Inseminare (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

jully, scrie repede sa ai 10 mesaje, apoi activeaza-ti PM-ul din profilul personal. Iar apoi fetele dragute iti vor raspunde pe PM. De obicei asa se procedeaza.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jully spune:

Merci Moniland, nu stiam ca trebuie sa am 10 mesaje pentru ca sa-mi pot activa PM-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Sa ne traiti cu numele Florilor!!
Aurelia77Pai, tu mai ai putin iubita si vei sti cum stai! In locul tau in z14 as face un beta HCG, nu as astepta rushii! Eu asa as vrea sa fac, dar din pacate z14 pica exact in prima zi de Paste, asa ca va trebui sa astept pina dupa paste. Tin pumnii ca semnele tale sa fie ca s-a prins un bebe mic la tine in burtica.
jully in primul rand bine ai venit printre noi! Legat de banuti, in afara de cei 2.000.000 lei/vechi cat e inseminarea, nu ar trebui sa mai dai nimic. Acum depinde si de medicul tau si oricum IA fiind foarte ieftina acolo, nu ar trebui sa dai prea mult la dr. si la embriolog, dai cat crezi tu, nu exista sume minime ca la operatie. Mult succesc i-ti doresc!
Ami79 nu neaparat trebuie sa simti ceva, depinde de organismul fiecareia! Suntem aproape una de alta ca zile de asteptare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jully spune:

Multumesc, Ioanatugs, ti-am trimis un mail.
Sa va spun cate ceva despre mine: sunt o aspiranta pesimista fiindca de ceva vreme mi-a disparut optimismul. Incercam de vreo 4 ani sa facem un bebe dar, din motive necunoscute noua si medicilor, se incapataneaza sa vina, iar noi continuam sa ne bucuram doar de copiii prietenilor nostri. Istoricul meu este urmatorul:incercari nereusite, apoi vizite pe la medici, analize, monitorizari, apoi pauza sa-mi revin. Dupa cateva luni de esec HSG, apoi alte monitorizari, pauza, apoi laparoscopia si alte monitorizari, inseminare, iar pauza. Acum vreau iar inseminare, dar optimismul a disparut de mult si am senzatia ca tot ce fac e in van. Singura linistire sufleteasca e ca nu o sa-mi reprosez nimic mai tarziu, fiindca incerc sa fac tot ceea ce depinde de mine pentru a avea un copilas.
Va urmaresc de catva timp si m-am identificat de multe ori cu unele fete, cu sperantele si esecurile lor. Din pacate nu am ajuns sa simt bucuria celor doua liniute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Pai Iona daca te uiti la mone eu nu sunyt din Buc asa ca nu am cum sa fac Bhcg.cA NU FAC UN DRUM la Bucuresti pentru asta si asa de repede.Tie i se pare ca semnele mele sunt de la o eventuala sarcina???/???Eu m-am gandit la altcva nu m-am gandit ca astea sunt semne de sarcina.Probabil ca o sa fac un test in ziua a 14 a adica joi.
Cred ca v-am povestit ca data trecuta dupa ce am facut testul mi-au venit rusii.Mi sd-a parut hilar si chiar m-am amuzat.

Mergi la inceput

Aurelia77 nu am stiut ca nu esti din Bucuresti, pai atunci fa un test in z14 si e ok. Multe fete care au ramas gravi au avut semnele tale si deaceea spun. Mie chiar mi-e frica sa spun ce semne am, pentru ca nu mai stiu ce inseamna. Ieri de ex. cand m-am trezit ma durea burta(pe la ovare)rau si dupa ce-am facut pipi s-a dus toata durerea. Tin pumnii iubita, da-ne speranta si noua, pentru ca tu esti inaintea noastra. Eu mai am inca o saptamana luuuunga!

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi77 spune:

Buna dimineata fetelor.Si la mine au inceput durerile de burtica, chiar si sanii ma dor tare de tot.Exact simptome asemanatoare ciclului menstrual.
Nu stiu ce sa mai cred deja dimineta mi-am luat un absorbant sa fiu pregatita in caz de invazie.Cum eu am un ciclu neregulat ma pot astepta la orice.
Cel mai tare ma ingrijoreaza sotul. El este convins ca minunea se va intampla luna acesta . Se gandeste la numele copilului si chiar calculaza cand se va naste.Incerc totusi sa-l aduc cu picioarele pe pamant.
Eu sunt pregatita pentru orice rezultat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

Aurelia: eu merg la Dr. Moisa - dar stiu ca nu este prea iubita pe aici si nu am vrut sa intru in polemica. Dupa ce am schimbat 4 medici am ajuns la ea si am de gand sa raman la ea, ma impac bine cu ea si am obosit sa o tot iau de la capat si sa alerg de medici prin spitale.Ea a fost singura ca mi-a gasit ceva in neregula pana acum.Oricum eami-a aranjat sa fiu operata de dr. Ionut ceea ce apreciez foarte mult.
Ioana: succes. Sper sa-ti iasa de data asta si imi pare bine ca te-ai intors la echipa din Giulesti. Poate ne mai intalnim o data ca tot s-a facut frumos afara.Cred ca ar trebui sa iei ce-ti da medicul. Intr-o luna am luat si eu MACA dupa ce am citit pe forum. Concluzia a fost ca am ovulat mai devreme si am pierdut foliculul pentru IAS. D-na doctor era foarte surprinsa de ce s-a intamplat cu organismul meu si eu nu am avut curaj sa-i spun . Acum la ultimul control i-am spus si mi-a zis ca nu e nimic rau sa iau MACA dar sa-i spun si ei. Oricum , nu mai iau deoarece cred ca ma deregleaza.
Sotul tau ia ceva tratament?

Jully: ar trebui sa faci si o histeroscopie. Din experienta mea , nici un medic nu a vazut nimic in neregula la uter pe HSG sau la echo dar se pare ca acolo era buba. Puteam sa fac eu 10 FIV-uri si nu se prindea.

Marusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

ioana multumesc tare mult..o sa merg la dansul..
fetelor..stiti ceva de catty? ca nu am mai vazut-o pe aici..
si miki..danotino..unde sunteti?

Mergi la inceput

Buna dragelor!
Jully draga, dar sotul cum sta?? Sper ca a-ti facut o spermograma cel putin, sau doar la inseminare a-ti vazut ce valori are?? Si da, de ce nu o histeroscopie? Si eu lasasem la urma aceasta interventie si se pare ca acolo era buba, aveam sinechie cervicala, la intrarea in uter si prin histeroscopie s-a rezolvat. Orice ai face nu-ti pierde speranta, pentru ca odata cu ea se duc si sansele noastre. Te inteleg ca suferi si eu sunt in aceeasi situatie, astept de 7 ani sa vina minunea mea mica si nu mai vine! Dar nu mi-am pierdut speranta, inca mai sper! (Nu am primit mesajul tau)
Simi77 poate semnele sunt bune si bebe e pe drum! Eu tin pumnii iubita!
Aurelia77 cum te mai simti, ce semne mai ai?? Mersul la toaleta e din cauza cantitatii crescute de progesteron, mai ales daca pui si utrogestan, Duphaston, sau cel mai probabil bebe!

Eu sunt in z a 8 a si de ieri am avut ceva senzatii ca atunci cand se apropie menstra. In rest sunt ok si sper sa fie bine!

...cu drag Ioana

Mergi la inceput