Stelute de ianuarie februarie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 8
adela2006 spune:
de cand am pus pozele in forma scutrta cand vreau sa trimit un mesaj imi apare eroare adresa de mail invalida cum scap de chestia asta sau nu trebuie sa scap ? ca mesajul il trimite
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
invitatie botez
poze alexia
mirandolina spune:
quote:
Originally posted by ALINATXA
Buna fetele,
Poate sa imi spuna si mie cineva daca poate sa se intaleze menstruatia la vreo 4-5 zile dupa ce sau terminat lohiile?
Deci mie lohiile nu mi-au mai curs de vreo 4-5 zile si astazi am realizat ca am sange iar insa de alta culoare adika rosu.
Eu n-am trecut prin asta, dar mai demult vorbeau fetele de... mica menstruatie, daca imi aduc eu bine aminte.
Icterul asta, bata-l vina... M-am mai linistit cu chestia asta cu lumina. Il astept si pe ta-su sa facem impreuna manevra, si mai astept ceva: primavara!!! Ca vine tare greu... si miine mergem la un botez si o sa ploua cica....
Mirandolina
de
16 februarie 2007
mirandolina spune:
POZE! Nu sunt ele multe, si nici aranjate, dar cind mai am timp fac o galerie misto :)
Iulia Maya
Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
mihacarm2002 spune:
roandre, da, i-am dat deja de doua ori. Asa mi-a spus si mie pediatra: probabil de la inhibatorii din lapte. Observasem ca mai are icter dar nu mi-am facut griji pt ca dr de fam nu a spus nimic si mai citisem ca icterul se poate prelungi pana la 2 luni (nu stiam de 3). Daca nu trece in 7 zile, ii voi face analizele. De fapt, a spus ca daca in 3 zile nu paleste sa merg iarasi pt analize. Nu prea imi dau seama daca a palit pt ca am crezut ca asa e ea mai creola
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
nadiutapm spune:
buna fetili
La multi Ani, celor ce au astazi ziua de nastere
Rares Cristian bb de Crisotexa
Rahela Daria bb de Cleopiciu
Alex Arianna bb de Messa
Mihnea Gabriel bb de Maryela
Letitia Ioana bb de Terbitza
Ariana-Iulia bb de ari-ela
am scris si eu aseara un ditamai mesajul dar cand m-am dus sa dau de mancare la brotacel mi-a inchis sotu calculatorul 
Lore, multi pupici tie si lui Roni, e flacau ce mai cu 5.500 gr, noi abia suntem la 4.500gr, eu abia acum simt ca tin copil in brate ca pana acum a fost pana de gasca, pe cand Roni din maternitate cand il luai in brate se simtea. 

Aelita, si cu mine a dat maicamea de toti peretii ca nu mancam, de perete la propriu era sa dea ca se internase in spital cu mine pt ca aveam diaree si a calcat stramb de si-a luxat toate degetele de la picioare si pe mine m-a aruncat, m-a prins cineva.
Adinush, sa fie intr-un ceas bun botezul Alexandrei, sa aveti distractie frumoasa.
Maribell, fte frumoase pozele iar baietii tai bestiali, si la multi ani pt ieri.
pupam mamicile si comorile 
nadia
de 
Lidiuta 08.02.2007
o nastere cu miros de cafea
nadiutapm spune:
Cata, frumoase pozele cu tine si Mateiutu, si ai o fata de copil dragalas, da seamana Matei cu tine si ten si tot, 
pupam mamicile si comorile 
nadia
de 
Lidiuta 08.02.2007
o nastere cu miros de cafea
alinuk spune:
Mihacarm, Mirandolina, Roandre si care dintre voi mai vorbeati de icterul prelungit la bb.
Si bb Teo a avut asa ceva - noi avand incompatibilitate de rh (eu negativ, el pozitiv).
Pediatra noastra la o luna ne-a facut dozare de bilirubina. In fiecare saptamana ne duceam sa ne-o masoare (are un ap special cu care face asta la cabinetul ei) si de la valoare de 4 a scazut in trei sapt sub 1 (avea deja o luna si trei saptamani).
Ideea e ca, am inteles de la ea, ca ingrijoratoare sunt valorile mari - peste 10 si daca se mentin cand bb creste peste 2-3 luni. De aceea a preferat sa-l tina sub control. Sincer, la inceput m-am speritat un picutz dar a fost bine ca l-am urmarit si acum sunt linistita.
Nu vreau sa va speriati ca mine atunci (de aceea nici nu am batut campii pe aici, dar stiti cum e mai bine ma sperii eu un pic si bb e ki....)
"In majoritatea cazurilor nu este necesar tratamentul icterului (hiperbilirubinemiei) la nou-nascuti. Cu toate acestea este necesara urmarirea copiilor pentru a observa aparitia eventualelor schimbari ale nuantei pielii si ale comportamentului. Copiii care au nivele periculos de mari de bilirubina in sange, au nevoie de tratament. Indiferent de cauza, nivelele mari de bilirubina ramase netratate pot duce la leziuni cerebrale (icter nuclear) ce au ca rezultat pierderea auzului, retard mintal si tulburari de comportament."
http://www. sfatulmedicului .ro/print_article.php?id=811&catname=Pediatrie
(scoateti pauzele)
pup fete cucuiete
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
dinzo spune:
nadiutapm, am citit povestea nasterii lidiutei si parca a fost povestea nasterii mele, exact asa s/a intamplat si la mine nu a mai fost timp de epidurala ca deja eram dilatata la maxim, singura diferenta este ca eu m/am chinuit un pic mai mult pina a iesit. a fost si mai mare a avut 4,1 kg si cred ca de aceea.
fetelor am si eu 2 probleme:1. am inceput sa ii dau suzeta ca era fff agitat ziua si eu sunt singura cu el si ziua si noaptea. astept sa imi sp si mie ce suzeta sa iau
am luat din acelea ce se muleaza pe gurita dar am probleme pt ca au tetinele testite si noua nu ne plac asa. Exista si cu tetine normale ca eu am cautat peste tot
2. pt batista bebelusului tb sa trebuie sa folosesc neaparat apa de mare sau ser fiziologic?
dinzo si bebelu Mihnea
Catalina spune:
Deci luati de priviti intalnirea de gradul 3 de ieri. Matei si-a gasit deja o gagica frumoasa foc, deja mananca mai bine de cand a cunoscut-o. Maine merge sa vada cum face si ea baita in biserica si sa stea pe margine sa se uite si sa se dea mare ca el deja are experienta.
http://new.photos.yahoo.com/all_photos?abc=&change_count=0
Pupici
laura-popy spune:
Dinzo,
suzetele de la Avent nu sunt deloc tesite. Si sunt si f rezstente la muuuulte sterilizari.
Laura si bb David Andrei ( 27ian2007)
Poze David