Stelute de ianuarie februarie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
mihacarm2002 spune:
Aelita, asa voi face maine. Sotul cand m-a vazut panicata imi tot ca arata pielea lui e galbena de cand se stie. De aceea eu credeam ca fii-mea ii seamana.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
ghibuadina spune:
MIHACARM< zi-mi cum arata bubitel de pe fata?Mai are si in alta parte?Ca si eu am vazut ceva la Alexia in zona ochisorilor mai ales.Vreau sa stiu cum sunt la voi?
Si icterul , cat are copilul tau acum?Alexia are o luna, nu i-a disparut si dc a zis sa mai asteptam 2 sapt, ca s-ar putea sa se curete de la sine.Dc nu fenobarbital.Insa pediatra s-a uitat pe talpi si a zis ca dc ar fi avutceva pbl cu ficatul ar fi fost talpicile galbene.Eu stiu ca Alexiei i-au facut si analize la bilirubina in spital si au iesit bine.
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
laura ionescu spune:
Am fost si eu la baby Expo si subscriu la parerea generala ca e de kko. In plus am plecat cu lacrimi in ochi de acolo. Nu am vazut in viata mea mai multi copii plangand disperati pe langa mame shopaholice. Nu imi vine sa cred cati parinti nebuni plimbau carucioarele in inghesuiala aia, iar copiii infofoliti plageau de mama focului de le sarea caciulita din cap. Era unul, cel putin, care urla cat il tine gura ca il dor picioarele si ma-sa il tragea dupa ea si ii spunea: "hai, ca mai e putin"![]()
Laura si Eva (11.ian.2007)
poze cu Eva
mirandolina spune:
Aelita & Ivona, va multumesc! Ghibuadina, citit si executat: Maya nu are talpitele galbene
In orice caz, marti mergem cu ea si masuram bilirubina ca sa trecem primejdia rea... Vad ca si icterul asta e o moda la bebei, ca si displazia si dermatita atopica
nu dati cu rosii, dar observ o tendinta de exagerare la medicii astia...
In orice caz, gagica e plina de energie, maninca k sparta (scuzati cacofonia) si plinge doar cind are o nevoie. Plus ca ieri scria cineva (sorry, nu mai stiu cine) ca plinsul de seara elimina tensiunea de peste zi. Asa o fi, Maya cam asa plinge - nu sunt nici colici, nici nu cere in brate, nici skimb, nici mincare, plinge si gata, fara s-o doara nimic. Mai testez informatia asta ![]()

Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
ghibuadina spune:
KATERINA, de ce sa faci ceaiul mai diluat?Asa ce are?Cine ti-a zis?
MARYBEL, are prospectul in romana.
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
aelita spune:
ivona mie imi lipsesc 3 furculite haha stii ca era o sceneta cu Leopoldina Balanuta,parca,pe vremuri,juca ea in 4-5 roluri.erau 4-5 cucoane la o masa (tot ea era) si una din ele ,amfitrioana ,acuza ca i-au furat furculitele de argint..
ale mele nu sunt de argint,dar lipsesc,si cred ca s-au dus dupa babeticile tale
Alta explicatie nu am,decat ca le-am aruncat la gunoi o data cu resturile..dar chiar asa mototoi sa fim sa nu vedem??? ca acu o luna lipsea doar una.acuma 3!
evenimente paranormale p-aci.
FETELE CU BUBITELE,daca sunt doar pe fatza,e normal!
se irita si de la lapte.
nu se da decat cu crema hidratanta.
amintiti-va ca atunci cand erati gravide va era frica sa va dati pe voi cu orice creme,ca sa nu ajunga la bebe.ei,acum cu atat mai mult,nu ii putem aplica tot felul de creme direct pe pielea lor.
mirandolina,da,cam exagereaza cu icterul ...
la mine i-au facut proba cu aparatul ala in spital,si gata.mi-au zus treaba cu lumina si valea acasa! mi-a mai zis acelasi lucru la consultul de 15 zile si valea.adica valabil pt toti noi nascutii !ca sa scape repede de galbejeala si sa nu faca mai rau.
in nici un caz nu le dau fenobarbital aici.daca era ceva,in spital ii puneau la lampa.
fetelor,de ce sa dati fenobarbital?mama ma-sii de medicament ca e greu si pt adulti! pusi la fereastra,ca pe floare in glastra si nu aveti probleme!
ei asa sunt galbiori mult timp,dar va garantez suucces cu lumina zilnica pe pielea goala!
amintit-va ca voi cand erati gravide nu ati fi luat un fenobarbital nici taiate!sau antibiotice!
ei,si acum de cedau pediatrii astia cu asa usurinta la bebei? ca e la fel !sau mai grav!
ne-am ferit atat cat eram gravide,haideti sa nu ne luam asa imediat dupa pediatrii astia care parca sunt pe mana cu farmaciile sa dea cat mai multe medicamente.
si asa mor cand vad ca se dau cele mai tari antibiotice din orice.
S.
marinar spune:
mai ce bbi dragalasi am vazut in pozici...
aelita nu stiu daca emma a citit mesajul tau inaintea mea
sau a simtit ca si eu am o strangere de inima dar a facut kk si ieri si azi singurica asa ca mai aman.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
marybell spune:
katy sarumana de informatie si pentru promptitudine, esti o dulcica. 
ghibuadina am vazut si eu prospectul ca e scris in limba romana
ideea era ca mai scrie pe pliculete si in arabeste, si nu stiam daca sunt aceleasi cu cele cumparate de fete. sincer, cu riscul de a supara pe cineva,vreau sa va spun ca eu am o parare care lasa de dorit, in ceea ce privesc produsele arabesti...parca vad pe tarabele din angrouri gumele alea de 2 lei si toate mizeriile pe care le aduceau si le vindeau la noi. asa ca mi-am pus intrebari, si bineinteles ca v-am sacait si pe voi...![]()
oricum fetelor multumesc pentru raspunsuri, deci concluzia, ii fac linistita ceai copilului, si voi aveti la fel. nu?
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Ivona1977 spune:
Da Marybell fara grija, eu tot din alea cu araba pe ele am. Dar pun dubla cantitatea de apa.
Aelita asa-i cu curatenia asta, cureti tot din casa! Si furculitele, tin minte sceneta...
Ivona