Piticlonti de iulie-august 2004 (216)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cu curatenia stau foarte bine in sensu` canci, luni am facut cel mai mic sertar din casa asta (doar ca sa nu inncep curatenia de marti ca as fi terminat-o la pastele cailor), marti rupsei usa la selogros venii istovita;)), miercuri am sarit pe cel mai mare dulap din casa prin urmare azi fusei din nou istovita si m-am multumit cu alt sertar;)) de paste plec de acasa ca sa pastram curatenia, turu` arhicunoscut iasi - marasesti - husi si retur;))

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

quote:
Originally posted by carmenp
... pentru hoti, cheia ie sub presu` din fata usii, nu fortat clanta;))

Am notat ... norok ca Ieshu-i departe !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Repede, repede, ca-mi culc copilul!
So! Lia, tu ai incercat sa o tii pe Deea cateva zile macar pe Humana SL? Te rog mult, incearca macar! asa a fost si la Ianca, crede-ma! Eu iti si spuneam saptamanile trecute ca diareea a venit putin mai tarziu. Uite, sa stii ca ma asteptam sa intri si sa scrii chestia cu scaunele apoase si dese. Acum sa nu crezi ca fac io pe desteapta, dar fetita ta e copie la indogo cu a mea la cap. asta.

Olivia, te ajut eu cu curatenia, Angelica asta a mea are o prietena, care e tot colega cu e la noi la lucru, care isi cauta. Sau poate chiar a mea daca are timp. vrei sa vb? Pot sa-ti garantez ca nu sunt furacioase, stii de unde sa le iei la o adica, iti pot da datele ei din bolentin, tot ce vrei! hai, pupici!

Ianca Nasturica
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
http://iancadariana.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am venit de la dr...totul ca la carte! Cresterea si-n greutate si si in inaltime..a fost constanta (si nu in salturi)...si sint perfecti!
Deci 14,5kg si 96 cm. Facut si rapelul de hep A.
Uka cuminte , politicos ca deobicei la doctor!
Am terminat si cu vaccinurile pina la 5 ani. Urmeaza la 3 ani alt control de rutina, plus controlul vederii si prima vizita la stomatolog.

Dana si Diana...va multumesc din inima...trebuie s-o rezolv cumva, va dati seama ce greu ii este unui barbat cu mana dreapta paralizata ..sa se descurce singur. Astept vesti(pe pm ca sa nu plictisesc lumea)..si nu uitati vreau si sa gateasca.

Dana eu vreau sa aud despre pensiile private!

edit ca am uitat...Lia ...poate este asa cum zice Diana, intoleranta ..Dar poate si sa un virus pur si simplu! O enteroviroza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mai, fetelor, noroc ca ati pomenit de Paste ca eu uitasem cu desavarsire si e si ziua lui iubi taman atunci. ptiuuu, ce curatenie, macar geamurile si-un aspirator si-i de-ajuns
sanatate deei si mariei si pupici mamicilor
daria, pai nu zisei ca n-am timp nici de mine, mai nou visez idiotenii cu copii si alte nazdravanii asa ca ma trezesc mai obosita decat m-am culcat
ma'c sa imbaiez cupilu
pupici

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !! Liniste e pe aici ... ce faceti cu toatele ??
Olivia, ma bucur tare pentru vestile de la doctor ! Sint sigura ca va fi bine si cu vorbitul, ai sa vezi !! Pupici lui Uka cel politicos !
Lia, poate chiar este cum spune Diana ... incearca varianta ei ! Cum mai este Deea si cum au fost analizele ? Asteptam vesti de la tine !
Io ieri seara am avut parte doar de un Andrei super crizat ... nimik nu i-a fost pe plac (cu exceptia filmuletelor Mariucai Gorodica !)... a trintit toate jucariile, a rasturnat apa din castronelul din care picta si a tras si neste desene pe perete, asta pentru ca tot il laudasem ca nu mai face asa ceva ! Am avut rabdarea care ma caracterizeaza, pina la un moment dat cind m-a luat valul si l-am urecheat nitzel si l-am expediat in camera cealalta, unde fireste ca l-au apucat plinsetele alea jalnice ! Dupa citeva momente insa i-a trecut totul si si-a revenit la normal ! Si i-a cerut lui Florin sa ii ia jucarii de ziua lui de duminica, hahaha !!
Sint pe aici ... o zi buna va doresc !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Fetelor, sunt suparata rau!

Asteptam ziua de azi, ca am aflat ca din 30 martie incep astia sa vanda bilete online la concertul cu George Michael. Azi la prima ora am intrat pe site si nu mai sunt bilete disponibile de nici un fel. Cred ca ar fi trebuit sa intru azi noapte la 12, dar n-as fi crezut ca dispar in cateva ore. Pe site-ul diverta nici macar nu sunt mentionate, nu cred ca se vand.

Nu stiu daca mai e vreo sansa sa obtin doua bilete....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by kim222
Sa ma laud..azi cadeau pantalonii de pe mine!Si mai am o saptamina dar zau ca merita!

