Inseminare (11)
Raspunsuri - Pagina 21
lorelai_lorelai spune:
Alid, si eu fac la fel.Dr Neamtu ma monitorizeaza si cocei ma insemineaza. E foarte ocupata si risti sa te duc la giulesiti si sa te pomenesti ca nu e acolo.
alid spune:
lorelai, din cate am inteles ai facut inseminarea la cabinet particular, nu? cat te-a costat? ma interesa si pe mine pretul.
montytaiana spune:
quote:
Originally posted by andrutzac
Buna fetelor!
Imi pare sincer fff rau pt tine catty! Dar nu renunta!
Incep un nou maraton pt inseminarea nr.2!
Ar trebui sa nici nu o consider pe prima pt ca nu s-a facut cum trebuia! In fine...
Azi sunt in Z 5 incep cu stimularea! voi face cu dr. Matei!
montytaiana spune:
am citit ca ai facut IA si nu a reusit pentru ca nu a fost realizata bine, pot sa te intreb ce ar trebui sa stiu sau de ce sa tin cont in primul rand, ce ar trebui sa fac sa imi reuseasca IA. ne dorim cu disperare un bebe si am fost la prof. M dar trecuse de ziua 17, a ramas pentru luna asta dar a plecat la un congres asa ca trebuie sa mai ma framant inca o luna, sunt asa nelinistita si speriata, vreau sa reusesc, poate ma ajuti cu un sfat. merci.
montytaiana spune:
in luna mai urmeaza sa fac prima IA, asa ca te rog daca poti sa imi spui si mie mai multe detalii despre ce ma asteapta prin ce tr sa trec, merci
breaz spune:
salut fetelor,
nu stiu daca va mai amintintiti de mine, v-am povestit ca trebuia sa fac o inseminare dar nu am reusit pt ca nu a iesit bine spermograma sotului. acuma mi se intimpla ceva f ciudat si vreau sa vad ce parere aveti si voi. sint in ziua 35(la un ciclu neregulat intre 31-35 de zile),si mi-am facut citeva terste de sarcina, toate iesind cu a doua dunga roz pal, dunga ce a aparut cam in 5-10 minute. acuma nu stiu ce sa cred, alte simptome nu am, nu ma dor sinii, am o mica durere ca inainte de ciclu si dimineata dupa ce beau cafeaua mi-e un pic greata, da mi s-a mai intimplat. va rog sa-mi spuneti si voi parerile voastre.
va multumesc si va pup.
Carmen
Marusea spune:
BREAZ, poate fi o sarcina si sa se pozitiveze mai greu testul, dar poate fi si o sarcina extrauterina (eu am patit-o).Fa-ti betaHCG-ul si consulta un medic sau cel mai bine doi daca e vorba de extrauterina.Sper din tot sufletul sa fie sarcina normala.
breaz spune:
Mariana, iti multumesc de raspuns. Vreau sa zic ca am trecut si eu printr-o extrauterina in urma careia mi s-a extirpat trompa stinga. Ulterior am facut o histerosalpingografie sa vad in ce stare e cealalta trompa, si din fericire e ok. De aia eram asa suparata ca nu am reusit inseminarea ca avusesem folicul chiar pe dreapta unde am trompa. Acuma astept si o sa mai vedem ce va fi, sper sa fie bine ca nu as putea sa mai trec printr-o alta extrauterina. Mi-amintesc ca si cind am fost insarcinata cu sarcina extrauterina care era de 6 saptamini, imi faceam teste la care iesea a doua liniuta pala. Acuma dupa calculele mele ar fi 14 zile de la ovulatie.
Doamne da sa fie bine.
Carmen.
violetan spune:
[quote]Originally posted by breaz
Mariana, iti multumesc de raspuns. Vreau sa zic ca am trecut si eu printr-o extrauterina in urma careia mi s-a extirpat trompa stinga. Ulterior am facut o histerosalpingografie sa vad in ce stare e cealalta trompa, si din fericire e ok. De aia eram asa suparata ca nu am reusit inseminarea ca avusesem folicul chiar pe dreapta unde am trompa. Acuma astept si o sa mai vedem ce va fi, sper sa fie bine ca nu as putea sa mai trec printr-o alta extrauterina. Mi-amintesc ca si cind am fost insarcinata cu sarcina extrauterina care era de 6 saptamini, imi faceam teste la care iesea a doua liniuta pala. Acuma dupa calculele mele ar fi 14 zile de la ovulatie.
Doamne da sa fie bine.
Carmen.
Liniutza pala mi-a iesit si mie la sarcina extrauterina, dar tot asa pala (de fapt mai rau) mi-a iesit si la sarcina asta care e ok. Nu intra in panica: cel mai destept e sa faci beta hcg si sa-l repeti la 48 de ore. Daca se dubleaza e in ordine. Daca descreste sau creste mai putin atunci e de verificat la eco....succes!! Dar nu ai facut pregnyl sau alt tratament care sa contina hcg si care sa pozitiveze fals testul de sarcina? Ca daca nu- trebuie sa te felicitam atunci ! Pupici si multa multa sanatate si sa dea Dumnezeu sa fie sarcina si acolo unde trebuie.
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
violeta, 26