Piticlonti de iulie-august 2004 (216)
Raspunsuri - Pagina 28
cristalina spune:
Neata!
Io fac azi curatenie (de la birou...:)))
A venit mama soacra o zi pe la noi asa ca i-am plasat Maria ei, la oamenii aia le-am dat un cos de produse de curatat/dezinfectat si am fugit d'acasa...John o recupereaza pe Maria pe la 11 si pleaca cu ea la joaca...boierie...daca nu m-am durea mijlocul si toate alea chiar as topai p'acilea ![]()
Lio, sanatate multa si sa va faceti bine repede!
Ioana, cum e Maria!? Sanatate maxima!
Alice, mi-a placut de gizmo ca a cerut jucarii...hihihi...stie ce vrea!
Carmen, in ce bloc zisesi ca stai!?!?...![]()
Mitzule, tinem pumnii sa rezolvi cu biletele!
Kim, felicitari cu dietele...s-a rezolvat cu electricienii!?...nu fusei pe faza , poate ai spus...
Succes cu evaluarea desi dupa cum zici deja te-ai lamurit ca la Uka totul e absolut okay.
Dana, io vreau sa aud de pensii. Daca trimiti pe mail sa-mi trimiti si mie.
John era in extaz aseara, Maria a vorbit in fraze!!!
"Ai auzit, ai auzit?!" ![]()
"Hai ridica-te si vino cu mine!" (nu suna asa articulat, dar l-a pus pe "si" asa ca era John fericit!
(dupa care ne-a perorat juma' de ora in chineza...ca sa nu ne extaziem prea tare...:)))
O zi frumoasa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
alice2004 spune:
Mitz, imi pare rau de faza cu biletele !
Daca e ca pe vremea cind lucram la Tandarica, atunci nu ma mira ca s-au terminat rapid, ca din cantitatea initiala de bilete, intii se rezerva cele pentru VIP-uri si pentru cei cu pilerelatiicunostinte, apoi se mai tin citeva rezerva strategica si ce ramine se pune in vinzare ... si cind treaba se face prin media sau online, merge greu si cei care stiu au prioritate !! Adicatelea, eu care lucrez la reteaua diverta imi anunt toti prietenii si ei stiu inaintea celor care stau acasa si asteapta infrigurati sa se dea drumul la vinzarea de bilete !! Nu mai zic de cei care cumpara cite enshpe bilete odata, ca sa aiba cu ce sa faca specula inainte de concert !!
Cristalina, hahaha, ce-mi placu de Mariuca ! Bine ca nu a zis-o in engleza, ca atunci chiar ca il trimitea pe John derect in paradis !!
Pupici multi si spor la curatenia biroului (atentie la sertar, mai ai rezerva de dulciuri pacolo ??) 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
mitzura spune:
da, Alice, m-am gandit si eu ca asa s-a intamplat, dar mi se pare penibil ca in prima zi anuntata pentru vanzarea biletelor, sa nu mai fie nici unul. Sau poate asa e tot timpul, dar cum eu n-am prea cumparat pana acum bilete la astfel de concerte mari, n-am stiut cum merge treaba...
roberta04 spune:
IOANA, LIA, sanatate multa la fetite!
Eu iar sunt in starea aia... nici nu imi mai vine sa vorbesc cu nimeni, e tot din cauza mamei mele, nu pot sa merg la ea pentru ca s-ar imbolnavi Matei (care e oricum un pic prins de raceala), Petro trateaza subiectul ca si cum nu ar exista, iar cand vorbesc cu mama imi tot expune cu lux de amanunte dorintele ei de moarte
.
Nu vreau sa va indispun, asa ca mai bine ma retrag un pic de pe aici pana revin la sentimente mai bune (sper).
leeloo2004 spune:
Roberta -
!
Nora - esti absolut mortala!!! Am citit bancurile in birou si ridem cu gura pina la urechi...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Roberta, 
!! Inca o data sanatate multa mamei tale !
Mitzule, pai probabil ca or fi pus ei ceva in vinzare, dar daca a fost de la primele ore ale zilei ... la cite minarii se fac acum,as spune ca nu ma mira ! Totusi, parca e aiurea ca sa nu mai fie CHIAR nici un bilet disponibil !
Din pacate, de aproape zece ani de cind nu mai lucrez in bransa, mi-am pierdut contactele de pe la casele de bilete !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
ina32 spune:
Mitzu-io am intrat acum pe site -ul ala si am vazut ca mai erau disponibile bilete la tribuna I, cu 150 ron. Alea nu-s bune?
alice2004 spune:
Mitz, eu vad pe site ca mai exista locuri disponibile la tribuna I si pe gazon ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
ina32 spune:
Si io vreau info despre pensiile private, da' sa nu fie vo' stufosenie de n-spe mii de pagini, ca ma pierd pe drum.