Inseminare (11)
Raspunsuri - Pagina 8
ami_79 spune:
eu tot nu am nici un simptom, poate o vaga tensiune in sani dar nu cine stie ce... si abia sunt ziua 6...Iau si Utrogestan cate 4 pe zi pentru sustinere, asta in cazul fericit in care s-a intamplat...
ai sotului sunt putini si lenesi mititeii, de aici emotiile mele....
V-am pupacit!
Micky2007 spune:
inuta12 eu sunt aici, va citesc aproape in fiecare zi, dar cum sunt intr-o pauza de o luna, nu am ce sa scriu. Dar va tin pumnii tuturor sa iasa bebele mult dorit.
Eu m-am saturat de inseminari fara rezultat si mai mult ca sigur ma voi indrepta catre FIV.
Va pup pe toate.
Micky
jully spune:
Nu m-am gandit la histeroscopie, dar daca voi ziceti, poate ca nu ar fi rau sa o fac.
Ioana draga, sotul sta bine, a facut spermograma de vreo patru ori in locuri diferite si e ok. Nu inteleg de ce nu ai primit mailul meu. Ceream amanunte despre inseminarea din Giulesti, dar oricum nu mai are importanta fiindca dar intre timp am facut-o. Asa ca acum m-am alaturat tie in asteptarea minunii. Stiu ca tu mai ai cam o saptamana pana la aflarea rezultatului, asa ca tinem pumnii.
Ioanatugs spune:
Marusca sigur ne vedem, cand vrei tu! Multumesc de urari iubita! Si eu am luat Maca impreuna cu stimularea, 1/2 pastiluta de Clostilbegit 4 zile incepand cu z3 si m-a ajutat la cresterea endometrului. Stimularea deobicei scade endometrul si Maca a ajutat sa mai creasca si el, cat sa pot face o IA, ajunsese in ziua inseminarii la 8.5 si am continuat cu Maca.
Jully ma bucur ca ai facut pina la urma inseminarea, tin pumnii sa iasa cu ochisori si sa nu mai fii nevoita sa faci si histeroscopia. Eu am facut histeroscopia luna asta, tot la Giulesti cu dr. Ion Ionut si ma bucur ca am descoperit acea sinechie si rezolvat-o. M-a durut putin cand a fortat intrarea in uter, mai ales ca am facut-o fara anestezie, insa nu ingrozitor de rau. Mai dureroasa si mai traumatizanta mi s-a parut HSG-ul (histerosalinografia) decat histeroscopia. Dar mai ales daca sotul nu are probleme, atunci poate luna asta va fi cea norocoasa si ramai graviduta! Numaram impreuna zilele fii sigura!
Inuta12 cu placere!
Ami79 si sotul meu sta prost, din pacate! Deaceea am recurs la IA, el are oligoastenozoospermie severa cu doar 6 mil., 35% mobilitate, iar la IA, am obtinut dupa prelucrare 10.5 mil. Al tau sot cum sta?? Cat priveste semnele ele pot aparea dupa z7 si oricum nu conteaza, important e sa-ti iasa II. Mie mi s-a intamplat de multe ori sa am semne de gravideala: sani durerosi si sensibili, dureri de burtica dupa z7, pete "cica de implantare", stari de greata, de somnolenta, TB > 37... etc. si de fapt toate au fost semne false. Mai contribuie si utrogestanul la aparitia acestor asa zise semne, el da toate senzatiile acelea si bineinteles subconstientul. Asa ca, acum mai bine nu ma iau dupa nici un semn si doar sper!
...cu drag Ioana
aurelia77 spune:
Ioana
Acum am venit acasa .Ca sa-ti raspund o sa-ti spun ca nu pun nimic.
Asa ca nu cred ca este de la progesteron.Nustiu daca corpul secreta asa repede o cantitate care sa provoace urinarea des.
Ma cam doare putin burtica in dreptul uterului dar poate sa fie si de la rusi.Nu stiu parca nici nu vreu sa ma gandesc asa de tare.Daca nu e sa fie voi avea niste sarbatori Pascale nefericite .Si nu vreau .
Pupici multi si promit ca te trag dupa mine daca se intampla ceva.
danotino spune:
buna dimineata fetelor!
le urez bun venit noilor aspirante la IA, dar in acelasi
timp le doresc sa plece la odisee.
micky, chiar daca esti in pauza, ca si mine dealtfel, eu zic sa mai dai pe aici, nu?
catty?
ioana iti doresc din suflet sa ai cele II luna asta!
eu nu am vesti dar sigur o sa vin cat de curand cu ele.
va pup pe toate.
danotino
inuta12 spune:
Micky.....Danotino....
pup toate fetele cochetele..
Catty..ma ingrijoreaza..unde e? sper ca esti bine..
noi dupa pasti mergem sa repetam analizele..sper sa nu ne mai iasa borntozaurul ala..
vreau sa va intreb ceva...exista cumva vreun medicament bun pentru mobilitate? ca noi la ultima spermograma aveam doar 10 %...ceea ce mi se inspaimantator...
Ioanatugs spune:
Aurelia77 daca nu pui nimic, atunci semnele sunt si mai clare de bebe! Tin pumnii iubita stransi de tot! Asteptam vesti de la tine! Pe cand era programat un testulet??
Danotino ma bucur ca te "revad" iubita! Multumesc de urari!
Simi77 pe mine m-a durut putin ieri si alataieri, in rest cand si cand.
Inuta12 pentru mobilitate dr. Damian i-a dat sotului L carnitina, fiola de 1 mg/pe zi.
...cu drag Ioana
ami_79 spune:
Ioanatugs, sotul meu are 9 mil cu numai 25% vii, iar restul 10% , 10% normal formati, 10% mobili.
Din motivul acesta am asa emotii. Aici la Iasi nu se poate prepara sperma, am inteles ca numai la Bucuresti, doctora a zis ca incercam asa de 3 ori (dar eu taaaaaare vreau sa iasa din prima!) si daca nu merge trimite la Bucuresti pentru prelucrare.
In rest ma simt ok, sunt somnoroasa cred ca de la Utrogestan si cam atat!