Piticlonti de iulie-august 2004 (216)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Dana si eu vreau informatii despre pensiile private amironeanu@yahoo.com

Mitzura iti tin pumnii sa gasesti bilete.
Roberta multa sanatate mamei tale.

Azi tati meu implineste 60 de ani! Iar ieri a primit o veste super, un rezultat negativ la o biopsie. Si acum 10 zile a fost ziua mamei, asa ca ma grabesc acasa ca sa-i sarbatorim, vin azi in Iasi, sa petreaca week-end-ul cu fetele si nepotii. LA MULTI ANI dragii mei parinti!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Andrea, LA MULTI ANI parintilor tai, viata lunga si frumoasa cu multa sanatate !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Andreea - la multi ani pentru tatal tau si felicitari pentru vestile bune!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Eu ma pregatesc de plecare acasa ... va doresc un uichend minunat, petrecere frumoasa de Florii si toate urarile mele bune si de sanatate sarbatoritilor !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Amironeanu, sa ti traisca parintii, cu muuulta sanatate !

WE frumos tuturor si tuturor Florinilo si Floricilor !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Alice si Gabi!

Am intrat din nou pe bileteonline.ro si surpriza! Am reusit sa comand biletele. Se pare ca de dimineata era site-ul blocat si ei afisau ca "Nu mai sunt bilete".

Deci Gabi, se poate online. Alice, nu mai e nevoie de interventii ()

Acuma am o mare rugaminte la una din fetele din Bucuresti, care stati in zona Blv. Ion Mihalache, fost I Mai.

Acolo ar trebui sa platesc biletele si sa le iau, dar cum eu nu ajung prin Buc, poate ma ajutati careva. va trimit banii prin mandat si va dau adresa exacta unde trebuie platite. Puteti careva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mitzule, super!!!

Fetele in curind o iau si eu spre casa asa ca va urez un weekend minunat si celor care isi sarbatoresc numele duminica asta, de Florii (cum e cazul sotului meu - sa-mi traiasca!!!) - va urez petrecere frumoasa si LA MULTI ANI!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Sa va mai dau detalii: strada se numeste Ion neculce si programul e de luni-joi intre 17 si 19,30, iar vinerea intre 10-18.

Nu cunosc pe nimeni in Bucuresti (ruda sau prieten), de aceea apelez la voi.

Am intrat intamplator pe site, convinsa fiind ca situatia e la fel ca azi dimineata, dar uite ca am avut o surpriza placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu - io am luni sofer pe acolo, daca e sa nu fie nimeni, ne punem de acord, cumpara omu` biletele si ti le aducem cumva in Sibiu.
Pe bune, anunta ma ca rezolvam, eventual ii platim taxiul, dar rezolvam Sau si mai bine, ziceti mi ce sector e si vb cu gagicile de la firmele cu care colaborez ! Gata, am vazut harta Bucurestiului :-)
Mitzu - rezolvam cumva, stai linistita !!!

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Daria, mersi mult! Eu zic asa, stai intai sa vedem daca ma poate ajuta vreuna din fetele din Bucuresti, care stau in zona. Ca poate omu nu are timp si chef de umblat lelea prin Bucuresti (are el destule drumuri de facut). Si daca nu poate nimeni, atunci facem cum zici tu. Nu stiu sa-ti spun ce sector e, din pacate.

Mergi la inceput