Sa mai explic pt Gabi din nou (vezi daca nu citesti postarile mele?) Pt ca Uka nu vorbeste asa de articulat cum as fi vrut io/noi..desi stie peste 200 de cuvinte (a trebuit sa le numar ca au vrut sa stie exact) ..romana plus engleza...am apelat la cei mai tari in evaluari pt copii mici (sub 3 ani). Intre 31 si 33 de luni cam asta este targetul 200 cuvinte. Prima data este interviul cu mama la telefon ,juma de ora. M-au intrebat inclusiv unde am nascut..cum cit am stat in spital..cum papa..cum se misca..daca sta intr-un picior (lista este lunga daca va intereseaza pot face rost de forumular)...etc. Dupa care au decis ca Uka este ok...dar pt ca eu sint ingrijorata ca nu alatura cuvintele...au trimis cazul superiorilor..care au decis sa-l primeasca la evaluarea propriu zisa (45 de minute). In urma acestei evaluari daca este cazul vom fi recomandati la un logoped...
Gabi ce-mi place de voi ca ...calatoriti ...super! Casa ce mai face?

Kim, in primul rind felicitari pentru kg pierdute si pentru rezultatele la ctrl lui Uka! In al doilea rind banuiam eu ca de asta e vorba, dar pentru ca nu-mi aminteam exact, nu am vrut sa o dau in bara...dar acum am inteles si va urez succes la respectiva evaluare desi eu sunt convinsa ca e totul ok. Cit despre calatorii - da, banuiesc ca noi calatorim destul de mult, suntem "calare pe matura" mereu (cum ii place mamei mele sa spuna...) dar asta a fost o pasiune comuna a noastra, iar pe Stefan l-am "introdus" in acest hobby imediat ce s-a nascut (ca sa nu mai zic ca eu si gravida fiind am tot calatorit la Amsterdam, Viena, Paris, etc...).
Mitzule, lasa-ma sa ma interesez si eu direct la un magazin Diverta si vorbim dupa aia, hai nu dispera ca gasim noi o solutie!
Lia - nu mai stiu ce sa-ti spun...
Dana si eu as vrea informatii despre pensiile private desi eu nu ma mai inscriu in virsta de la care e obligatoriu (in august de cind intra ele in vigoare eu voi avea deja 35 ani).
Ioana - sanatate mindrei!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza!

Una banc,rapid:

Un vapor se scufunda in mijlocul oceanului. Vin rechinii si mananca tot ce misca.O singura tipa scapa.
Seful rechinilor:
- Rechin Micky, du-te dupa fata!
Se-ntoarce rechin Micky asudat dupa o ora:
- Sefu', permiteti sa raportez: fata inoata mai repede ca mine!
Seful rechinilor:
- Rechin Picky, du-te dupa fata!
Dupa doua ore se intoarce rechin Picky, terminat de oboseala:
- Sefu', permiteti sa raportez: fata inoata mai repede ca mine!
Seful rechinilor:
- Rechin Bula, du-te dupa fata!
Dupa vreo opt ore se-ntoarce rechin Bula plin de nervi, cu dintii tremurand:
- Sefu', am inotat si-am inotat si cand a fost gata s-o ajung, si-a dat rochia jos!
- Si?
- Si-a inotat si mai repede.Si m-am ambitionat,si m-am zbatut si cand a fost gata s-o ajung, si-a dat sutienul jos!
- Si?
- Si-a inotat si mai repede! Si m-am enervat si-am dat din toate inotatoarele si cand am fost gata s-o insfac, si-a dat chilotii jos!
- Si?
- Si mi s-a sculat carma si-am deviat spre dreapta...

Edit:adica doo (bancuri):

Un domn revine din Canada dupa 30 de ani in orashul natal. Acolo da de un restaurant nou. Intra omul, se aseaza la masa si asteapta. Vine chelnerul si i da meniul. Omul refuza politicos meniul, ia lingura din dreapta sa si incepe sa o miroasa. Dupa 2 minute zice: "Simt ca aveti ciorba de burta, ciorba de perisoare, ciorba de fasole si supa de taitzei, iar specialitatea casei este ciorba de burta". Chelnerul ramane pereplex. "De unde stii, domnule?". "Se simte pe lingura, are miros mai puternic de ciorba de burta, de aia se serveste mai des, e specialitatea voastra. As dori o portie".
Urmeaza felul 2, chelnerul da sa-i zica omului ce poate alege dar acesta din nou il opreste, ia furculita si o miroase. Dupa 2 minute zice : "Serviti antricot de porc, friptura de pui la rotisor si sarmalute, dar specialitatea dvs sunt micii cu mustar". Chlenerul din nou pereplex, merge la bucatarie, ia o lingurita, o cheama pe doamna Lenutza, batrana bucatareasa si-i baga linguritza in chiloti. Revine cu linguritza la masa si il intreaba pe client: "Ia hai sa vedem domnule, daca stii si ce desert avem". Clientul ia lingurita, n-o miroase nici 5 secunde si striga: "Cum?? Lenutza mai lucreaza aici?"

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Gabi, mersi mult, poate direct la magazin mai sunt sanse, ca pe site-ul lor nici nu macar nu amintesc nimic despre asta. Apar doar cele pentru Rolling Stones.
ma gandesc sa mai caut prin ziare...oferte, dar mi-e teama sa nu ma pacalesc. Oricum, m-am cam pleostit, aveam asa un avant de dimineata, iar acum nu mai am chef de nimic.

Mergi la inceput