Stelute de ianuarie februarie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 7
sraluca spune:
Cata ce sa inteleg ca e frig frig sau numai ploaie. Aoleu, bucurestiul pe ploaie e naspa rau. Acum ma imbrac si o tai la drum. Nu sunt eu matinal, tumpul mic e. Si avea si antibioticul ca el ar mai fi dormit putin. Am inceput ca de la ora 4 sa tot astept sa se trezesca, in fiecare noapte. Dorm iepureste
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
marinar spune:
LA MULTE LUNISOARE:
Rares Cristian bb de Crisotexa
Rahela Daria bb de Cleopiciu
Alex Arianna bb de Messa
Mihnea Gabriel bb de Maryela
Letitia Ioana bb de Terbitza
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
mihacarm2002 spune:
Marinar, multumesc pt PM. E vorba de crema de vreo 43 lei? E si pt noi, nu?
Eva e iritata doar pe fata (deocamdata) I-a aparut acum 2 sapt. A doua zi a vazut-o dr de fam si a spus sa o tamponez cu musetel. Nu i-a trecut ci parca mai rau s-a iritat. Am schimat musetelul cu apa fiarta si racita sau ser fiziologic. Parca cedasera.
Acum 2 zile s-a irtat mai rau asa ca mi-am facut programare la pediatru. Mi/a spus ca e dermatita si sa incerc sa o reglez din alimentatia mea (adica mai putin iaurt si oua). Iar faptul ca s-a iritat a corespuns cu ziua in care am mancat peste. Am insistat sa imi dea si o crema si mi-a dat Cutaden.
Cand am ajuns acasa aveam alte intrebari sa ii pun insa ea a insistat pe icter. M-am dus cu o problema si am descoperit alta.
Cu Cutaden nu vad nicio almelioare dar poate e prea devreme.
Aelita, ma gandeam ca pt icter sa o pun in fata ferestrei, dar asta presupune sa incalzesc camera, nu? La dr. mi s-a parut mult mai cald decat e la mine in casa (ca a dezbracat-o). In plus, pe sub geamuri cam suera vantul
.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
marinar spune:
mihacarm da despre crema aia e vorba sie buna si pt noi. la icter ideea e sa tii copilu' la soare, dar cum acum nu prea e soare...sa fie la lumina, dar asta nu inseamna ca tr sa deschizi geamul neaparat.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
kateryna spune:
La multe lunisoare si multe sanatate:
Rares Cristian bb de
Crisotexa
Rahela Daria bb de
Cleopiciu, un
dulce de la bb Anelin
Alex Arianna bb de
Messa
Mihnea Gabriel bb de
Maryela
Letitia Ioana bb de
Terbitza
Ariana-Iulia bb de
ari-ela
Miha, eu cand am venit cu bb de la spital avea icter. Asa ca am lasat sa fie cat mai multa lumina in camera lui (am tras roletele) si stateam cat mai mult cu bb la soare.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
eli1977 spune:
neata fetele,
La multi ani fericiti pentru
Alex-Arianna (Messa)
Mihnea-Gabriel (Maryela)
Letitia~Ioana (Terbitza)
Ariana-Iulia (ari-ela,)
Adinush, distractie la botez, sa dea DD sa iasa totul bine, felicitari pentru micuta crestina
Multumesc fetelor pt raspunsuri vis a vis de diversificare.
Iar e zi de stat in casa...
pupici,
ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY
kateryna spune:
Adinush, distractie placuta si sa aveti un bebe cat mai cuminte la botez! 
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
roandre spune:
mihacarm2002, ai inceput cu fenobarbital???
Dc nu i-a trecut pana acum e posibil ca tu sa ai niste inhibatori in laptic si atunci bb va avea icter o perioada mai lunga de timp dar care nu il va afecat in nici un fel.
Spun asta pt ca sunt in aceeasi situatie. Fetita mea a avut icter pana la 3 luni si e perfect sanatoasa.
Acum baietelul are 2 luni si 4 zile si inca are icter. Am fost la pediatra si am decis sa-l lasam si pe el pana la 3 luni si numai dc atunci nu ii va trece sa ii dam tratament. Atata timp cat creste bine in greutate nu-mi fac nici cea mai mica grija.
Bb-le tau nu s-a decolorat deloc-deloc?
Un sfat bun ar fi sa stea in pampers undeva in fata geamului cand e soare si sa fie cat mai multa lumina in camera. Eu una de data asta nu l-am tinut la geam dar fetita am tinut-o (dar era mai cald atunci)...eu las sa treaca totul de la sine.
adela2006 spune:
mama cat am de citit 
alexia a dormit de la 12 pana la 9.30 azi dimineata 
acum sa trec la 
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
invitatie botez
poze alexia
ALINATXA spune:
Buna fetele,
Poate sa imi spuna si mie cineva daca poate sa se intaleze menstruatia la vreo 4-5 zile dupa ce sau terminat lohiile?
Deci mie lohiile nu mi-au mai curs de vreo 4-5 zile si astazi am realizat ca am sange iar insa de alta culoare adika rosu.
Mami de Roberta Anne-Marie Printesica Roberta