Inseminare (11)
Raspunsuri - Pagina 20
goldi spune:
Catty, iubita, poate nu e totul pierdut - mai ales ca sangele este curat, fara cheaguri.
Poate este vreo dezlipire de placenta, poate bb isi face loc, poate ai pierdut vreun embrion, sunt o mie si una de motive si nu neaparat sa ne gandim la cel mai rau.
Iar daca e asa - sa vedem partea buna a lucrurilor: inainte nu ramaneai; acum ramai usor, trebuie sa rezolvi doar sustinerea sarcinii.
Curaj!
dani7 spune:
Buna fetelor. Va urmaresc indeaproape de ceva vreme, dar nu am indraznit sa va scriu. Dat fiind prima IA la care am luat parte imi iau inima in dinti si trimit primul meu mesaj pe forum.
Catty imi pare rau pentru nereusita si iti trimit toate gandurile optimiste pentru luna ce vine cu un bebitza in burtica.
Fetelor va tin pumnii pentru un rezultat pozitiv! Stiu ce inseamna emotia unor astfel de clipe! De aprox. 2 ani incercam sa avem un bebe si nimik! Pt mine e prima IA si desi a trecut o zi sunt nerabdatoare (si cu teama) sa vad rezultatul!
Indraznesc sa ridic niste intrebari: Ai o senzatie de disconfort dupa IA? a luat cineva branca ursului?
catty spune:
Dragele mele va multumesc pt sustinere. Ca sa nu ma repet si sa ma certe moderatorii si daca vreti sa stiti ce s-a intamplat concret cu mine, cititi la "Durerea unei pierderi de sarcina". Acum incerc sa ma ridic la linia de plutire si sa nu ma mai gandesc la nimic. Trebuie sa raman la planul initial, si anume sa fac pauza pana in toamna.
Pupici tuturor si succes
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
roxanaz spune:
alid
ptr lorelai si aurel cris: povestiti-mi si mie mai multe de doctorita cocei; cat costa inseminarea la cabinetul particular?
aurel_cris spune:
Buna Alid si bine ai venit lasper ca vei sta cit mai putin la acest capitol si sa treci fuguta la odisee,asa dorim noi la toate fetele noi.Eu nu stiu exact ce te intereseaza despre dr Cocei,eu am fost la ea doar la spital in Giulesti,nu stiu preturile de la cabinetul particular.Spune-mi exact ce te-ar interesa sa afli si am sa incerc sa-ti raspund zilele acestea,saptamina viitoare voi fi plecata putin.Multa bafta
alid spune:
buna,
m-ar interesa si pe mine mai multe amanunte pentru ca luna cealalta fac inseminarea cu ea; nu stiu unde o sa ma cheme; la giulesti saul la cabinet particular; tu cat ii dadeai la giulesti? face si monitorizari?
aurel_cris spune:
Alid eu te-as sfatui sa faci monitorizare cu alcineva ca ea este foarte ocupata,eu personal am vb cu ea sa ma duc si ea a plecat.Daca nu esti deasemenea din Bucuresti sa vi degeaba este cam nasol,este o dr foarte buna dar tot la fel de ocupata.In privinta banilor nu este o regula la Giulesti in afara de plata IA ii mai dai ceva in functie de cum stai financiar,la cabinet banuiesc ca nu se mai da alceva in afara IA pt ca oricum este mai scumpa.Pretul la Giulesti parca este intre 2 500 000 si 3 000 000lei prima iar de la a doua in sus platesti mai putin.Oricum ar fi bine sa mergi la cabinetul ei pt ca poate este mai linistita si poti sta intinsa mai mult dupa IA,la Giulesti stai intre 5-10 min ca sunt tare ocupati.Multa bafta
alid spune:
aurel_cris, multumesc pentru raspuns. o adresa de yahoo imi poti da, ca sa vorbim mai multe? din ce am citit, am observat ca lorelai a facut inseminare la cabinetul particular. astept un raspuns si din partea ei. daca e asa aglumerata cocei, s-ar putea sa continui monitorizarea cu dr. neamtu de la parhon si apoi inseminarea cu cocei. de aceea m-ar interesa si cat costa monitorizarea si inseminarea la cabinet particular, ca sa imi fac un calcul; oricum, nu sunt din bucuresti si nu stau nici foarte bine financiar.
jully spune:
Fetelor nu stiti daca astazi e de garda medicul Ion Ionut? Sau poate un telefon unde ma pot interesa.
Va rog sa ma ajutati.
aurel_cris spune:
Alid am sa iti trimit eu un mail si vei avea adresa mea acolo si daca te mai pot ajuta o fac cu multa placere.
Jully dr Ionut parca din cite imi aduc eu aminte joia este cam greu de gasit in rest il gasesti prin spital daca nu este in concediu.Nu stiu un nr de telefon ca el nu isi da mobilul dar poti suna la camera de garda si este acolo pe la ora 1pm mai mareu asa imi zise mie.Cam atita stiu eu sper sa iti fie de folos