Inseminare (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ami79 pai suntem cam inaceeasi situatie, penru ca sotul meu are 6 mil. cu 35% mobili. Dar nu inteleg cum de nu ai prepara la centrifuga, nu au aparatura?? Dar nu te mai gandi acum la toate astea, important e sa ajunga unul acolo unde trebuie, cu sau fara preparare. Oricum prin IA , spermatozoizii au fost adusi mai aproape de locul unde trebuie sa se intalnesca, asa ca multa bafta iubita!Somnoroasa sunt si eu, tot de la utrogestan.

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jully spune:

Ioana, de ce eviti duphastonul? M-ai pus pe ganduri.
Are efecte adverse? Mie ca si tie (avem acelasi medic) mi-a prescris duphaston. Am si utrogestan, cumparat de acum vreo doua luni, dar nici nu stiu cate ar trebui sa iau pe zi si cum:pe sus sau pe jos

Mergi la inceput

Jully evit Duphastonul pentru ca e sintetic, pe cand utrogestanul e natural si nu prea da dereglari hormonale dupa, in caz ca nu se prinde bebe. Eu pun 4/zi, doua dim. si doua seara intravaginal. Despre Duphaston am citit ca nu se elimina complet din organism, ca poate ramane si in ficat pina la 50% si deaceea mi-e frica mie de el. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa-l folosesti tu, dar e mult mai recomandat utrogestanul de mai multi medici. Deci si tie ti-a facut inseminarea tot dr. Ion Ionut si ce embriolog ai cerut?

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jully spune:

Da, Ioana, medicul meu e Ion Ionut, el mi-a facut inseminarea. Embriolog a fost Moisa, dar nu am cerut-o eu. Nu m-a intrebat daca am vreo preferinta in sensul asta. Prima inseminare am facut-o cu Moisa.
Sper sa fie cu noroc de data asta. Poate reusim amandoua si ne intalnim sa sarbatorim. Sa dea Dumnezeu. Tin pumnii stransi, unul pentru mine si unul pentru tine.

Mergi la inceput

Jully multumesc mult! Sa dea Domnul sa fie bine pentru amandoua! Eu am cerut in mod expres cu dr. Cocei, iar dr. Ion nu a spus nu, a fost foarte dragut. Toata lumea stie ca el colaboreaza cu Moisa la inseminari, pe unele fete le trimite chiar direct la Moisa, nu le face el inseminarea. E un medic bun si din ce in ce mai respectat, daca va avea si multe reusite la IA, cred ca va fi si mai cautat!
Eu am inceput sa am ceva dureri in burtica ca la menstra, iar sanii mei au cam luat-o razna, ma dor ingrozitor si sunt abia in z20 de CM si a 9 a zi de la IA. Nu stiu ce poate sa insemne!

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_79 spune:

Ioanatugs, pai poate e de bine cu durerile de burtica. De ciclu nu poate fi vorba cat timp iei Utrogestan. Un test de sarcina e prea devreme sa faci? Sau nu se poate din cauza pregnylului?
[legat de gigeii sotului, da, doctora mi-a spus ca aici n-au cum sa prepare sperma, trebuie sa trimita la Bucuresti ]

Te-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Ioana Ami ,Caty Danotino ,Jully multi pentru toate.
Iona cu lacrimi in ochi iti spun ca mi-as dori din tot sufletul sa ai dreptate dar au nu pot crede inca .JKoi este ziua 15 de la IA si ar trebui s avina si rusisi .Acum am dureri surde de burtica ca la cilcu si mi s-au umflat si sanii.Dar pt mine astea sunt semne de ciclu.Singurul lucru ciudat este cu urinatul noaptea.Daca imi vine ciclul ar trebui sa merg si la un eco sa vedem ce probleme am.
Eu zic ca semnele tale pot fi de la bb.Ar trebui sa fi avut loc nidarea deci ar fi normal asa.Sa dea Domunul sa fie bine ca imi doresc sa vad si eu o reusita
Imi doresc ca Sfintele Sarbatori de Pasti sa ne gaeacsa linistite si cu sufletul curat plin de speranta.Vom reusi si noi one day.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Fetelor, revin cu stiri.Am fost la dr.Neamtu sa vada ce se mai intampla(am facut o stimulare cu menogon 21 fiole)si in ciuda faptului ca testul de ovulatie iesise pozitiv nu eram pe aproape de ovulatie ,am 2 foliculi de 14 si altii de 10-12 .Ideea e ca sunt hierstimulata ,deci ma astept la reactii adverse .Dar nu pricep de ce tot mi-a mai dat inca 4 fiole de menogon apoi pregnil, maine.In urmatoarele zile trebuie sa prestez ca poate am sanse.Daca nu, ma indrept catre FIV.Cel putin asa mi-a zis NEAMTU SI COCEI .Nu am facut IA pentru ca in principiu vineri ovulez...daca o sa ovulez....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Buna fetele,am si eu o intrebare la voi . La cat timp dupa inseminare se face test de sarcina? Eu am o matusa care este la a doua IA si nu stie cand sa faca testu de sarcina,prima Ia nu a reusit.Precizez ca a doua IA a facut-o pe data de 31 luna martie.
Astept raspuns si multa sanatate va doresc si indeplirea visului de a deveni mamaci cat mai curand.

Va 'cesc pe toate si

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_79 spune:

mie doctora mi-a spus ca in 2 sapt pot face test. Deci matusa ta poate face test linistita!

Mergi la inceput