Inseminare (11)
Raspunsuri - Pagina 6
ami_79 spune:
Va pupic pe toate si ma alatur voua!
Am facut o inseminare miercuri si am o mare nelamurire! Am facut dragoste ieri si a avut o sangerare imediat dupa. Azi o scurgere maronie. E rau? Este interzis sa faci dragoste dupa IA? Va rog frumos raspundeti-mi ca sunt tare ingrijorata!
simi77 spune:
Buna Ami_79.Si eu am facut o inseminare Miercuri,am facut dragoste cu barbatelul si nu sa intamplat sa sangerez.Eu zic sa suni imediat dr. Numai asa te poti linisti.
Unde si cu ce dr.ai facutIA?
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Ami_79 nu te speria draga, pentru ca nu cred ca ceva e in neregula. Deobicei dupa IA, multe fete au spus ca au avut diverse pete, sau mici sangerari, imediat dupa, sau in noaptea respectiva. Faptul ca s-a intervenit asupra uterului si a trecut prin col face sa apara aceste pete. Poate e o mica rana in col, sau cand a prins colul te-a ciupit putin, sau pur si simplu asa reactioneaza organismul tau dupa o mica interventie. Iar faptul ca a-ti si prestat seara respectiva nu face decat sa sporeasca sansele tale de a ramane graviduta. Multi medici recomanda prestatul in seara respectiva, sau a doua zi, pentru a nu rata cumva ovulatia, in caz ca se produce putin mai tarziu. I-ti doresc multa bafta si sa iasa cu ochisori!
Inuta12 dr. Ion Ionut este in fiecare dimineata de luni pina vineri, intre orele: 7:30 - 8:00 la planing familial, langa spitalul Giulesti. Are si cabinet particular in str. Atelierului nr.22, pe langa Hotel Nord, nr. pt. programari: 313.04.24, insa prinzi foarte greu o programare, cam peste o luna. La planing face doar monitorizari, insa eu l-am abordat direct acolo si i-am spus ca vreau histeroscopie, dupa care inseminare si in urmatoarea luna le-am facut pe amandoua. E un medic foarte bun si incepe si dansul sa devina din ce in ce mai cautat si are foarte multe paciente, dar poti sa insisti si nu te va refuza. Multa bafta!
Fetelor, voi ce tratament de sustinere faceti?? Mie mi-a prescris Duphaston, insa eu am luat Utrogestan, pentru ca am auzit ca e natural. Voi ce luati??
Corinuk nu te speria, o sa vina si menstra, e normal sa intarzie acum! Dar poate e cu ochisori si nu mai vine deloc!
ami_79 spune:
Multumesc frumos pentru sfaturi! Pmihaela, poate fetele nu ti-au raspuns pentru ca problema ta seamana cu a mea, cu sangerarea..
Simi77 am facut IA in Iasi cu doctorita Holicov. Doar ca aici nu se prelucreaza si sperma sotului, am inteles ca numai la Bucuresti se face si daca va fi nevoie va trimite acolo. Dar noi suntem optimisti si speram sa nu fie nevoie :)
Ioanatugs multumesc de incurajare, sper sa fie ok, n-am prestat in ziua respectiva ci urmatoarea, sangerare am avut f. putina imediat dupa IA si seara urmatoare cum am povestit...
O sa va tin la curent cu rezultatul !
Va doresc mult spor la facut bebici !
aurelia77 spune:
Hello ,
Pai asa va laudati??Pe pagina 2.Stai ca vin eu sa va ajut sa inaintati......
Eu sunt bine nu am nici un simptom deosebit doar niste dureri in partea de jos .Cred ca in dreptul uterului.
In rest totul normal.
Va pup
Ioanatugs spune:
Aurelia77 tu in a cata zi de la IA esti??? Eu sunt in a 6 a zi si am avut la fel usoare dureri in burtica, cand in stanga, cand in dreapta, dar nu semnificative si nu mereu. Eu am facut ieri o injectie cu progesteron si in rest pun utrogestan. Tin pumnii stransi si pentru tine!
pmihaela sunt normale usoarele sangerari, atata timp cat nu sunt in cantitati mari si nu rosu aprins. Multe fete au patit asa ceva, nu e de speriat. Eu am avut doar in prima zi si era ceva rozaliu, cred ca si de la solutia cu care ai prepara pe gigei. Multa bafta sa iasa cu ochisori!
ami_79 spune:
Ioanatugs, eu sunt aum in a 5-a zi de la inseminare si nu am inca nici un simptom :(
Trebuia deja sa doara burtica daca se prindea ceva? eu ma simt ok, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat....
aurelia77 spune:
Ioana Tugs Eu sunt in ziua a 11 a de la IA si din ziua a sasea am avut mereu dureri de burta chiar destul de intense ,si au mai am o problema Merg la WC de doua ori pe noapte.Cred ca ori am racit ori e ceva cu mine.Nu am nici o durere sau altceva doar merg des la wc si noaptea.Ar trebui sa-mi vina ciclul pe 6 adica joi.Nu stiu ce sa zic.
ami 79 -nu cred ca este o regula cu durerea dar oricum nidarea se face in cepand cu ziua a 7-a Asa stiu eu.Stai linistita.Eu tin pumnii pentru voi amandoua si la toata lumea
jully spune:
Fetelor, daca inseminarea o face un medic, dar prepararea alt medic, cum se procedeaza, cui si cat se da? La Giulesti?