Stelute de ianuarie februarie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
laura-popy spune:
Fetelor, am si eu nevoie de sfatul vostru. Sapt viit urmeaza sa discut cu viitoarea bona a lui David. Din iunie, cand va avea 5 luni, ma voi intoarce la servici( astept rosii
)pentru inceput cateva ore, apoi mai mult. Deci, situatia e asa : e vecina cu mine in aceeasi scara, vreau sa stea doar cu copilul, fara curat, mancare etc, la inceput 5-6 ore, apoi pana la 8-9 ore. Rugamintea mea este sa ma sfatuiti in privinta salariului pe care sa-l dau.Pt ca n-am nici o idee. Ea a mai crescut un bb de la 2 luni la 1 an, ca bona( are in jur de 40-50ani).
Deci, fetele care aveti, ati avut bone, voi cat le-ati dat?
Mutumesc anticipat.
Laura si bb David Andrei ( 27ian2007)
Poze David
marybell spune:
La multi ani sarbatoritilor
de astazi, le dorim sa creasca mari, sanatosi si frumosi. ![]()
multi 
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Ivona1977 spune:
Buna fetele! Mult mai scriserati, acuma sa recuperez!
Bine ati revenit gagici, Aelita, a venit corespondentaaaa! Lume noua, Furnicusa, Criss68, Nadiuta, Mirandolina, Adinush, Laura...
Salina 
Lili o sa fie bine, stai linistita! Esti o mama buna.
Aiska asa e chartul meu cu greutatea, cum era pe site, si doctorita pune un punct unde se afla fetita, curba cu punctele e ascendenta, foarte frumoasa. Cat despre TBC, am vazut la tv ca au aparut niste focare in Romania, unul in Falticeni la un liceu si inca unul la o societate dar nu mai stiu localitatea. Si e mai bine ca il fac acum vaccinul asta pentru ca si copiii englezi il fac pe la 14 ani (cum am facut si noi daca tineti minte, e vaccinul dintr-a 8a care supura).
Am vazut ca discutati bebe2 – eu cu siguranta nu mai fac alt copil! Cred ca a doua sarcina m-ar omori, de fapt nasterea, la cat de rau a fost prima.
Alinatxa si eu o iau pe Ella cu mine in pat dimineata dupa ce papa si adoarme langa mine la caldura. Dar seara doarme in patut. Si am bebephone si pot sa spun cu mana pe inima ca e una din cele mai bune investitii pe care le-am facut. Port la brau unitatea si ma fre prin casa, aud imediat cand pitica suspina—ca are amplificator si se audo TOT!
R Marce si Aelita, si eu am luat strampi 2 perechi cu 7 lire! Astia sunt nebuni la cap, mi se par fantastic de scumpi, pentru mine daca iau strampi sunt mai ieftini.
Sraluca esti de coma cu coada lui bobi in loc de parut la bebe…
Anis ce dragute sunt fetitele amandoua! Vazut poze…
Maribell tin minte poverstea ta, cu problema cu bebe si cum ai facut tu atac de panica. Sper sa fie bine cu dislocatia 
Criss vai ce rau cu lumbago, si mama a avut si tare s-a mai chinuit, si ce durere! Iti urez sanatate multa! Bine ca n-a patit nimic fata, lasa ca se intampla, si eu i-am dat cu cotul in nas Ellei, aproape ca am facut atac de spaima. Eu tot 65 kg am, trebuie sa ma mai chinui. Contraceptie – mi-a dat doctorita pilule dar astept urmatorii rusi.
Cata nici Ella nu ridica capul cand sta pe burta, nu ii place pe burta.
Adela asa fac si eu la baita, scaunele, cadita peste – greu, tati face astea! Si pentru ca, mai nou, tati lucreaza de noapte si printesa doarme pana dupa ce pleaca el, improvizam- ultima data Ella a facut baie cu mami in cada mare! Dar am mai spalat-o si in chiuveta de la bucatarie, ca are dop si e destul de joasa. Cu fumatul, faci cum vrei, eu nu dau cu nik in tine, nu sunt in masura sa judec, am si eu pacate. Si eu vreau sa vad idei de distrat copii- eu stiu doar
Catelus cu parul cret
Un pitic atat de mic
Pisicuta pis pis pis
Si gata!
Bravo Livia felicitari pentru grasunica!
Monu, Messa asa fac si eu cu laptele cu 10 ml mai diluat si face kk bine. Asa m-a sfatuit asistenta.
