, semi ridicat si sport, plus scaun de masina, si totul faceai cu a singura mana. apasai un buton si se strangea, apasai altul se intindea. Nu ca la sistemul clasic cu parghie jos, ridici, tragi, apesi, se mai blocheaza, il pui pe bb pe jos in timpul asta.... (glumeam). Dar si 2.100 lei.
Oricum eu la Gabi am avut un carut imprumutat de la un prieten, tot cu N poziti, dar cred ca avea vreo 15 kg gol. plus ca era voluminis si greu de manevrat.
Acum nici nu mai vreau sa aud. E vara si vreau un carut usor. Eu stau la et. 4 fara lift, dar o sa las carutul jos la uscatorie.
gata, acum bb se "scutura".
Oricum acum e bine desi uneori da cate un sut....
dar prin ultima luna cand nu mai are loc sa se miste, e ca un sarpe, se "onduleaza".
va pup,
Monica 26
si mama lu'Gabi
mioara2004 spune:
roxy trebuie sa-ti tii cald la ureche. Daca stai prin casa infasoara-ti capul intr-un fular, daca nu e infectie intr-o zi iti trece. Ca si leac babesc pune-ti in ureche un catel de usturoi infasurat in vata (ai grija ca zeama arde pielea). Vei simti imediat miros de usturoi, dar cica este antiseptic.
Poza 22 sapt
Mioara
25+
Doru Andrei
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by andutzy
A, Anya-acum tie iti fac capul mare- mi-a zis sa-mi scot din minte cezariana la 38 saptamani, sarcina are 40 de saptamani si TREBUIE sa il tinem pe bebe in burtica cat va vrea el. I-am explicat ca nu vreau sa ajung in situatia de a intra in travaliu si el sa nu aiba echipa pt cezariana, insa m-a asigurat ca asta e problema lui si si-o asuma.
AndraSapt21 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
ei, chestia asta m-a uns la suflet. rar mai sunt medici asa. sunt de acord ca sarcina are 40 saptamani si o cezariana la rece poate fi periculoasa pentru bebelus. bravo lui ca ti-a spus asa, cand altii nu stiu cum sa scoata mai repede copilul doar pentru ca sarcina a ajuns la 38 saptamani si trebuie sa plece si ei in concediu sau e greu sa vii noaptea de acasa. cred ca am mai spus eu asta pe aici mai demult.
eu nici nu ma gandesc sa o scot pe d-ra mai repede. prietena mea a nascut acum 2 saptamani un beietel, la 40 sapt de sarcina, la debut de travaliu, fiind a doua cezariana in decurs de 1 an si 7 luni. deci...se poate.
despre IR-uri si aspenter...eu as zice sa ti le mai masoare si alt medic. daca se constata ca sunt in continuare mari, se poate lua aspenter, fara probleme. trebuie intrerupt insa cu cateva saptamani inainte de nastere, dar stie medicul si o sa-ti spuna.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
andutzy spune:
Da, Aylin, mi-a prescris una la 12 ore, deoarece ma chinuie ingrozitor arsurile de 4 luni incoace, nici culcata nu pot sta, dor in fund. A zis ca pana nu domolim arsurile cu ranitidina, nici nu ne apucam de Aspenter. Pe prospectul meu de ranitidina, insa nu scrie nimic de sarcina. daca nu este contraindicat, asa si No-spa-ul este cu dus si intors. De asemenea 2 medici mi-au prescris acum niste ovule cu Betadine pt vaginita mea si pe prospect scrie sigur ca e contraindicat in sarcina, dar daca 2 au zis ca e ok....
Andra
Sapt21 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
andutzy spune:
Anyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sa stii ca aseara la tine ma gandeam cand imi zicea tipul de cezariana la rece si sa stam 40 sapt...
Andra
Sapt21 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
andutzy spune:
Aaaaaa si mi-a zis sa nu ma auda ca " nu v-am sunat azi noapte sa nu va deranjez" ca se supara. Daca nu mi-e bine, LA ORICE ORA sa-l sun, ca de-asta are tel deschis, sa fie la dispozitia pacientelor. ii e mai greu sa repare o situatie ce dureaza de ore intregi...E, ziceti si voi, sa nu fiu impresionata?
Andra
Sapt21 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
otim spune:
andutzy - unde ai gasit medicul asta ???? Nu poti sa-l clonezi si sa ni-l trimiti si noua ???? Zau ca ne-ar cadea bine ...
21 saptamani
Laurentiu