Inseminare (11)
Raspunsuri - Pagina 16
Chiara spune:
ami 79, de ce sa cauti alta sperma? pt. inseminare se cer anumiti parametri ai spermei iar daca acestia sunt indepliniti exista sanse.hsg este bine sa se faca inaintea inseminarii deoarece e musai ca trompele sa fie libere, spre deosebire de fiv unde nu conteaza.as dori sa te intreb ce valori are spermograma voastra, fiindca si noi am dori sa facem inseminari. tin pumnii sa fie cu noroc si sa deviicat mai curand.
simi77 spune:
Fetelor am vorbit cu d-na dr. Ma internez Joi si Vineri o sa fac histeroscopie si laparoscopie.Deci pot sa le fac pe amandoua.
maria215ro spune:
Criss_bbc, multumesc mult pt informatie.In situatia asta cred ca sansele mele sunt mici.Ovulatia am avut-o dupa 24 de ore de la IA.
kittyke spune:
Buna fetelor,
Eu nu prea scriu pe forum dar va citesc cu mare interes ca sunt interesat in problema asta.
Sunt putin dezamagit vazand ca nu prea sunt rezultate in inseminare.Dar am si eu o intrebare la fetele care au facut IA pana acum:
1. Inainte cu 36 de ore ati primit injectie pentru a se crapa foliculul? (Choragon)
2.Dupa inseminare ati stat in pat nemiscat 20-30 de minute?
Poate nu asta e problema dar eu va intreb pentru ca mai citesc si un alt topic de inseminare dar la unguri si acolo se procedeaza cam asa, si parca reusesc mai multi.
Cred ca toate astea sunt importante , nu garanteaza succesul dar totusi sunt sansele mai mari.....
Va pup
ami_79 spune:
Chiara, la noi spermograma e asa; 9 mil cu adica 25% vii, 10% normal formati, numai 10% si motilitatea .
Pb e ca oricum ar fi, pana la urma sa indici dupa numai o incercare nereusita(desi mi-a spus si inainte de a incerca) sa gasim alta sperma mi se pare oricum o solutie cumva inumana, la urma urmei noi vrem copilul nostru, daca se poate e ok, daca nu, asta e. Si sotul inca nu a luat tratament si nu a facut investigatii in plus pt a deteta cauza, eu cred ca e mult prea devreme pentru asemenea sfaturi radicale. Timpul e inca de partea noastra.
Deocamdata ne-am hotarat sa incercam cu tratamente naturiste si sa mai vedem ce se intampla. E prea stresant IA-ul , parca e facut sa devina o obsesie si nu vrem asta.
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Simi77 multa bafta la laparo+histeroscopie!
Kittyke mie mi-a zis sa fac pregnilul cu 24 ore inainte de inseminare, iar dupa IA, desi am facut-o la Giulesti, am stat chiar 30 minute pe masa. Deci IA a fost ca la carte insa nu a fost sa fie.
Jully ce vesti ne dai???
Aurelia77 da iubita, tinuta de spital e obligatorie, am avut pijamale si halat.
Fetelor, eu sunt z2 si nu stiu ce planuri sa-mi fac pentru luna asta, voi vedea.
O sa va tin la curent bineinteles, iar acum vreau sa urez tuturor fetelor ce se pregatesc de IA, sau de laparo si histeroscopie, multa bafta!!
...cu drag Ioana
catty spune:
Buna dragele mele,
Din pacate nu am mai reusit sa va scriu in primulk rand pt ca incerc sa ma acomodez la noul job, si in al doilea rand pt ca nu am nimic concrt sa va spun. Luna asta cred ca am ovulat in z16 pt ca am avut o sangerare mica, ceea ce eu nu am mai patit pana acum. Cm trebuia sa vina ieri dar nu a venit, desi luna trecuta a venit la ficx 27 de zile. E drept ca a durat 2 zile si au fost mai mult scurgeri, dar era la timp. M-au mancat degetele si am facut acum vreo ora un test de 3 ron, singurul de il aveam in casa, si parca se vede pala a doua liniuta. Oricum nu imi fac iluzii. Astept sa vad ce va fi. Ar fi prea frumos ca sa fie adevarat si sa raman la 2 luni dupa avort. Om vedea ce vrea DD si pt mine. Intre timp sunt linistita, mi-am regasit echilibrul, si pot spune ca nu ma mai gandesc asa mult la bb.
Va tin pumnii sa reusiti cat mai curand sa va impliniti visele de a fi mamici.
Pupici tuturor.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
ancadragoman spune:
Catty nu am putut sa ma abtin ,am vrut sa iti spun ca asa am avut si eu la primul test a doua liniuta abia se vede si la urmatorul facut peste doua zile diferenta este clarA.Eu iti tin pumnii sa fie bb acolo ptr ca stiu cat de mult il doresti si prin cate ai trecut.
Te pup si te felicit de pe acum.
anca 10+
vine bebe....
poze
aurelia77 spune:
Ioana ,Multumesc iubita;La ora asta sun cu histeroscopia fcuta,Rezultat OK.
Saptamana viitoare mer la dr.Am vorbit cu Cocei merg pt monitorizare miercuri si cred ca joi inseminarea.Am luat si ovamit zilele 2-5 desi ovulez natural dar ca sea fie mai multi foliculi.Deasmenea am luat calciu si maca doua pe zi.Sper ca totul va fi bine si voi putea sa fac IA.Oricum va tin la curent.
Pupici pentru toate fetele.
Catty sa speram ca poate vrea Domnul sa fie natural.
Fetelor am vorbit cu Cocei si cred ca incep sa-mi fac dosarul deFIV .Cu spermograma noastra sansele sunt foarte mici asa ca icercam si un ICSI.