Inseminare (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delix spune:

Catty felicitari!!!!
La multi ani pt sotul tau. Este cel mai frumos cadou pe care ar fi putut sa-l primeasca.
Ma bucur foarte mult pentru voi.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Catty FELICITARI!!! LA MULTI ANI sotului tau, frumos cadou!
Ai facut inseminare luna asta, sau s-a intamplat natural???

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Doamne Catty, ce ma bucur! Ai vazut ca Doamne Doamne ti-a aranjat viata cum nu se putea mai bine? Ti-ai schimbat serviciul si acum acest minunat cadou de ziua sotului tau.
Sa-ti traiasca sotul si sa va bucurati de cadou..

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

CATTY FELICITARI!
De data asta o sa fie bine, ai sa vezi, pana la urma te-a ascultat Dumnezeu si ti-a dat cel mai frumos cadou! Si pentru sotul tau - La multi ani, cred ca e cel mai fericit din lume cu asa cadou de ziua lui!
Iti doresc o sarcina usoara si la termen si un bebelus sanatos!

Deci, fetelor, se poate si fara inseminare, fara stressul numararii zilelor ramase pana la test, daca vrea Dumnezeu se intampla si fara tratament, daca nu sunt probleme mari.
Va doresc tuturor sa-i calcati pe urme lui Catty cu sau fara inseminari!
Sper sa va pot da si eu o veste buna peste o luna, plec in Ungaria sa fac FIV. Sa-mi tineti pumnii!

Va pup cu drag pe toate si va doresc numai bine!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Dragele mele, din pacate pt mine minunea a durat 1 zi. De azi noapte a inceput sangerarea, care s-a transformat in CM pt cateva ore, iar acum curge mai putin. Desi am luat duphaston, nu se opreste. Curge sange curat, fara cheaguri, dar cred ca nu mai am sperante. Am pierdut si sarcina asta. Imi vine sa urlu, dar din pacate nu am la cine sa o fac.
Pupici si succes tuturor

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Catty, nu pot sa cred..
Iti spun doar atat: sa incerci sa nu-ti pierzi speranta, ca daca s-a putut si fara inseminare se va putea si pe viitor, doar sa afli care poate fi cauza,de ce pierzi sarcina. Sunt mai multe analize de facut, citeste la subiectul FIV 115 ca vorbeau acolo fetele care au fost insarcinate si li s-a oprit sarcina in evolutie.
Te pup si sunt alaturi de tine!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzac spune:

Buna fetelor!
Imi pare sincer fff rau pt tine catty! Dar nu renunta!
Incep un nou maraton pt inseminarea nr.2!
Ar trebui sa nici nu o consider pe prima pt ca nu s-a facut cum trebuia! In fine...
Azi sunt in Z 5 incep cu stimularea! voi face cu dr. Matei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

catty, nu pot sa cred...imi pare rau, dar tu nu-ti pierde
speranta , te rog.
si eu am ceva probleme. mi-a venit CM-ul la o luna dupa ce am pierdut sarcina, mi-a trecut, dar petele maronii zilnice pe care le-am avut timp de o luna au revenit. am incercat sa sun la cabinet si nu raspunde nimeni. asta imi mai lipsea...ce ar putea fi?
va pup pe toate

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulat spune:

Buna fetelor. Si eu am facut cateva inseminari fara nici un rezultat si m-am hotarat sa renunt si sa trec m-ai departe adica FIV. Bafta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Buna fetelor.Catty nu pot sa cred,va citesc in fiecare zi,din umbra si sunt alaturi de voi,pentru ca am si eu o matusa care face IA,cu dna.dr.Bucur.A facut 2 IA pana acum si nimic,prima IA de la sot ,el avand probleme, a II-a IA + ID, si tot nimic.Fetelor sti-ti ce nu inteleg eu, cum este posibil sa ai simtomele unei sarcini ( pofte exagerate,greata dimineata si in cursul zilei,sani ffff durerosi,ameteli) si sa nu fii???Eu chiar nu inteleg.Acum urmeaza sa vina pe data de 28 aprilie la cea dea III IA,speram ca de data asta sa se prinda ceva,dar cred ca va face doar ID.
O singura veste buna am sa va incurajez, sora mea este ,si ea dupa niste probleme,avand candita si o rana pe col din nastere.S-a tratat de ambele si acum este .
Sa va dea BUNUL DUMNEZEU ,multa rabdare ,multa sanatate sa trece-ti peste aceste probleme nereusite si sa va indepliniti visul de a fii mamici cat mai curand.

'CESC TOATE FETELE.

annes

Mergi la inceput