Inseminare (11)
Raspunsuri - Pagina 18
breaz spune:
asa am inteles si eu ca o spermograma se face dupa 3-5 zile de abstinenta, si nu mai mult de 7 pt ca exista riscul sa moara. La noi spermograma a fost facuta dupa 12 ore de abstinenta, de aia incerc sa ma consolez acuma ca poate asta e motivul pt care a iesit asa proasta. ca sa nu mai spun de conditiile in care a fost recoltata proba, in baia de la spital, unde la fiecare minut batea cineva la usa.
Va pup
aurelia77 spune:
Fetelor sunt la raport,
Dr Cocei a zis ca nu facem inseminare luna asat desi aveam un foliccul super de 24 dar endometru era de 6 .A zis ca datorita sangerarii datorita faptului ca s-a umblat pe acolo.A zis sa nu mai fortam nota pentru ca a fost destul de traumatizant pentru organism histerosopia.
Asa ca ne-a recomandat csd tonight si maine dimineata.
Da Ioana dr zice ca in cazul in care avem patologie m,asculina grava (este cazul sotului tau si al meu) se face pauza scurta.Desi nr va fi mai mic formele normale vor fi mult mai multe aproape 100%.Chiar azi am vorbit despre asat din nou.Si a subliniat ca asa se procedeaza si la ICSI.
Eu va spun ce spune ea ,
delix spune:
Buna fetelor.
Am revenit cu forte proaspete printre voi.Asteptam rezultatul IAS pe 23.03 si dupa cum va puteti imagina nu a fost cel dorit...
CM a venit chiar de Buna Vestire(ce mai veste)si am fost daramata . Am plans,fara sa exagerez,3zile.Acum insa am revenit la sentimente mai bune.Astept sa vina uratii si ne punem pe treaba. Trebuie sa reusim pana la urma.
Va pup pe toate.
catty spune:
Fetelor, scuze ca va tin in suspans. Am facut ieri dimineata un test de sarcina si se vede a doua liniuta tot palida, dar comparativ cu testul facut duminica este mai accentuala. Poate mai fac maine un test si daca da DD sa se vada bine maine, ca e si ziua sotului meu, poate ii dau o veste buna. Daca nu, asta este, mergem mai departe si speram.
Pupici tuturor si va tin la curent
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Avalon spune:
Aurelia, vrei sa detaliezi ce inseamna "pauza scurta", la cate ore/zile? Ma pregatesc si eu in forta de o IAS luna asta si desigur ca ne incadram la patologia masculina grava... Stiu ca la punctie FIV sotul meu a donat de 2 ori la interval de 3 ore si cica a doua proba a fost mai buna decat prima. Citeam un articol pe vremea aia care spunea ca dupa 3-4 ore sperma este mai buna calitativ decat prima.
ami_79 spune:
catty, la multi ani pentru sotul tau! Sa aveti parte de vestea cea mare. Totusi daca a iesit iar inca o liniuta, ar tb. sa fie ok. Un Beta HCG ai incercat?
catty spune:
Dragele mele, cred ca am vesti bune. Adica incep sa ma pozitivez pe zi ce trece. In dimineata asta s-a facut roz a doua liniuta de la test si se vede mai bine decat acum 2 zile. Azi dimineata nu m-a rabdat sufletul si i-am aratat sotului meu testul de sarcina. Cum azi e ziua lui i-am facutr cadoul asta la care mai mult ca sigur nu se astepta. Am dureri de burta destul de mari, mai ales daca stau mult in picioare sau merg mai mult si am uitat sa imi iau pastilele dupa mine. Am vorbit cu dr meu si saptamana viitoare pe vineri sau sambata sunt la control sa vedem ce si cum. Pana atunci trebuie sa iau fier si acid folic.
Sper sa fie bine de data asta.
Pupici tuturor si succes
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
marig spune:
Catty felicitari!!!
(eu sunt de la aspirante 20 +)
si la noi e pb. sotul.asa ca ne indreptam spre IA sau cine stie poate fIV
http://tt.lilypie.com/7Fgyp3.png
mai 2005
danotino spune:
catty, te pup si FELICITARI! Dumnezeu ti-a ascultat ruga
si dupa atata tristete it aduce o mare bucurie. eu cred ca daca a fost si natural o sa fie foarte bine. sa gandesti pozitiv si sa nu te mai gandesti la ce a fost. e f important sa fii pozitiva si sa nu ai nicio frica. te pup ca mi-ai facut o zi FFFFF BUNA! chiar se poate fetelor, nu va pierdeti speranta!
va pup pe toate
danotino
aurel_cris spune:
CATTY FELICITARIIIIIIIIII,totul va fi bine acum o sa vezi,sa-ti traiasca sotiorul asa cadou da....La multi ani