Inseminare (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jully spune:

Se pare ca mai sunt cazuri cand apar dureri de burtica dupa inseminare, dar nu cred ca e ceva anormal fiindca mie mi-au spus printre altele - sa nu fac bai fierbinti, sa nu ridic greutati, sa nu iau antibiotice, etc-ca daca apar dureri sa iau nospa. Si mi-a mai zis medicul sa fac un test in ziua a 14-a, iar daca e negativ sa intrerup duphastonul, iar daca e pozitiv, sa continui si dupa doua saptamani sa merg la ecograf. Moisa a zis ca poate ar fi bine sa fac un beta hcg. Nu te stresa Ioana, ca nu e bine pentru bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Ami79 cred ca e prea devreme penru test de sarcina, sunt abia z10 de la IA, nici de CM nu poate fi vorba inca pentru ca-i abia z21, mai astept pina pe sambata, duminica, atunci se fac 14 zile.
Jully si eu cred ca voi face direct betaHCG, nu prea mai vreau sa ma amagesc cu testele de sarcina!

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzac spune:

Buna! Fetelor, pentru prima data scriu si eu aici. Sunt pacienta dr. T, dar mai bine spus fosta pacienta dr. T, pentru ca nu mai vreau sa colaborez cu un medic cu care nu pot comunica pe nici o unda. El este mereu ocupat , ironic, si chiar asa... pentru ce sa ma duc la cineva care nu are tipmp, nu? Am facut laparo cu T, sunt diagnosticata cu endometrioza, am refuzat sa fac dipherelinul pentru ca nu am avut un grad avansat. Am facut monitorizare la el (adica vineri am fost ) iar luni cand m-am dus mi-a dat nr. de tel a dr. Matei sa vb cu ea. Ceea ce am si facut dar nu am facut altceva decat sa transmit ce-mi spunea T prin tel si ce-mi spunea dr. Matei ii transmiteam lui. Pana la urma a venit dr. Matei la CFR2 am vb cu ea si m-a programat pt marti sa fac IA . Am facut-o, dar sunt convinsa ca am facut-o degeaba. Am facut inseminare in Z14. Eu am un CM de 31-32 zile, am facut stimulare in Z6 pana Z11 cu 2 pastile de clomifen pe zi. Eu nu cred ca am ovulat in Z14, dar in Z10 T mi-a spus ca am endometru de 8 mm iar in Z13 cica 6,5 , cum o fi asta? iar pe ov stang 1 folicul de 22,4 in fine... mai incerc si luna viitoare, asta e...
Acum iau 2 pastile de utrogestan dim si 2 seara intravaginal si cate 1 pastila de acid folic pe zi.
Am sa vreau si eu mai multe amanunte cum s-a desfasurat la voi IA si cu cine faceti. Luna viitoare vreau sa stiu ce am de facut, sa nu mai patesc ce am patit acum. Vad ca ati facut la Giulesti marea majoritatea dintre voi. Nu stiu ce sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna dragele mele intru si eu sa va doresc bafta la toate care asteptati rezultate la IA si sa va pupacesc.Eu am fost tot plecata si acum incep sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut.
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_79 spune:

inseamna ca mai asteptam cu testul....

Mergi la inceput

Ami79 nu prea vreau sa ma amagesc cu testele de acum, mai astept putin. Apropos de teste azi noapte am visat ca facusem 4 teste si ca toate erau pozitive in secunda 2 si ca nu-mi venea a crede si tot mai faceam teste de-mi facusem o ditamai colectia de teste pozitive. Asa ca daca am visat ca erau pozitive, probabil testele mele vor fi negative. Asa se intampla, cand visezi ceva frumos ai parte de suparare, asta e! Daca va fi negativ, macar sa ma multumesc cu visul meu frumos!
Aurel_cris multumim de urari si multa bafta la FIV!
AndrutaC bine ai venit printre noi iubita! Si eu sunt o fosta tutunica si in prezent pacienta dr. Ion Ionut de la Giulesti. Cand mi-ai povestit de inseminarea ta facut cu dr. Matei, mi-am amintit cu groaza de inseminarea mea facuta la CFR2, in aceleasi conditii ca si tine. Anul trecut prin septembrie am facut si eu o IA, in speranta ca dr. T va face inseminarea, nu un medic de la CFR2 si nu in condititle acela mizere de acolo. Pot sa-ti spun ca am facut o infectie urinara, in urma inseminarii facute acolo si m-am chinuit vreo luna sa scap de ea. Nu vreau sa te sperii, doar i-ti spun ce-am patit eu atunci. Poate tu vei avea noroc si vei reusi in ciuda faptului ca nu ti-a placut acolo si ca nu esti multumita de medicul tau. Eu i-ti doresc multa bafta sa fie cu ochisori!
Aurelia77 azi e ziua testului tau....hai Aurelia....

Fetelor eu ieri am avut o mica pata rozalie, se vedea doar cu ochelari, insa eu am vazut-o si ma gandesc ca poate e semn ca vor veni rushii??? Alte semne nu am in afara de sani durerosi, iar durerile de burtica m-au lasat brusc. Voi ce semne mai aveti??

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Ioana ,da este ziua testului dar nu l-am facut.Mie mi se pare ca ma semne de ciclu adica dureri usoare de burta ,surpriza luna asta este ca sanii mei nu sunt durerosi decat foarte purtin de obicei se umflau cu cateva zile inainte .Acm doar asa semnzatii usoare.In rest urinez la fel de 2 oripe noapte in cantitate normala.
Nu cred ca il fac nici maine .Poate sambata daca cumva nu-mi vine maine.(ziua 28).
Mersi ,mult pentru galerie si pupici.
Ma simt ciudat mie greu sa cred ca nu va veni desi in adancul sufletului sper sa nu vine .Incer niste sentimente confuze
Ioana sotul tau ce tratament mai ia?
aurel_cris
ami_79 Tu cum stai?

Mergi la inceput

Aurelia77 tin pumnii sa nu mai vina rushii si abia astept vesti de la tine! Atunci inseamna ca vei face testul aproape odata cu mine. A cata zi de la IA este??? Sotului nu-i mai dau nimic momentan, ia si el o mica pauza, pentru ca ajunsese sa-mi spuna ca-l doare stomacul de la atatea pastile, mai ales ca mananca cand -si aduce aminte. Sentimentul de confuzie il cunosc prea bine! Si eu am impresia ca vor veni rushii in curand, desi in adancul sufeltului i-mi doresc sa nu mai vina!!

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Este ziua 15 de la Ia azi.Adica am facut IA chiar joi cu 2 saptamani in urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_79 spune:

E n-am simptome deloc si deja am 9 zile de la inseminare. Ma dor sanii un pic, de fapt sunt mai mult tensionati, nu chiar ma dor.Altceva nu simt nimic , si tare speram....
Totusi mai am de asteptat pana la test asa ca stau cumine si iau Utrogestan. Si mi-e soooooooooooomn

Mergi la inceput