Inseminare (11)
Raspunsuri - Pagina 11
ami_79 spune:
Ioanatugs, hai fii optimista, poate visul tau e pentru tine pozitiv, poate ca ai visat pentru ca te preocupa atat de mult si ca asta iti doresti sa apara....
Hai, fii optimista ca asta iti da putere sa mergi mai departe!
aurel_cris spune:
Fetelor va doresc
PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI
IOANATUGS,AURELIA,CATTY,MICKY,JULLY
ami_79 spune:
Fetele, va doresc un Paste Fericit, cu armonie si pace alaturi de cei dragi si cu vesti bune cu II.
Va pupacesc dulce pe toate! Ioanatugs, saptamana viitoare facem test
aurelia77 spune:
PASTE FERICIT
Fie ca Lumina Invierii s ava umple sufletele de speranta si incredere in viitor si sa va dea putearea necesara pentru a lupta pentru tot ce va doriti.
Va pup pe toate
PS Inca n-am facut tetsul
Ioanatugs spune:
Un PASTE FERICIT va doresc si sa va aduca ce va doriti cel mai mult!
Aurelia77 asteptam o veste de la tine, dar se pare ca si tu ai ales sa treaca sarbatorile! Si eu m-am gandit sa nu fac inca nici un test pina dupa Paste.
Ami79 da iubita, saptamana viitoare vom face testul, sa ne rugam ca va fi cel asteptat.
...cu drag Ioana
aurelia77 spune:
Da Ioana asa am ales pentru ca de fiecare data cand fac testul si apare o liniuta imi trebuie cateva ziel sa trec p[este.Este dureros.Pot doar sa spun ca inca nu mi-a venit .Azi e ziua 29 deci mai sper inca.Lunile trecute mi-a venit la 28,29.Deci asta e.
Eu te sfatuiesc sa-ti petreci sarbatorile in liniste ca este mai sanatos pentru psihic.
Va rog sa nu va suparati pe mine dar pur si simplu asa simt.Stiu ca sunteti curioasa si v-ati bucura de reusita mea dar nu pot face testul.
aurelia77 spune:
Se pare ca n-aveamd reptul lniste Sarbatori Fericite.Azi dimineata am fost invadata oficial.Asa ca maybe next time.
Va pup pe toate
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Aurelia77 i-mi pare rau iubita! Speram ca va fi bine, dar nu fi trista, tot o sa-mi faci cinste cat de curand cum mi-ai promis. Pentru ca daca nu a fost de data asta, sigur va fi data viitoare!
P.S.: Despre mine pot sa va spun ca nu am facut inca nici un test, insa cred ca vor veni si la mine rushii cat de curand, pentru ca au inceput durerile de spate, de cap, exact ca inainte de rushi, asa ca nu cred ca s-a prins ceva nici de data asta. Ce sa zic, mai sper pina nu vad rosu, dar simptomele sunt prea clare de menstra.
...cu drag Ioana
aurelia77 spune:
HRISTOS A INVIAT !!Ioana gandeste pozitiv .Sa sti ca eu am sperat pana-n ultima secunda.
Poate da Doamne,Doamne si este ceva.
Eu voiam sa te intreb cum a decurs histerosacopia ta .Te-a internat ,ai sangerat dupa dar mai bine imi dai un pm ca asta este alt subiect.
ami_79 spune:
Fetele, cred ca si pe mine ma invadeaza rushii, deocamdata e intre maro si rosu dar cam mult pt un spotting....Deci cred ca raspunsul va fi nu de data asta, sunt trista putin, dar inca mai sper ...pana e oficial