Inseminare (11)
Raspunsuri - Pagina 22
breaz spune:
Violeta,
nu am luat pregnyl, doar clomifen pt stimularea ovulatiei si m-a chemat la monitorizare in vederea inseminarii. am avut ovulatie in a 21 zi, deci tot cind am avut eu chef cu tot clomifenul ce l-am luat. in ziua 21 cind am fost la monitorizare foliculul era deja spart si mi-a zis ca am ovulat chiar in noaptea respectiva, deci nu a fost cazul sa-mi dea pregnyl pt spargerea foliculului. deci de la ovulatie sint 15 zile practic, si testele dupa cum va ziceam cu a doua liniuta mai pala. e foarte greu sa stai sa astepti asa sa vezi ce o sa fie. sper sa mai am si noroc ca ghinion am avut destul.
tu cite saptamini ai Violeta?
va pup pe toate
carmen
danotino spune:
buna fetelor!
mai, pe pagina 2? of, nicio veste buna? din vechile aspirante
vad ca nu mai scriem niciuna...fetelor, ati picat in galeata?
catty cum te simti?
micky? tot in vacanta?
lorelai, aurel...nimeni nu a mai facut IA?
eu am fost luni seara la dr si sunt ok dupa sarcina pierduta. dr-a mea e foarte optimista si zicea ca de luna viitoare s-o luam de la capat. am pus diverse intrebari despre motivele pierderii dar ...stiti ce raspunsuri dau...avortul spontan se intampla la majoritatea femeilor, unele nici macar nu-si dau seama, embrionul nu a fost de calitate...etc. a fost foarte optimista, lucru care m-a bucurat, nu mi-a mai dat nicio investigatie de facut, cu toate ca am incercat foarte fin sa-i dau de inteles ca as face histeroscopie dar nimic. asta e dr-ul nostru, stapanul nostru...
va pup si va rog sa fiti active, nu mai stati pe pagina 2, iesiti din galeata fetelor!
va pup pe toate
danotino
kittyke spune:
Buna fetelor,
Montytaiana, sa nu-ti fie frica de inseminare ca e absolut nedureroasa.Te cheama doctorul la monitorizare la ziua 10-a si daca ai folicul si endometru bun urmeaza sa te cheme la inseminare. Eu am facut inseminarea sambata la Giulesti,(2 milioane) si cat mai dai la doctor , depinde .
Fetelor care ati facut inseminare , toate ati facut cu stimulare , intreb deoarece doctora mi-a spus sa nu fac stimulare pentru ca sansele de reusita sunt mai mari fara stimulare. Si voi asa stiti ?
M-a surprins ca eu am crezut ca neaparat trebuie sa faci stimulare daca vrei inseminare.
Va pup
marryan spune:
damotino salut!!! ma bucur ca ai rezultate foarte bune, sa te ajute DD sa-ti indeplinesti visul cit de curind pisibil!
De mult nu am mai scris dar de citit am citit in fiecare zi, nu am noutati doar ca sunt tare deznadajduita daca voi avea si eu vreo data copilul meu sa-l string in brate sa-l alint...sa ma bucur atunci cind imi va zice pu prima data mama....cuvint pe care eu am incetat sa l spun de la virsta de 9 anisori cind mamica mea a decedat....sunt frinta de durere nu mai stiu cum sa lupt incotro sa o apuc... sotul nu este deacord cu adoptia, de FIV nici nu mai zic ca nu am banii respectivi acuma, si timpul trece...anii trec... prietenele mele au deja copiii toate... eu le cupar hainute, jucarele, mereu stau cu ei, imi plac copiii foarte mult dar nu inteleg de ce viata e asa de dura cu unii, nustiu unde am gresit sau a cui pacat il duc....
Scuzati-ma fetelor dar mi-e greu pe suflet si trebuia sa o spun, de altfel simt ca o eu razna de tot
marryan
dani7 spune:
Salve!
O sa vi se implineasca visul! E un MUST!
Trebuie sa credem mai mult in asta si sa fim relaxate! Si eu am facut luna asta inseminare si astept rezultatul! Imi e cam fricutza pt ca astazi m-a durat o masea si am fost la stomatolog si mi-a scos 3 nervi cu 3 anestezii! Stiti cumva daca sunt interzise sau nu? Pe unele site-uri scrie ca da pe altele ca nu! Puteti sa imi spuneti parerea voastra?
felicia_ spune:
Fetelor, am nevoie de nr de tel al dr Cocei, azi.. il are cineva? (eu mi-am uitat tel acasa )Multumesc mult!
lorelai_lorelai spune:
Danotino, eu iau o pauza luna aceasta.Vinerea viitoare merg la dr sa vada ce se mai intampla dupa hiperstimularea de luna trecuta. Cred ca daca se ajunge iar la hiperstimulare, fac FIV in iunie.Macar sa incerc si varianta asta...
alid spune:
buna kittyke,
si eu o sa fac inseminare tot fara stimulare; am folicul de 20 - 24 mm (difera de la luna la luna). Cu cine ai facut inseminarea? Numai 2 milioane ai platit?
kittyke spune:
Buna Alid,
Da , la Giulesti o inseminare costa 2 milione lei oficial. Mai dai la doctor daca vrei , asta depinde de fiecare cum are posibilitate.Fara stimulare ai doua foliculi asa de mari? Bravo tie si succes. Eu astept rezultatul, dar mai am .......