Inseminare (11)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_80 spune:

Multumesc pentru raspunsuri, am incercat dar nu stiu dak am reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Maria, pai n-ai reusit :) am impresia ca trebuie sa ai nu stiu cate puncte sau postari. sau ceva de genu asta.

andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Am reusit!!!!!!!!
Uraaaaa!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory2007 spune:

buna fetele....
eu am avut o zi plina, dar am incheiat-o cu buna dispozitie!!
mersi de sfat,marushca, chiar voiam sa o sun pe dr Moisa, dar azi mi-au trecut durerile si s-au terminat si scurgerile rozalii!!
Azi la ora 9 am fix o saptamana de la inseminare!!!
cum o fi, cum n-o fi, cu Dumnezeu inainte,,,
sper sa fie bine pentru toata lumea! iar de fiecare data cand trec pe langa un cuib de barza o rog frumos sa bifeze si listuta de aspirante in vizitele ei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory2007 spune:

am uitat sa te intreb, andriusca, ce ti-a zis dr de fsh mare???
ca si eu il am 12.35 si nu s-a luat nicio masura!! am fost intrebata la ce varsta a intrat mama la menopauza si atat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

flory eu il am 9 si ceva ( e in limite), nu mai stiu exact trb sa ma uit prin analize. anul trecut era 10 si ceva (doctorita de atunci s-a speriat cand l-a vazut, desi era in limite, parca 13 era limita superioara).
doctorita de acum nu a comentat nimic in leg cu fsh-ul, decat ca analizele sunt bune. cred ca si daca ar fi un semnal de alarma (si cred ca este, pt ca fsh indica faptul ca avem rezerva ovariana pe sfarsite), nu au ce sa ne faca, cel putin eu nu am auzit de un tratament pt scaderea fsh-ului. doar sa luptam sa obtinem o sarcina cat mai avem timp...
p.s. eu fac 33 in vara si mama a intrat la menopauza la 40 de ani.

andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Doamne ajuta sa fie de bine dar eu nu am avut scurgeri rozalii doar dureri de burta, luni si marti, nu foarte puternice , azi nu mai am nimic .

Carmen

Mergi la inceput

A facut cineva inseminare cu dr.Cocei ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alid spune:

Buna MARIA,
Eu o sa fac la sfarsitul acestei luni inseminare cu Cocei; Ma voi duce la monitorizare la dr. Codreanu, ptr ca doctorita Cocei este foarte aglomerata si nu prea are timp.
Cine poate sa-mi spuna si mie mai multe de doctorita Codreanu? Am mai auzit cateva pareri, dar cu cat mai multe, cu atat mai bine.
Va pup si sa auzim numai de bine,

Mergi la inceput

Fetelor,
Va rog lamuriti-ma si pe mine: dak eu incep stimularea din a 2 zi cu 2 clostylbegit/zi(timp de 5 zile )in a cata zi ar trebui sa fac inseminarea ?

Mergi la inceput