Dana Ella suge doar stanga, si se uita doar la dreapta. Ciudata selectie…
Pentru calmat dureri de burtica- eu folosesc un prosopel de fata de ala mic mic si il bag la microunde 20 de secunde sa se incalzeasca, apoi il pun pe burtica Ellei, peste hainuta, sub paturica. Adoarme in 5 minute.
Revin
Ivona si Ella 12 ian 07
Maryela spune:
Fetelor multumim tare mult de urari. Avem si noi pozeeeee , ca sa ne vedeti cat de mari suntem.
Pupam tare fetele si copilasii.
Eu sunt un pic amarata fiindca Mihnea da afara destul de mult dupa fiecare masa, kk nu face( cand am auzit-o pe Aelita ca Sofia face kk de 7 ori pe zi am innebunit).Nu stiu ce sa mai fac, as vrea sa-i schimb laptele dar 3 medici pediatri ne-au asigurat ca bebe a crescut tare bine si ca totul e in regula cu el.
Eu ma gandesc cum m-as simti eu daca n-as face kk 2 zile...
Colac peste pupaza, azi, dupa ce l-am pus pe masuta de infasat, l-am dezbracat si i-am indoit putin piciorusele a facut o picatura de kk dar verde inchis, aproape negru.Offff.
Hai ca am fugit sa fac putina curatenie prin casa ca e la noi ca dupa bombardament.
Va pupicesc inca o data si sa stiti ca va citesc in fiecare zi dar de raspuns reusesc mai greu, mai ales ca nu am cine stie ce e experienta asa ca mai bine ma abtin decat sa spun vreo prostie.
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
mihacarm2002 spune:
alinuk, multumesc de informatie. Luni o sa imi sun dr de fam si am sa cer sa fac analizele pt a masura nivelul birulinei. Ieri dr. pediatru m-a intrebat daca in spital a facut dozare de birulina.
Ceea ce ma nelamureste e de ce dr de fam nu a observat acum 12 zile ca mai are icter.
Repet, eu am vazut-o galbena, dar am crezut ca asa e ea mai palida.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
nadiutapm spune:
avem si noi poze noi
pupam mamicile si comorile 
nadia
de 
Lidiuta 08.02.2007
o nastere cu miros de cafea
aelita spune:
SA CRESTETI MARI !! :
Rares Cristian bb de Crisotexa
Rahela Daria bb de Cleopiciu
Alex Arianna bb de Messa
Mihnea Gabriel bb de Maryela
Letitia Ioana bb de Terbitza
Ariana-Iulia bb de ari-ela
mihacarm ce chestie,cu fetita aia care a cazut de la etaj !!! iti dai seama cum a ramas maica-sa!!a nascut-o a doua oara!
DA,PT ICTER,CUM I-AM SPUS SI MIRANDOLINEI,LA GEAM,UNDE E LUMINA,DEZBRACATA.cu geamul inchis,clar. si SA NU VINA SOARELE DIRECT PE COPIL- in caz ca e soare.lumina zilei face ce face lampa aia la incubator la spital ! dar iesind pe afara,doar cu fatza la lumina nu are efect,trebuie tot corpul.VALABIL PT TOTI NOI NASCUTII,IN PRIMELE ZILE.
mirandolina,nici la mine nu era lumina,mai ales ca a fost toata luna ianuarie..dar cat de cat acolo...Nu ii placea sa stea dezbracata ,dar o tineam cat puteam,puneam si aeroterma un pic daca mi se parea frigut.A intarziat ceva galbioara,daca nu aveam lumina suficienta,dar totusi am ajutat-o sa nu faca mai rau.nu astepta primavara,eu am nascuit-o in ianuarie si am si casa cam intunecata si ferestre mici...dar am insistat asa,chiar i-am spus doctorei,ca nu am lumina,si ea mi-a arata la ea in cabinet cam cum trebuie sa fie: a ridicat jaluzeaua,si a zis : UITE ASA E SUFICIENT! si nu era cine stie ce lumina.dar a zis ca lumina zZILEI, NU SOARELE ,CONTEAZA!
ati gasit pozele Catalinei??????stai sa le cat!!
bai,frate,in album comun nu sunt!! le caut de doo zile!!
