Mamici de iulie-august 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Pai si mie mi s-a parut imens cat am dat pe saltea, dar e facuta pe comanda, are 180x220 cm si inaltime 26cm., e imensa si sotul a insistat sa luam ceva buna daca tot dam niste bani. Alta mai subtire ar fi fost 7 sau 8 mil.

Nici noi nu vrem mobila de firma, dar trebuie facuta pe comanda pentru ca spatiul e foarte limitat si trebuie exploatat la maxim. Ne-a facut cineva un pret pentru niste dulapuri de pus in sufragerie si am ajuns la 50 mil. pentru un perete mic.

Unde ai gasit mobila de care vorbesti? La noi bucataria pe comanda a ajuns la 25 mil. dar avem dulapurile mari, pana sus.

Carla, 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara!
Fost la noul doctor! Nu vreau sa ma contrazic cu nimeni, dar parerea mea este ca normal intr-o sarcina este sa se faca si tuseu vaginal. Sunt anumite aspecte care nu se observa decat pe masa ginecologica si unul dintre ele ar fi colul tare/moale, deschis/inchis (am impresia ca la eco doar oroficiul intern al colului se vede (anya, pls daca bat campii opreste-ma).
Doctorul super dragut, nu m-a pus pe masa de data asta, mi-a dat pt arsuri o ranitidina/12 ore (i-am explicat ca dorm de 4 luni pe 4 perne si coloana mea se resimte tare de tot). A zis ca dupa ce rezolvam problema arsurilor imi da Aspenter 1/zi pt IR-urile marite (zicea ceva de genul ca Aspenterul contine o cantitate mai mica de acid acetilsalicilic decat aspirina si se da contra coagularii, care ar da IR-urile marite). Sincera sa fiu acum mi-e frica si de umbra mea, sa fac tratamentul lui, sa nu-l fac? Anya, un sfat, ceva?
M-a plimbat prin spital cum mi-a promis, rezervele intr-adevar au conditii super, ce nu am vazut nici in Cantacuzino nici in Elias. Cam atat de la vizita de azi, per total imi place de el, dar nu stiu daca sa urmez tratamentul lui

AndraSapt21 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

A, Anya-acum tie iti fac capul mare- mi-a zis sa-mi scot din minte cezariana la 38 saptamani, sarcina are 40 de saptamani si TREBUIE sa il tinem pe bebe in burtica cat va vrea el. I-am explicat ca nu vreau sa ajung in situatia de a intra in travaliu si el sa nu aiba echipa pt cezariana, insa m-a asigurat ca asta e problema lui si si-o asuma.

AndraSapt21 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Nikole, bafta multa la dr maine si te asteptam cu vesti bune. Felicitari pt baietel.
Imi permit sa-ti dau un sfat, sper sa nu te superi: pe viitor daca ti se intampla sa mai ai astfel de dureri (da DD sa nu mai fie cazul), aseaza-te imediat la orizontala, nu mai te plimba sus-jos-stanga-dreapta, imediat la pat.

Andutzy,ai dreptate,sunt necesare si controalele pe jos, la ecograf nu se vede consistenta colului. Ma bucur ca ti-a placut noul dr. Daca te hotaresti sa ramai cu el, atunci mergi pe mana lui si urmeaza-i sfaturile. Iar cu cezariana, daca el iti asigura echipa la orice moment, e mai bine pt bb sa stea in burtica pana la termen.

Catralu' sa va fie de bine vacanta. Felicitari pt baietel, sa folositi cu placere cadourile.

Am uitat sa va spun ca ieri a venit coafeza acasa si m-a tuns, sunt ca un baietel. Dar avand in vedere ca trebe scurtat timpul petrecut la dus, e mai bine asa, o sa creasca el la loc mai incolo.

Pup fetele, somn usor,

Anto 24 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Nikole si Catralu felicitari pentru baietei!
CarlaV sper sa te simti bine curand!
Antoanela23 de ce crezi tu ca trebuie scurtat timpul in dus?
andutzy incearca pe cat posibil sa nu traiesti in frica. De ce esti asa de speriata? Totul o sa fie bine ai sa vezi. Multa putere, sa iti poti inlatura fricile.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

23+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Neatza!!!!!!!!!!!!

2 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata si de la noi , prezenti la apel si la scarbici .

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata, fetelor! De mult nu m-am mai bucurat asa ca incepe o zi noua... Ieri, toata dupa-amiaza, am avut o migrena cumplita, de-mi venea sa rod sticla numa sa treaca. Azi-noapte am dormit doar vreo doua ore tot din cauza asta, dar vad ca acum a cedat durerea. Is niste migrene mai vechi pe care le am, dar inainte nu erau o problema, ca inghiteam imediat o fiola de algocalmin si in 15' eram ca noua.

Nikole, ai mare grija de tine si de bebic! Odihneste burtica aceea frumoasa, ca noi ne rugam sa fie totul bine, sa ramana pustiul acolo, in burtica, pana la termen!

Felicitari pentru baietei, Nikole si catralu! Sa creasca voinici si veseli si mancaciosi!

Saptamana asta trebuie sa mergem iar la eco, poate aflam si noi ceva despre putza lui bebe. Vedem daca se confirma pronosticul meu, ca eu am spus mereu ca e baietel. Si cum in perioada asta ploua iarasi cu baietei, n-ar fi exclus sa am dreptate! Ca tot veni vorba, saptamana 22 ce luna inseamna, fetelor? Ma mai intreba lumea in cate luni sunt si eu le dau saptamani, ca altfel nu stiu sa calculez...

Lia S21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Lia

Sapt 22 e luna a V-a.

2 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Simo, ! M-am lamurit! maine ar trebuie sa schimb saptamana, da' voi nu ma spuneti nimanui ca fur o zi... Atata compensatie merit dupa asa o duminica aiurea!

Lia S22

Mergi la inceput