Piticlonti de iulie-august 2004 (216)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am inteles ca s-au stricat pe rind..deci nu dintr-o data...de accea cred ca instalatia apartamentului are ceva ...Merci ..scrie-mi pe Pm..sa nu deranjam lumea pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Aaaa, ok, !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Buna seara,pentru noi nu prea este bunamandra imi facu o bucurie mare de dimineatza si facu febra vreo 39,se vaita si de burtica dar nu are scaune dese si proaste,am fost si la doctor care zice ca are un pic de rosu in gat si spre surprinderea mea nu ne-a dat antibiotic ci doar antitermice din 4 in 4 ore asa ca io-s cu ceasul in mana si termometrul in celalalt...Sa va intreb ceva,dupa 3 ore de la dat antitermc mandra se moleseste,ii iau temperatura in fuduletz si are 37,dar capul si fruntea ii frig,are vreo 38 cu banda pe frunte...o chestie ciudata voi ati mai patit asa ceva??Tineti-mi pumnii sa trec cu bine noaptea

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ioana, cea mai fidela temperatura este cea rectala. 37 nu este febra ci subfebrilitate..deci nu te ingrijora. Are probabil o enteroviroza virala..deci normal ca fara antibiotic!O sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Olivia multumesc si io ma gandeam la fel,dar cand ii simt tamplele asa de fierbinti ma gandesc la toate prostiile(imi tremura toate alea in mine)...si culmea este ca din vara nu a mai facut rosu in gat sau altea alea....tocmai acum cand sunt singura acasa

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna seara.
5 minute de DC. (incerc sa ma las, da' nu tine )
Vaz ca vb de Paste: io am rezolvat-o anu' asta: am chemat-o pe mama, care e mare amatoare de stat cu mine si gateste mmmmm (poate mai pun si io ceva carne pe mine...)
Curatenia, nu mai stiu sportul asta de mai bine de un an, de cand Doina si-a extins singurica responsabilitatile. Azi imi spala geamurile... Deh, se plictiseste cand doarme cupilu....
Olivia, am o prietena care cunostea pe cineva de incredere pentru curatenie. O intreb luni si revin... Cat despre legat cuvinte in propozitii, eu zic uneori ca Vicu e lenesh. Foarte lenesh. Daca il intrebi ceva raspunde cat mai scurt cu putinta. Daca il pui sa povesteasac si n-are kef in 2-3 cuvinte a terminat. Da' daca el are kef de vorbaaa se schimba foaia, ca se ingramadesc toate cuvintele odata si se supara ca nu poate spune tot. Asa ca o luam incet si spune tot .
Monicule, io tot fan whirlpool. Mai putin microunda, ca nu ma pasioneaza. Aspirator, am un monstru cu apa de la zepter (cadou de la soacra) minunat, fara praf, cam greoi, dar superok.
Diana, daca intri la program normal, poate ne vedem iar in vara prin parc. Ce zici?

O intrebare off-topic pentru fetili din RO, daca nu e cu suparare: va intereseaza pensiile private? Daca da, scrieti-mi pe PM sau adresa personala, ca nu vreau sa fac vreo boacana pe forumul asta. Daca sar calul, dati-mi ignore, nu-i cu suparare.

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

ciao!
am ajuns la scaune apoase si dese, am ajuns pe smecta, hydrasec, ceai de menta nu servim decat fortat cu seringa, idem sarurile, idem smecta, idem zeama de orez....deci sa nu va mai mirati daca io oi innebuni mai rapid decat va asteptati. Am bagat o coprocultura, si un test de digestie. momentan nu am rezulat decat dela testul de digestie, dar nu stiu sa-l interpretez, maine il duc pediatrei

ideea e ca nu banuim cauza diareei, nici macar. A palpat-o sa o vada de apendicita si otita- nu are asa ceva. Deci? nu avem habar

acum ma uitam in oglinda si ma miram la cat de rau am ajuns sa arat de ceva vreme incoace :(

dar ce mai conteaza?

am obosit...

Mergi la inceput

Lia, sanatate multa !!! Banuiesc ca vorbesti de Deea, nu ? Pupici si hai ca o sa fie bine, nu ceda acum !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Si Ioana, pupici si sanatate si cintaretei mici !! Andrei nu ma lasa sa scriu - vrea sa vada mereu si mereu filmuletul cu ionel ioneluleeee !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lio, sanatate deei
cristal, io am ashe: aspirator philips ie bun da` daca nu aspira singur tot degeaba;)), am aragaz samus ie zestre de la mamica, cuptor microunde whirpool da` nu-l folosesc decit la incazlzit si dezghetat, hota - ai intrebat si de ea? nu mai stiu da` ti le-nsir pe toate ca m-o apucat harnicia - indesit asta-i singuru` eelctrocasnic care-l recomand la tuata lumea, frigider lg bon si el, masina de spalat tot whirpool si cam atit... pentru hoti, cheia ie sub presu` din fata usii, nu fortat clanta;))

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput