Inseminare (11)
Raspunsuri - Pagina 27
carmen e spune:
Marusca sa te auda DD sa se prinda din prima, si eu iti tin pumnii sa fie bine si la tine.
Unde faci testul? hai ca pe 21 mergem toate de manutza.
danotino iti doresc ca si la tine sa fie cu noroc de data asta .
flory bine ai venit si bafta sa fie bine de data asta , cand faci testul?
nichi bafta multa
va pup pe toate si sa trecem luna asta toate la gravidutze
marryan spune:
salut fetelor,
demult nu am mai scris ca nu am vesti atit de bune, dupa o IA nereusita, cam geu mi-am revenit si am lasat doua luni poate va veni, nu m-a mai gindit si doar am trait in fiecare zi cu speranta ca poate si la mine va fi II liniute la test, dar..... nu a fost asa ca o iau de la capat luna asta am inceput monitorizarile, miine e ultima si o sa vedem ce ne va zice..
analizele hormonale nu sunt bune si o sa primesc si un tratament pu reglare asa ca nu pot spera incurind!!!
Danotino ma bucur ca incepi lupta din nou, cred ca luna asta vei reusi 100% sunt sigura de asta.
De multe ori cind scriam nu primeam un raspuns si nustiu de ce sau grupat fetele si aici, vorbesc numai cu care se cunosc? Cel putin asa mi sa parut mie....
La toate fetele va doresc sa va impliniti visul cit mai curind! Cele care urmeaza sa faca IA sa dea DD sa reusiti!!! Iar cele care asteapta rezultatele sa dea DD sa vedeti dublu atunci!!!!
pupici la toate fetele increzatoare si luptatoare!
marryan
andriushca spune:
bune fete!
pt IA trebuie musai facuta laparo inainte sau este suficienta si HSG? rezultatul meu este trompe permeabile, filiforme, cudate, proba cotte slab pozitiva.
si inva ceva: a facut cineva IA cu dr. Cezara Bucur si ce rezultat a avut?
bafta multa! pupici
andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
maria_80 spune:
Buna fetelor,
Va rog, sfatuiti-ma si pe mine, unde sa fac inseminarea, cu cine ?
Sunt in prima zi a CM si vreau sa fac inseminare luna aceasta si nu stiu cu ce sa incep
fetele
marryan spune:
maria 80 ai putea sa incepi cu monitorizarile adica sa incepi de prin Z 6-7 sa mergi sa vezi cum stai cu foliculii si atunci dr iti spune cind sa vii, poate sa dea si tratament adica pu stimulare daca e nevoie, si in ziua respectivei ovulatii se face inseminarea nu e dureroasa de loc, nustiu care sunt preturile dar iti zic sa incerci sa faci, rezultatele nu sunt totdeauna cele care le astepti dar pot fi si pozitive, au fost cazuri!
success!
marryan
andriushca spune:
buna din nou ! ma primiti si pe mine?
am 32 ani, sunt pacienta dnei Cezara Bucur si urmatorul pas in incercarea (disperata) de a avea un bebelus este insemniarea artificiala.se pare ca pana acum ne-am imbatat cu apa rece ca vom reusi natural, dar azi am aflat ca de fapt nu prea avem sanse (sotul are astenoteratospermie, eu analize hormonale ok, hsg cu rezultatul pe care l-am scris la mesajul meu anterior).
asa ca la sfarsitul lunii incercam IA cu aceasta dr.
marusca si breaz, daca am inteles bine, voi ati reusit sa ramaneti gravidute prin IA?
fetelor, cam ce procent de reusita au IA si cam la a cata se poate spera la o sarcina?
eu parca sunt un pic cam sceptica si mi se pare pierdere de timp si bani, am incredere mai mare in FIV dar, cine stie? o sa o incercam si pe asta. astept vesti de la voi si mult succes va doresc!
scuze ca m-am lungit.
andreea
Marusca spune:
Danotino: Multumesc pentru suport. Si eu cred ca am facut suficiente. Se zice ca daca dup 6 nu ramai sa incerci FIV. Dar eu am vazut si dupa a 11 a. Stimularea cu menogon a fost super. Nu am avut nici o reactie adversa si am reactionat foarte bine. Singurul inconvenient este ca trebuie sa-ti faci injectia la ora fixa. Am sfarsit prin a imi face singura injectiile ca mie nu-mi place sa depind de cineva.
Flory 2007: neaparat sa o suni pe d-na Dr. pe mobil .Pe mine s-a suparat ca nu am sunat-o dupa operatia histeroscopica sa-i spun ca am facut flebita (unde am avut perfuzia), eu am crezut ca nu e grav dar mi-a trecut numai dupa ce mi-a spus ea cu ce sa-mi dau).Dar poate este de bine. In a 7 a zi are loc implantarea si stunci se poate sa ai ceva scurgeri rozali si dureri de burta.
Carmen: eu pe 20 sunt nasa si ma rog la DD daca nu vrea sa-mi dea un BB macar sa ma ierte pana pe 21-22 sa nu intru in biserica "murdara"Cred ca o sa fac un test de sarcina mai intai.
Marian:eu nu cunosc nici o fata de aici personal dar trebuie sa fii tare. chestia asta cu inseminarile este ca un drog. Eu nu ma mai pot opri . Bine ca am un sot cooperant si face tot ce ii zic numai sa nu ajungem la FIV.
andriushca: este suficient HSG -ul. Dar cred ca medicul este cel care decide. Mie dr. mea nu vrea sub nici o forma sa-mi faca laparo.
maria_80: eu ti-as recomanda-o pe dr. moisa dar parerile sunt impartite. Oricum nu-ti face inseminare din prima daca nu este convinsa. Mie prima data mi-a facut testul postcoital.
Simt eu ceva in aer ca luna asta se va intampla ceva cu multe dintre noi.
Marusca
maria_80 spune:
Multumesc pentru raspuns, dar eu as avea nevoie totusi si de o recomandare (la ce medic sa apelez ?)
Marusca spune:
maria : lamureste-ne si pe noi in ce stadiu esti. Nimeni nu-ti face inseminare daca nu ai deja niste analize.
Marusca
andriushca spune:
Marusca, scuze, acum am citit ce mi-ai raspuns si iti multumesc.
intr-adevar, medicul decide. si a decis dupa ce a vazut filmul HSG. numai ca eu la inceput am refuzat ideea cu IA. (am facut o IA nereusita anul trecut, cu dr. Mihalache + Matei si a fost groaznic, conditii oribile, dureri ingrozitoare dupa si mai ales facuta orbeste, fara analize si fara HSG la vremea respectiva).
andreea