Inseminare (11)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

andriushca: nu trebuie sa te sperii de inseminari. Pe mine m-a durut numai cand imi faceam pregnil-ul , altfel, nu are de ce sa te doara. La capitolul conditii ai dreptate, cred ca la cat se castiga in acest domeniu se poate investi mai mult , inteleg ca au aparatura buna dar mediul cam lasa de dorit. Ei stiu ca noi avem nevoie de ei si poate de aceea nu investesc. Oricum, eu am abonament si la o clinica privata, da , totul este mai curat mai frumos... dar medicii lasa de dorit si cand iti recomanda analize parca dau din leafa lor. Nu mai spun de costuri

Trebuie sa incerci cel putin 6 , in acest timp poti sa-ti verifici si organismul , recunosc ca in unele cazuri este recomandat FIV , probabil ca daca as fi avut probleme cu trompele sau cu sotul meu as fi decis clar sa fac FIV poate mai repede de 6IAS-uri. Oricum este bine sa fii in evidenta unui medic inainte sa te duci la FIV, el te poate ajuta ulterior , deoarece inteleg ca nu este foarte usor sa intri acolo.

Marusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Buna fetelor,

Sa inteleg din ce povestiti voi ca daca te doare burta in ziua a 7 a e de bine, la mine cam asa e si aseara si azi ma cam durut un pic dar nu am avut scurgeri rozali, eu pana sa citesc acum pe dc, eram ffffffffffffffffffffff dezamagita si ma gandeam ca sunt durerile dinainte de menstruatie.
Sa fie de bine oare?

Va pup
Bafta la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_80 spune:

Ar fi foarte multe de spus, dar ma limitez la spermograma sotului facuta acum 1 saptamana : 6,4 mil , mobilitate A+B+C= 45%, acesta este rezultatul la care am ajuns dupa 6 luni de tratament (am plecat de la 400.000)
Sotul meu facut si ecografie testiculara, si se pare ca are varicocel gr.1 spre 2, pentru care face tratament
In urma 6 luni nu puteam face inseminare, singura noastra sansa era FIV-ul , acum am inteles ca se poate si vreau sa incercam, dar nu stiu la ce doctor sa mergem (vreau un doctor profesionist care sa-si dea tot interesul pentru noi si reusita noastra )
Eu am facut laparoscopie acum 1,5 ani, acum 2 luni am facut 2 instilatii si se pare ca totul e ok.
Nu mai pot , nu mai am rabdare, vreau sa am si eu un bebe al meu.

Mergi la inceput

Carmen. E de bine.Eu nu am simtit nimic in z-a a 7a. dar nu este neaparat necesar sa simti ceva.Cu atat mai bine pentru tine.

Marusca

Mergi la inceput

Maria80. Mamaaaaaaa. ce avansata esti si ce probleme ai avut . Se pare ca poti sa ne dai lectii. Cred ca cel mai bine este pentru tine sa alegi pe cineva din echipa de la Giulesti. pana la urma tot ei le stiu cel mai bine si au toata aparatura la indemana. oricm felicitari pentru rezultatele bune la tratament , atentie, vara se pare ca scade calitatea .
Eu ti-am recomnadat-o pe dr. moisa. Fetele care fac la alti medici pot sa-ti recomande alte variante. daca vrei mai multe detalii trimite-mi un PM si pot sa ti le spun si bune si rele.

Marusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Marusca, saru`mana pt raspuns.nu mi-ai spus daca tu sau altcineva a reusit sa ramana gravi in urma IA sau sunt eu in "eroare gresita"?
Fetele, pt IA trebuie facuta stimulare ovariana sau merge si pe ciclu natural, daca am analizele hormonale bune (FSH cam mare) si la monitorizare exista endometru bun si folicul tot asa? rezultatul poate fi mai bun cu mai multi foliculi? ceva efecte colaterale in urma stimularii? scuze ca va barai cu intrebarile!

andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_80 spune:

Nu stiu sa-mi activez PM-ul
Ma poate ajuta cineva ?

Mergi la inceput

Nu mai stiu cum se face. Cred ca trebuie s aintri sus in "contul me" si acolo ai detalii.

Marusca

Mergi la inceput

andriushca: sigur ca au ramas fete dupa Ia , altfel de ce se mai face . Eu cunost o tipa care a ramas dupa a 11 a . si atunci mi-am zis ca daca vrei si ai incredere se poate.Altele au ramas din prima sau din a a cincea. Nu este o regula.
Cat priveste stimularea , nici eu nu am facut stimulare pana acum deoarece aveam analizele bune si folicul. Eram ceas, CM la 28 zile Cred ca totusi nu cresrea foliculul prea mult deoarece numai o singura data l-am avut peste 20mm. Datorita varstei (36 ani) mi-a dat direct stimulare cu Menogon deoarece Clomife-nul poate afecta negativ endometrul. Oricum daca esti Ok este bine sa incerci mai intai fara stimulare .

Marusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Marusca, cool ! sa speram ca nu ajungem la a 11-a...
Maria, cre ca trb sa intri la profil personal. parca, nci eu nu mai stiu exact

andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput