Inseminare (11)
Raspunsuri - Pagina 14
andrutzac spune:
HRISTOS A INVIAT!
Fetelor, daca vreau sa fac luna care vine IA cu dr. Cocei, cum trebuie sa fac? Sa intru in legatura cu ea...La ce spital este ?...si cat costa o IA la ea, stie cineva?
Vreau sa nu mai patesc ce am patit data trecuta cu dr. T ...
Va rog sa-mi spuneti si mie care sunt pasii!
Merci mult!
aurel_cris spune:
ANDRUTZAC eu sunt pacienta a dr Cocei ce pot eu sa iti spun este ca dinsa ii tare ocupata si uneori ai surpriza sa iti spuna sa te duci la echo si sa nu fie acolo,am patit-o de 2 ori.Nu stiu ce ai patit la Tutu dar eu te sfatuiesc sa te duci la dr Codreanu este o dr foarte buna si tinara,iar ca embriolog sa o ceri pe Cocei.Eu asa as proceda acum daca nu ma indreptam spre IVF,oricum amindoua sunt la Giulesti,acum depinde de ce vrei tu
danotino spune:
buna dimineata fetelor si HRISTOS A INVIAT!
am ramas in urma cu stirile despre voi, dar promit sa
recuperez repede.
ioana cum esti? ai facut test? am citit despre histeroscopie si ma bucur ca ai scapat asa usor. ma bate gandul sa fac si eu...tot nu stiu de ce am pierdut sarcina :(
micky, ai plecat deja in vacanta?
catty?
eu si acum dupa aproape o luna mai am din cand in cand cate o pata maronie si inca nu mi-a venit CM-ul.
moniland tu cum te simti? ti-a venit CM? iti mai curge? nu m-am dus inca la dr pt ca astept invazia.
va pup pe toate fara exceptie si astept succese dupa IA!
danotino
andrutzac spune:
aurel cris tu ai nr. de tel a dr. Codreanu? vreau sa-mi fac o programare. Stii, eu nu sunt din Bucuresti si-mi este f greu sa ajung si sa nu fie dr acolo din orice motiv, iti dai seama?!
trebuie sa fac monitorizare, poate accepta sa fac aici unde sunt si sa vin doar la inseminare. Nu stiu... sa vad...
Moniland spune:
danotino, eu am eliminat sarcina in 16 martie si inca vreo 3 zile ceva pete. De atunci nimic. Astept si eu sa vina CM si sper ca va fi cat mai repede ca mi-e frica de o dereglare. De abia dupa aceea ma voi duce la dr.
Monica
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Rezultatul meu de la betaHCG este de 0.1, asa ca nu a fost sa fie nici luna asta. Acum astept sa vina rushii ca sa o pot lua de la capat.
...cu drag Ioana
goldi spune:
Imi pare rau, Ioana!
Nu ne "cunoastem" , dar nici nu e nevoie, am experimentat de atatea ori situatia asta nenorocita, incat stiu bine ce este in sufletelul tau.
Curaj!
simi77 spune:
Imi pare rau Ioana.Stiu ca vorbele sunt de prisos dar totusi.........
Uite vezi dupa asta cum te programezi la dr?
Suni asistenta?
Te duci direct la el la Giulesti? Sunt curioasa cum ai sa procedezi.Vezi asta ma nemultumeste pe mine la un dr. care nu da nr. de tel.Ma sperie asteptarea.Oricum la programarea din iunie la dr. Ion nu o sa renunt.Am sa merg si la el.
La ce mi sa intamplat mie nu mai puteam sa mai astept o luna sau cine stie cat pana ma programa asistenta.In seara asta o sa sun la d-na dr. si stabilim urmatoarea schema.
O sa reusim sunt sigura si vom fi ,,MAMICI DE 2008''
jully spune:
Am fost plecata cateva zile si abia asteptam sa vad ce au facut fetele, dar din pacate se pare ca luna asta nu a fost sa fie.
Ami 79, Aurelia 77, Ioanatugs, imi pare rau.
Eu mai am cateva zile, pana voi afla daca am avut noroc sau nu luna aceasta.
Toata lumea imi spune sa ma detasez si cateva persoane mi-au spus ca atunci cand s-au resemnat si au renuntat, au ramas insarcinate. Oare de ce nu intelege nimeni ca nu pot nici sa ma detasez si nici nu voi putea vreodata sa renunt?
Cred ca toate am vrea sa putem, macar pentru cateva luni sa nu ne mai gandim la asta, sa nu mai fugim la monitorizari, apoi sala comanda, iar apoi sa stam cu sufletul la gura 2 saptamani pana cand ne invadeaza nesuferitii, sa jelim doua zile, iar apoi sa ne indarjim si sa o luam de la capat.
Sa speram ca luna viitoare va veni cu vesti mai bune.