Inseminare (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_79 spune:

Fetele mele dragi va
Ioanatugs, imi pare rau Eram convinsa ca la tine va fi bine.

Acum imi fac avant sa merg la doctorita sa-i dau vestea, ea saraca a pus atata suflet!!! Nu as mai face stimulare si luna aceasta, sa vedem ce mi spune, dar as vrea intai ca spermograma sotului sa se imbunatateasca pt. ca el sta tare rau...

Poate nu ne-a iesit la nici una ca era in post... Desi nu am dat importanta acestui lucru, poate Dumnezeu nu a vrut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Ioana fara cuvinte iubita,
Dar ai mare grihja ca trebuie sa lupti mai departe asa ca,fruntea sus ca asa trebe'.Stiu ce simti ,doar stii ca trec prin aceleasi chinuri.Dar cum spuneam zilele trecute asta e.
Jully ,oprin ce treci tu trecem toate.Asa ca hai sa ne calmam dar asa cum soui si tu e imposibil sa renuntam la idee.Poate o vrea Domnul si cu noi intr-o zi.
Pupici pentru toate fetele
Pai SIMI ce sa faca.Cauta dr. se programeazxa pt monitorizare si o ia de la capat daca nu mai are si alte investigatii programate care trebuie facute dupa ciclu.Ti-am raspuns eu pty ca si la mine e la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Goldi, Moniland, Simi77, Jully, Ami_79, Aurelia77 va multumesc mult fetelor pentru incurajari! Adevarul e ca stiam ca asa va fi, i-mi cunsoc corpul prea bine, iar semnele mele erau clare de CM, insa stiti cum e, mereu pastram o farama de speranta ca poate va fi luna asta! Nu ma dau batuta, deja ma gandesc cum sa procedez luna asta. O sa merg la medicul meu saptamana viitoare, dar mai intai trebuie sa astept menstra care trebuie sa vina. Cred ca mai intarzie putin din cauza utrogestanului, azi sunt z29, iar CM-ul meu e de 28 zile max. Insa mereu mi-a dat intarzieri utrogestanul si cred ca va mai trebui sa astept inca vreo doua zile.

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Ioana spune-mi te rog tu ai avut la tine pijama sau ceva .Pot sa stau imbracta in hainele mele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

dragele mele chiar ca m-am suparat iar ca nu am vazut nici o reusita de fapt in anul asta au fost decit 2 reusite la IA dar sarcinile sau oprit in evolutie.Oare ce o fi ????eu numai inteleg nimic zau.Ce se intimpla de nu sunt reusite,oare nu se alege momentul cel bun,spermograma nu-i bine pregatita habar nu am zau.....
IOANA,AMI,AURELIA ce sa zic,multa bafta pt luna urmatoare
ANDRUTZAC nu am nr dinsei de mobil dar poti suna aici 0213161277 sa ceri o programare la ea pt monitorizare si stai de vb.Atunci ii ceri si nr,vezi cum decurge treaba,daca nu esti din Bucuresti nu merge pe miina dr Cocei,este foarte ocupata si poti sa ai surpriza sa nu o gasesti chiar daca ai programare.Multa bafta
Micky,Catty vechea ceata pe unde umblati dragelor???
la toate fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Fetelor, cine-mi poate spune si mie cat traiesc spermatozoizii in uter dupa IA? Va intreb pt ca am facut ieri IA, iar azi la eco am constatat ca inca nu ovulasem.Oare or mai avea efect daca ovulatia s-ar produce azi? Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine ca sunt intr-o ceata totala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_79 spune:

fetele mele, am fost la doctora sa-mi scrie reteta pt stimulare pe luna asta. Si am insistat sa-mi dea ceva si pt. sotul meu. Stiti ce-mi spune ? Ca mai bine gasesc alta sperma....
Voi ce parere aveti despre chestia asta? Mi-a dat pana la urma tratament si pt el, dar mi s-a parut ca ramane sceptica...
Deocamdata nu m-a programat pentu HSG, nu stiu ce sa mai cred. Mi-a spus ca eu sunt ok, pt ca am reactionat bine la stimulare.
sunt tare dezamagita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

ioana imi pare rau, sigur va fi data viitoare.cel mai important
e sa fie bine si dupa. hai ca tinem pumnii!
monica poate nu fiecare organism reactioneaza la fel...
cred ca mie azi mi-a venit sau...petele de atunci au devenit mai abundente
nu cred ca a fost zi sa nu am cate o picatura maronie...
sper sa fiu ok...
va pup pe toate

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Ioana, imi pare rau ca nu a fost luna asta si stiu ca ti-ai facut sperante, eu imi fac luna de luna chiar si atunci cand nu fac nici macar stimulare, cand prestez 'la plezneala'... Dar nu-ti pierde speranta, e un nou inceput, o noua luna. Eu iti doresc sa ai cel mai frumos cadou de ziua ta, un cadou cu II!

Ami_79, iti inteleg supararea, si eu m-am suparat atunci cand mi s-a spus sa apelez la donator si nu numai un doctor mi-a spus asta, mai multi din pacate...unii au mai mult tact si o spun mai 'cu perdea', altii o spun direct... doctorita ta face parte din a doua categorie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_bbc spune:

Maria215ro, eu am citit pe un site american ca spermatozoizii preparati pentru IA nu traiesc la fel de mult ca cei nepreparati, si oricum pierd puterea de a penetra ovulul dupa 24 ore. M-am gandit ca poate de aceea sunt putine reusite, fiindca IA se face de multe ori prea devreme inainte de ovulatie. Sper ca ti-am fost de folos, desi vestea nu e una buna.

Mergi la inceput