RB asa sunt dupa vaccin,molesiti si maraiti.si eu tot cu ea in brate ...
marinar mai bine supozitor decat mancare de acum. crede-ma,pana la 4 luni nu e voie.in Romania inca se mai practica asta,dar peste tot s-a demonstrat ca ii afecteaza rinichii ,ficatul si stomacul ,care inca nu sunt bine dezvoltate.
acum o sa faca kk bine,nuo sa aiba nimic,dar de ce sa aibe probleme cand va fi mare cu rinichii sau altele? de ajuns ca avem apa cum o avem in romania,si cand va fi mare pietrele la rinichi vor fi in floare...
te rog eu,mai aimacar o luna rabdare ,gandeste-te ca daca nu face kk e tot ca stomacelul nu e bine dezvoltat,si cu mancarea,da,face pt ca e ca si cand am manca noi iaurt cu bere..dar pe o parte face kk si pe alta ii face rau..
cum vrei tu,dar daca peste tot in lume s-a demonstrat asta si deja e interzis...
ADELA,eroarea aia nu cred ca e din cauza pozelor..poate e coincidenta..
nadiuta,ce nervi ma iau si pe mine casnd pierd mesajul...numai pt timpul pierdut ..
haha si pe tine te-a aruncat maica-ta de pereti 
dinzo si eu la fel am ajuns cu dilatre mare,9 ! ,nu mai era timp de epidurala,m-am chinuit vreo 40 de minute pe masa,pana cand a facut epiziotomia .
ivona hehe a venit corespondenta!
maryela,felicitari pt 2 lunisoare! frumusel foc e Mihnea!
nadiuta pup Lidiuta scumpa! are si rochiiitaa maaa !!
S.
Ivona1977 spune:
Crishtinutza nu te stresa cu pampersii. Eu o schimb pe Ella dupa ce mananca de fiecare data, plus cand face kk o data pe zi, apoi am bafta ca mai face pe pampersul curat imediat si tre sa mai pun altul! In total scimb cam 7-8 pampersi pe zi. Cand zicea Aelita ca a folosit 300 de pampersi, am numarat si eu si imi iesisera 270.
Gio e nostima fetita ta…Are personalitate…
Aelita apropo de baby brain – uituceala de zapaceala – eu am luat niste babetici si in loc sa le pun in masina de spalat le-am pus direct in tomberon! Noroc ca schimba sotu cosu si m-a intrebat ce mi s-a casunat pe babetici de le-am aruncat.
Auzi Dana da surful pe internet nu are puncte in lista ta? Ca eu as slabi mancand tot frigi…
Cata ce frumusica esti! Si ce dragut e Matei! I-ai pus funda rosie sa nu se deoache…
Diana si eu am lasat-o singurica si am observat ca doarme mai mult si mai bine.
Buna Mariana! Chiar ma intrebam cum te descurci cu 4 copilasi! Si vrei bebe 5 sau 6, bravo tie, daca ai putere!
Mihacarm copilul ala de a cazut de la 8 si n-a patit nimic a avut zile…
Lili eu ma uit la dansez pentru tine. Nu ma asteptam sa iasa Costi din prima, credeam ca e mai popular de atat. Dar lumea voteaza cu cazul social nu cu dansul sau persoana, din cate mi-am dat seama, asa ca putem paria pe cine castiga…
Adinush asteptam poze si povestea botezului.
LA MULTI ANI
Rares Cristian bb de Crisotexa
Rahela Daria bb de Cleopiciu
Alex Arianna bb de Messa
Mihnea Gabriel bb de Maryela
Letitia Ioana bb de Terbitza
Ariana-Iulia bb de ari-ela
Alinatxa orice e posibil cand e vorba de lohii. Eu am avut rusii la 2 luni de la nastere, totul frumos normal, m-au lasat si apoi dupa 2 zile au revenit cu forte noi pentru inca 2 zile. Poti sa te astepti la orice.
Mirandolina Iulia e superba!
Nadiuta imi amintesc si eu povestea nasterii tale, a fost ultima pe care am citit-o. Esti o norocoasa, am vazut si pozele cu fetita si e atare dulce, ce mandru e tati!
Ivona si Ella 12 ian 07
marybell spune:
fetelor va rog frumos, am si eu o mica intrebare.
azi am luat ceai Baby drink si pe pliculete scrie in arabeste, e bun asta? sau nu?
fiindca eu pana acum ii luam pliculete pe care le fierbeam, baby calm se numea ceaiul respectiv, dar am citit pe aici de la voi, cum ca nu ar fi buna infuzia de ceai pentru astia mici, asa ca am zis sa cumpar si eu dintr-asta pulbere, dar m-am speriat cand am scos pliculetul si am vazut ca scrie in limba araba.
mentionez ca l-am luat de la farmacia dona.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
kateryna spune:
Marybell, e bun ceaiul. Asa scrie pe ele in araba. Nu-ti face probleme. Oricum sa-l faci mai diluat decat scrie pe cutie. Ca pe cutie scrie un plic la 50 de ml.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George