Inseminare (11)
Raspunsuri - Pagina 26
kittyke spune:
[b]Donatino[/b] multumesc pentru nr, de telefon dar din pacate n-am avut noroc pentru ca nu se mai fac programari la Dacia o perioada. In august vrea sa plece Doctora in concediu .Trebuie sa incerc peste o luna. Asta e. Tare as fi vrut sa ajung la dansa.
Merci oricum
Marusca spune:
Fetelor,
Am reusit sa mai intru si eu sa va citesc.Sunt foarte ocupata la birou si nu prea mai am timp de nimic.
Felicitari tuturor gravidutelor, se vede ca este primavara. Stiti ca cea mai buna perioada este primavara si toamana, nu?!
Noutatile despre mine: am faut stimulare cu Menogon , am obtinut 2 foliculi mai mari de 25mm , endometru 8mm tril, inseminare in ziua in care am ovulat ( mi-am facut echo de control a doua zi), spermograma 58mil.....ce sa mai zic, toti indicatorii super, daca nu raman nici luna asta cred ca fac o depresie, nu mai stiu care este cauza. dar probabil ca nu o sa am timp de depresie deoarece voi cununa exact in perioada cand trebuie sa-mi vina CM-ul ( sfarsitul saptamanii viitoare). Nu am nici un semn si tare imi este ca am ratat si acum
Bine ca sunt ocupata la servici ca altfel ....Nici nu stiu cand sa ma opresc, am ajuns sa ma duc la medic mai des decat la manechiura.
Gravidutele , sa ne spuna si noua care au fost primele semne, deoarece perioada de asteptare cred ca este cea mai grea.
Va pe toate.
Marusca
breaz spune:
Marusca,
Eu am deja 4 saptamini de la conceptie si nu pot sa spun ca am simptome in afara de simii mariti si durerosi putin pe lateral. Dar vreau sa zic ca si sinii cam la 1 saptamina de cind trebuia sa imi vina ciclu au inceput sa mi se umfle un pic, asa ca stai linistita ca nu e musai sa ai simptome. Oboseala as putea spune ca ar fi principalul semn, daca te simti mai obosita ca de obicei atunci ai putea fi insarcinata. iti doresc succes s doamne da sa fii insarcina.
carmen
kittyke spune:
Marusca, cu cine ai facut inseminarea si la ce doctor esti?
Si eu sunt la 14-a zi dupa inseminare dar n-am curaj sa fac testul. Fetelor care ati facut IA cand trebuie facut testul de sarcina?
Eu am toate simptomele de CM din pacate, asa ca.....
Marusca spune:
Fetelor, Ce se intampla? Suntem pe pagina 3 .
Breaz: multumesc pentru raspuns, chiar m-ai mai imarbatat. Ma astept sa mis e umfle sanii si sa ma doara, dar ma gandesc ca poate face DD o minune si fara semne concrete. Ce sa-ti spun, cateodata ma dor cateodata nu.....dar nu e ceva deosebit.
Kittyke: eu fac IAS-uri cu dr. Moisa si ma impac foarte bine cu ea. Chiar si ea mi-a spus ca am reactionat foarte bine la stimularea cu Menogon si a pus semnul "!" in dreptul acestei inseminari ( a 5 a), cred ca este si ea optimista. Oricum imi place ca este disponibila si vine oricand ai nevoie, chiar si Duminica.
Daca nu raman nici luna asta o sa verific ce analize as mai putea face, nu pot sa cred ca voi fi printre procentajul de 20% cu infertilitate inexplicabila
Ce ai facut? Ti-a venit CM-ul???
Marusca
carmen e spune:
Buna fetelor, revin si eu dupa ceva vreme,
Acum o saptamana am facut prima inseminare, iar pe 21 trebuie sa fac testul, nu sunt foarte increzatoare pt ca am tot citit despre fete care au facut si nu au reusit si nu cred ca va prinde la mine din prima.
Carmen
Marusca spune:
La prima ai cea mai mare sansa. ori se prinde din prima , ori incepi sa semnezi condica la medic lunar.
Dar trebuie sa ai speranta . Si eu tot pe 20-21 am termen dar am ajuns la a 5 -a , nici eu nu-mi dau seama cand.... ne tinem de mana ...
Marusca
danotino spune:
buna fetelor.
ma bucur ca mai vad si eu subiectul pe pag 1.
marusca, bafta! tinem pumnii. cum a fost stimularea cu
menogon? tu nu ovulai deloc? eu zic ca 5 e cu noroc. hai, ca ai facut destule, ar fi cazul sa vii cu vesti bune.
carmen si tie iti tin pumnii si asteptam vestile
kitty? ce facusi? e cu ochisori? hai, te asteptam.
eu voi face pe 21 a 4-a IA si sper sa fie cu noroc...bine si a 3-a a fost cu ochisori dar n-a fost sa fie :(
va pup pe toate.
danotino
nichi spune:
Buna fetelor,m-am decis si eu sa scriu dupa prima IA nereusita ,stiam ca sansa de a reusi este mica dar aveam speranta ,din pacate ma confrunt si eu cu o sterilitate inexplicabila .Luna aceasta fac pauza dar cred ca luna urmat. am sa mai fac o IA.
Pup fetele si va doresc ceea ce imi doresc si mie ,sa ramanem cat mai repede ,eu astept cam de multisor (7 ani).
flory2007 spune:
Buna, fetelor!! Ma bucur sa vad in sfarsit subiectul pe pagina 1!!!
.. cautam,,,,cautam...si cand il vedeam la pagina 3... imi venea sa plang!(:)) eu nu puteam sa scriu pentru ca inca nu mi se activase contul...)
Permiteti sa raportez!!
acum o saptamana am facut inseminare la doamna doctor Moisa...
e a doua inseminare pe care o fac(prima in ianuarie)si nu ma simt prea bine! de ieri am inceput sa am o scurgere rozalie,,, si niste dureri de burta.... mama, mama....
daca imi continua durerea, ma duc la un ecograf sa vad daca nu s-a "stricat" ceva pe acolo!!!
va pup!!