Stelute de ianuarie februarie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Ella rade cu sunet, face hihihi!!! Baaai ce m-am topit azi...

la fete

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Felicitari Ivona!!!!Gata ai o fata maaaare...

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Ghibuadina mie mi-a zis pediatra sa-i dau cu 100 ml de apa, nu cu 50 fiindca este f dulce, sa nu se invete bebe.
Pupicei la fete si bebei.

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna seara fetele, nu ma simt prea bine asa ca am citit cam pe diagonala.

La multe lunisoare tuturor sarbatoritilor de azi, am venit si eu la spartul petrecerii, sa ma iertati. Si un alt La multe lunisoare fetitelor FLAVIEI, ca un facut le uitam in fiecare luna, si ele sunt cele mai mari din toata echipa!

AELITA, nu stiu care a fost tema zilei, dar sa stii ca eu fac periodic inventarul la linguri, furculite & Co., precum si la batiste. Astea-s fixurile mele!

Cat despre intelegerea medicilor cu farmacistii, cred ca e invers decat va ganditi voi. Un flacon de Cefalexin costa 5 RON, pe cand un sirop Stodal + picaturi, ajungi aproape la 20 RON. Noua ne-a prescris Cefalexin...

Ce mai stiti de Matei al ui LILISOR, e mai bine? Multa sanatate tuturor bebeilor si mamicilor, las' ca trece si nebuna asta de primavara. He, he, la noi infloresc deja lalelele in gradina!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Aelita, mama mie i-mi lipsesc de cand am ramas insarcinata o pereche de pantaloni de care eram indragistita si nu-i gasesc de nici un fel, si un lac de unghii pe care dadusem o gramada si era de calitate, hai sa zic ca lacul e mic cine stie pe unde l-am pus da... pantalonii habar nu am pe unde m-am dezbracat si i-am uitat

pupam mamicile si comorile
nadia de
Lidiuta 08.02.2007
o nastere cu miros de cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

ivona, mie mi se ridica parul in picioare cand am citit prin cate ai trecut tu si Adinush, si mai era si o alta fata in sala de nasteri de tipa saraca, credeam ca o sa ajung si eu asa, dar la mine a fost totul suportabil si usor.
multumim pt aprecieri Aelita, Ivona

pupam mamicile si comorile
nadia de
Lidiuta 08.02.2007
o nastere cu miros de cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Subscriu si eu la ceea ce a zis aelita in privinta introducerii mancarii mai devreme fiindca nu face kaka.
are perfecta dreptate, nu degeaba am alergat eu cu Iarina prin spitale sa vad daca are ceva grav fiidca nu face kaka singura deloc.Nu am aflat ceva cert,doar ca e ok in interior,asa pare cel putin.
PRin urmare pana la 6 luni nmici nu ma gandesc sa ii dau altceva decat lapte, eu nu ii dau altceva .adica nici ceai, ca la ce bun,umfla stomacul dar nu hraneste..deci lapte lapte ..de la mami.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

ghibuadina, cam greu sa descriu cum arata bubitele. Sunt minuscule, nici nu se observa decat la o lumina f. puternica. Unele zone sunt rosiatice. Din cauza lor nu imi dau seama daca fata e galbena sau nu. Nu mai are in alta parte decat pe fata.

Eva are 6 sapt+1zi. M-am uitat la talpile ei si chiar nu imi dau seama. Mainile sunt clar albe, dar in rest nu stiu ce sa zic.

Alinuk, ce fel de aparat era cel care ii masura nivelul bilirubinei. Nu ii lua sange din deget? Am vorbit la un lab de analize si mi-a spus ca daca ma hotarasc sa ma duc luni sa ii ia sange dar imi recomanda sa ma mai gandesc. Cred ca ma voi consulta cu dr de fam.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Anis tocmai ceaiul ajuta sa faca kaka plus ca,calmeaza foarte bine durerile de burtica.Eu i-am dat ceiut intre mese si se pare ca are efect.Fetita mea nu sa manifestat niciodata ca ar avea dureri mari de burika ptr ca nu plange.Se mai strange din cand in cand iar atunci primeste sab simplex plus ceiut baby drink sau ceaiul de la humana.O linisteste.Nu ii dau nici zilnic ceai si nici cantitati decat 50 ml de ceai toata ziua.Asha ca nu o fii el hranitor dar e benefic pe alte parti iar 50 de ml nu cred eu ca ii umple stomacelul

Mami de Roberta Anne-Marie Printesica Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Pozele de care zicea Catalina sunt astea trupa alb si negru
Fii-mea e o bagaboanta..face naveta intre Antonio si Matei
In alta ordine de idei de abia astept sa treaca si ziua de maine..azi m-am trezit foarte ***** si am nervi pe toata lumea.
Ca sa-mi mai ridic morlaul am fost la coafor si am facut o schimbare destul de drastica..va arat maine poze
Si copilul asta...nush ce are dar toata saptamana a fost cu curu-n sus..cand nu plange se miorlaie..sper sa nu fie dintii aia de care vorbeati voi ca si ei ii curg balele,roade tot ce prinde si da din picioare de zici ca o sa-si ia zborul

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput