Mamici de iulie-august 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

'neatza!
catralu su nikole felicitari pt baietei!sa creasca sanatosi si voinici!nikole sa ne ti la curent.
eu iar nu am dormit bine,plus ca fata s-a apucat de balet,de crosetat,nu stiu ce a facut azi-noapte dar nu s-a linistit nici cum....

alina 22+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata fetili!

Nikole cred ca ai tras o spaima Mai bine treceai prin experienta cutremurului de pamant, ca era mai putin solicitant psihic. Succes azi la nenea dr. si sa dea DD sa stea bebe acolo pana la 40 de sapt
Asa intepaturi mai am si eu dar nu ma simt prea rau. Eu le iau drept normale, ca doar toata lumea in jurul meu (ma refer la unii prieteni si chiar sot care asculta de altii) se incapataneaza sa-mi tot spuna ca gata tot ce simt eu e normal in sarcina. Cateodata ma enerveaza, adica ce incearca ei sa-mi demonstreze, ca sunt hipersensibila si o plangareata ? Eu cred ca si corpul iti spune la un moment dat ce nu e normal. Dar poate au dreptate si hormonii si experientele de la inceputul sarcinii ma fac mai circumspecta. Na, ca mi-am varsat oful.

Simo ce bine de tine mai ai 2 zile Am mai descoperit un magazin fain la MOldova Mall pt gravidutze si nu numai. Aveau sutiene de alaptat, chilotei cu burtiera, maieuase si altele Magazinul e la et 2 - Mada se numeste, parca.

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 24+

Mergi la inceput

A, si (uitasem) felicitari Nikole si Catralu pt baietei!!!

Cred ca pana la urma forma burtii indica mai mult pozitia bebelusului in burtica decat sexul acestuia. Si la mine toata lumea spunea ca am baietel dupa forma burtii si uite ca e fetita, o fetita cuminte care s-a pozitionat demult cu capul in jos Aseara a fost "orgie" - isi scosese bebelina o bucatica de fundulet cred si a simtit si tati si tare a mai pupat-o si a dragalit-o Acum parca isi da si el mai mult seama ca vom avea o gagalice dragalasa si ii spune si ei "pa, frumoasa" de dimineata cand pleaca la serviciu

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Lavinia ...merci de info...chiat cautam lenjerie, pentru ca am gasit bustiere intr-un final apoteotic, dar numai XL si niste culori cah!..verde-ou de rata si roz.

2 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Va salut acum, ca am de recuperat din urma 'jde mii de pagini, si cine stie cind le termin.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Simo articolele pe care le-am vazut eu erau bej, acum nu stiu nimic de marimi, ca nu am vazut decat asa rapid, cautam un cadou pt nasa mea. Dar sotul mi-a promis ca revenim

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 24+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Ioana ...azi nu te-am mai asteptat, am papat mai devreme

2 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna dimineata! M-am trezit cam greu cu ora asta schimbata...
Ce v-ati luat de la BExpo??

Poza 22 sapt

Mioara 25+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Am ajuns si eu la zi cu cititul ca tare harnicute ati fost la scris .

nicooleta27 - imi pare rau sa aud ca ai AVUT probleme . Stati cuminti si cu ganduri bune si ai sa vezi ca totul va fi BINE . Putulica lasa ca ai sa o vezi cand vrea bebe important sa fie sanatos(a) .

Ce bine fetelor ca voi visati frumos . Eu ma trezesc noaptea cu vise urata ( serpi , pisici , etc ... ) .

monzer - bine ai venit printre noi , in gasca viitoarelor mamicute vesele si binedispuse , sigur te vom molipsi si pe tine .

nicoleta79 - felicitari pentru

oaana - nici eu nu-l simt pe bebe (tot anterioara placenta ) , dar tot ar putea si el lovi mai tare ... ca noi abia asteptam

nikole si Catralu- felicitari pentru

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput