Inseminare (11)
Raspunsuri - Pagina 17
catty spune:
Ce e linistea asta pe aici? Ce cautam la pagina 3?
Eu nu am nici o veste. Maine dimineata mai fac un test, si daca e de bine va anunt.
Pupici tuturor si succes
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
aurelia77 spune:
Pai Catty hai cu veste buna .Poate ne ridici si noua moralul.
Credf ca fetele nu au mai scris pentru ca nu exista nimic nou de spus.
Amy tu cum stai?
IoanaTugs
Ioanatugs spune:
Aurelia77 ai mare dreptate!
Jully parca ramasese in cursa??? Ce-o mai fi cu ea???
...cu drag Ioana
ami_79 spune:
Eu dupa inseminarea nereusita si dupa sfatul doctorei sa-mi gasesc o sperma mai buna m-am suparat si nu mai fac nik. E prea devreme pt astfel de sfaturi asa ca ne-am hotarat sa incercam pe cont propriu cu tratamente naturale sa vedem ce se intampla....
Ioanatugs tu ce faci, o iei de la capat?
Aurelia77 ce rezultat are spermograma de trebuie sa ajungeti la FIV? Sotul tau a facut tratament?
Catty asteptam rezultatul, facem galerie
danotino spune:
buna ziua tuturor!
catty , ce bine ar fi sa ne dai o veste buna!!!!!
ioana, ce te-ai hotarat sa faci luna asta?
micky, esti in vacanta? poate veniti 3 de acolo, nu?
mie, mi-a venit CM exact la o luna dupa ce am pierdut sarcina, azi deja sunt ziua 3, dar m-am hotarat sa nu fac nimic vreo 2 luni, adica sa iau pauza chiar si de monitorizari. stau f prost cu moralul si nu mai suport sa merg la dr. sper sa se intample natural, daca nu o sa ma hotarasc prin iunie ce mai trebuie facut...poate o sa mai incerc o IA...
va pup pe toate
danotino
breaz spune:
Salutare fetele,
V-am urmarit cu interes povestile si m-am gindit sa va scriu si eu. Vroiam sa incerc si eu o inseminare intrauterina, am fost la monitorizare si momentul era numai bun, ovulatia tocmai se produsese, endometru de 10 mm, numai ca problema a fost spermograma. Cica nu erau mobili, asa ca am ratat inseminarea. Am inteles ca ar fi fost bine sa fie o perioada de abstinenta de cel putin 3 zile, ceea ce la noi nu s-a intimplat. Daca ati mai patit vreuna din voi asa ceva sa-mi spuneti si mie, oare e posibil ca spermograma sa fi iesit prost din cauza ca spermatozoizii nu au avut timp sa ajunga la maturitate cam in 12 ore.
va pup pe toate si va urez succes.
Carmencita
aurelia77 spune:
Breaz,
Nu vreau sa te sperii dar eu cred ca mobilitatea nu are numic cu abstinenta.Pe noi ne-a pus dr sa avem contact cu o sera inainte de inseminare pentru ca atunci este dovedit ca daca problema este de natura masculina atunci materialul masculin este mai bun.Si asa a fost .Deci concluzioneaza tu.Faceti o spermograma pastarnd perioada de abstinenta si o sa vezi realiateta atunci.
Noi aveam la ultima spermograma 7,5 mil /mil cu mobiltate 20% si forme normale de 20%.Eu cred ca ma indrept spre FIV cu ICSI.Maine merg pentru o noua inseminare si o sa va tin la curent.La noi spermograma variaza mult d ela o luna la alta.
Amy am laut doar vitamine si naturiste dar nu s-a vazut nimicv pana acum.Vom merge la dr.Bucur in curand si om vedea.
Ioana Tugs uite pentru tine
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Aurelia77 asa ti-a spus dr. ta, ca e mai buna spermograma dupa doar o zi de abstinenta?? Pai, atunci de ce se spune abstinenta 3-5 zile pentru un rezultat bun??? M-ai pus pe ganduri...noi mereu am facut spermograma dupa pauza de 3, 4 zile. Poate o vom repeta si noi dupa o zi doar, sunt tare curioasa!!dulci si de la mine si multa bafta!!
Ami_79 i-mi pare rau ca te-a indispus dr. ta, dar nu te lua dupa ea, ca nu e chiar asa!! Sunt multe reusite cu spermograme proaste, asa ca trebuie sa va incercati sansa voastra, cat puteti. Nu va dati batuti dupa o sugestie aruncata, schimba-ti medicul daca te-a suparat, dar nu renunta la visul vostru.
Danotino ma bucur ca ti-ai mai revenit iubita! Si e buna ideea ta cu o pauza de cateva luni, poate se prinde natural. Asa a facut Gabiu si ea a ramas tot intr-o pauza de inseminari, asa ca multa bafta!
Catty ce vesti ne dai??
Fetelor, eu inca nu stiu ce voi face, merg vineri la medicul meu sa-i dau vestea ca nu am reusit luna trecuta si sa fac si o monitorizare, pentru ca voi fin z8 si sa vad cum stau in luna asta. Planuri ne vom face dupa intalnirea de vineri, asa ca deocamdata astept!
...cu drag Ioana
ami_79 spune:
Si eu am citit undeva pe net ca spermograma iese prost dupa mai multe zile de abstinenta , cica ar mai muri din .
Chiar ne gandeam si noi ca am aflat chestia asta abia dupa ce spermograma a iesit prost si s-ar putea ca si abstinenta sa fi avut impotanta ca trecusera vreo 4 zile...
Ioanatugs, chiar nu renuntam la visul nostru, acum ne-am dat pe naturiste si vrem sa vedem in 3 luni cum va iesi spermograma. Pana atunci iau si eu tincturi ca sa ma mentin ok, si mai vedem pe parcurs.
Doctora oricum o voi schimba, dar mai intai incercam cu naturiste.
danotino spune:
ioana multumesc pt incurajari. stiu si eu multe fete care
au reusit in pauza :)...poate o sa reusesc si eu.
catty nu ne dai nicio veste buna?
ami bafta cu naturistele. poate se imbunatatesc gigeii :)
va pup pe toate
danotino