Inseminare (11)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna maria, eu am facut o IA in decembrie, nereusita.
cine ti-a dat schema de stimulare? mi se pare cam mult 2/zi...risti sa faci chisturi; tu nu ovulezi deloc? ti-a dat si altceva in afara de asta?
pai conteaza si cam cat de lung e Cm, la ziua IA. daca faci asa o stimulare puternica nu stiu cand...e posibil sa o faci in ziua 14...nu stiu. eu luna asta fac IA cu cocei in ziua 13...sper sa fie bine, adica luni pe 21.
bafta.
va pup pe toate!

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

buna
Maria_80..ce tratament ati luat? ca aveti un rezultat super.
la noi e nasol. de la 98 mil am ajuns la 41 mil....nu stiu care e cauza...
mobilitate 25 %...si doar 28% viabili..
te rog mult daca se poate sa-mi dai niste detalii privind tratamentul pe caer l-ati urmat..iti sunt recunoascatoare.
multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_80 spune:

Inuta, fata de cati aveti voi , noi suntem mici copii, dar ce-i drept mobilitatea la noi este mai buna A+B+C= 45%, forme tipice 50%
Ce sa -ti spun.......tratamentul nu l-am luat dupa ureche sau din auzite. Cred ca-i foarte important sa mergi la un doctor care sa faca analize si sa recomande ce e mai bun pentru fiecare caz in parte.Sotul meu a luat clostylbegit 1caps/zi si undestor 3 caps/zi timp de 72 zile + foarte multe vitamine (centrum, maca, laptisor de matca, vit.e forte, aslavital,zinc, seleniu, nici nu mai stiu )
La noi a vut efect, nu stiu dak e regula generala
A facut si eco testiculara si am aflat ca are varicocel gr.1 spre 2, iar acum are un alt tratament (pentru varicocel)
Doamne ajuta sa fie bine si in curad sa fiu si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

fetelor, micky deschide unn nou capitol!
am ajuns la pag 20...

danotino

Mergi la inceput