Inseminare (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simi77 spune:

Ioanatugs,Aurelia 77 la ce intervale de timp obtineti voi programari la dr Ion?
Cel mai mult ma incanta la d-na dr Gherasie faptul ca de la prima consultatie mi-a dat nr de telefon mobil sa o pot suna de cate ori este nevoie.Pentru mine inseamana mult ptr. ca sunt de la 200 si km distanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina.m spune:

Pisi ,eu te sfatuiesc sa te duci la doamna gherasie ,este o doctora foarte serioasa si isi da tot interesul,vreau sa zic ca ziua mea pt inseminarea trebuia sa aibe loc duminica a facut tot posibilul si a deschis poriclinica pt mine Deci asta da interes.....Chiar m-a uimit aceasta fapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikunikalai spune:

buna fetelor, am cam tacut in ultima vreme pt ca nu am mai facut nimik din lipsa de fonduri....
valentina, iubita, nu mai face teste de pomana, ca ies pozitive din cauza pregnylului!!! daca ai facut de 10000 ui se elimina dupa cel putin 14 zile...
ma cam puneti pe ganduri cu histeroscopia! eu nu am facut decat hsg, cu rezultat super ok!!
stiti voi, toate bune si bb ioc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

buna fetelor,
Si eu o sa ma duc saptamana viitoare la inseminare daca totul va fi bine, marti ma duc la eco si sper sa-mi poate sa faca doctora inseminarea.Am vrut la dr. Bucur dar nu mai era loc la dansa asa ca o sa fac cu Dr.Bechim. A auzit cineva ceva despre D-na doctor?
Bafta la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Catty, multumesc mult pentru raspunsul tau , o sa mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzac spune:

Buna fetelor! Sunt un membru nou care am o gramada de nelamuriri si cred ca pot sa le rezolv pe o mare parte dintre ele cu ajutorul vostru.
Sunt pacienta dr. Tutunaru si am facut in feruarie laparoscopie cu el. Am endometrioza, dar vreau sa incerc sa fac prima mea inseminare.... Problema mea este ca nu stiu ce pasi voi urma. am incercat sa vb cu T dar nu m-am lamurit. Oricum eu tb sa stiu mai multe despre aceasta procedura ca sa stiu la ce ma astept. Eu sunt programata vineri la prima monitorizare. oare sa ma cheme vineri , sau luni la urmatoarea?
Aaaa, si cu cine lucreaza el, voi stiti? ma refer ca biolog si medic...preturi... alea, alea...
Eu fac acum stimulare cu clomifen, cate 2 pastile pe zi ; am inceput din Z6(trebuia din Z5).
Merci mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Fetele mele dragi eu am fost tare ocupata zilele astea si nu am mai avut timp sa intru pe DC.
MICKY ce sa mai zic,capul sus trebuie sa reusim noi cumva nu?
IOANATUGS fata mea draga ai avut o productie frumusica de foliculii,iti tin pumnii.
LARA,CORINUK deci pornim toate in aventura FIV-ului dupa cum am inteles,nu?
la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Aurelia77 multumesc de urari! Sa stii ca histeroscopia e dupa mine, una din cele mai bune investigatii, pentru ca daca trompele sunt ok si le-ai verificat prin HSG(histerosalpinografia) trebuie sa fii sigura ca si uterul, canalul cervical sunt ok, pentru un rezultat bun. Eu de ex. am facut 2 HSG, laparoscopie si nicaieri nu a aparut sinechia cervicala(la intrarea in uter), asa ca cele 3 inseminari le-am facut degeaba, pentru ca sa zicem ca se intampla sa raman gravi, embrionul nu avea cum sa ajunga in uter, din cauza acelei bariere = sinechia. La mine acea sinechie s-a produs dupa un chiuretaj, cand s-a vindecat rana, peretii uterului la intrare s-au lipit unul de altul. Mai dureros e ca de 7 ani de la acel chiretaj, am incercat degeaba sa raman gravi, asa ca parera mea e ca e foarte bine sa faci o histeroscopie.
Aurel_cris multumesc iubita, de urari! Am auzit ca ai facut si tu recent o histeroscopie?? Cum a fost, ce ai descoperit??
Simi77 am facut 2 IA cu dr. Moisa(la cabinet) si una cu dr. Matei+Mihalache(CFR2), insa dupa ultima IA, de la CFR2 m-am simtit foarte rau, am avut dureri groaznice timp de 2 sapatamani. Nu mi-au placut conditiile infecte de acolo, sa nu mergeti la CFR2. Daca faci IA cu dr. Anca Gherasie sa ceri sa o faci la Med NEw Life, acolo e altceva. Am cunoscut-o si eu pe dansa si mi s-a parut ca e o dr. amabila si care are timp sa te asculte pe tine ca pacient si i-ti si raspunde la intrebari. Mult succes!!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Buna fetelor..
azi terminam cu antibioticele..URA !!!!
nici nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 3 luni de cand tot ia saracu ciprinol..sper sa-i fi facut bine..si brontozaurul ala de streptococ sa dispara pentru totdeauna...
acum continuam cu tribulus,naprasnic,zinc,acid folic,telina...si sa ne ajute DD sa fie totul bine..
cand imi recomandati sa refac analizele ? Catty..parca ziceai peste 2 saptamani nu?
mi-e asa de frica..eu ziceam sa mai stam o luna si apoi sa refacem analizele.dar m-am cam saturat de prez..nu-l mai suport...dar cum il stiu eu de ambitios..pe al meu..sigur o sa mai stam o luna pe uscat si apoi o sa repete analizele...ca sa nu iasa prea dezastruos..dupa atatea antibiotice..
apoi vreo trei luni..de fapt am zis ca mergem pe cale naturala pana in mai ,iunie..si daca nu e si nu e...trecem la IA..

oricum,desi absenta cu scrisul de pe forum....(nu am avut ce raporta) v-am citit in fiecare zi..
va pupic pe toate... va doresc multa sanatate si sa auzim numai de 2 liniute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

apropo..Ioana...am auzit numai de bine despre domnul dr Ioan...as vrea si eu sa ajung la dansul..ca la Dr T...nu prea cred ca am vreo sansa sa intleelg ceva...pentru ca nu exista comunicare intre noi...
si sincer nu-mi place sa arunc banii pe fereastra...ultima data am dat 500 mii pentru 2 minute (state pe ceas) pentru ce? ca sa-mi zica sa vin la monitorizare in ziua 10 si atata?
nu multumesc..eu vreau un medic care sa ma bage in seama...si sa-mi raspunda la anumite intrebari...din bun simt nu o sa-i pun o droie de intrebari...dar macar la una sa-mi raspunda...
Dr T..mi-a zis cand l-am intrebat ceva: "tu sa taci...eu vorbesc acum..i-a aminte"...asa ca am zis PAS...
vreau alt medic
pe cine imi recomandati?

Mergi la inceput