Piticlonti de iulie-august 2004 (216)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu - omu` isi face juma` de ora si cumpara biletele, trust me K doar nu va lasam fara bilete !!! Luni cumva se rezolva !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Daria, mai e o chestie, trebuie sa-mi confirme ei prin telefon sau mail comanda. pana nu confirma, n-are rost sa mearga cineva pe acolo, ca poate merge degeaba. Deci tinem legatura ca sa iti spun, daca s-a confirmat comanda sau nu. Si va trebui cumva sa-ti trimit banii. Omu la cat pleaca? Trece prin Sibiu?

Ioana, cum mai sunteti? Ce face Maria, mai are febra?
Andrea, la multi ani parintilor tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu - am 3 soferi care descarca/incarca prin Bucuresti si zona. Ei au bani, deci cand imi dai ok, unu` va fugi pana acolo Apoi vedem la ce ore ajunge prin Sibiu si faceti tranzactia. Simplu !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Salutare fetele,am cetit dar nu mai tin minte nikMandruta este binisor,azi noapte la 1.30 ii ardeau tamplele dar in funduletz avea 37.1,abia dupa un supozitor si nurofen s-a racit si nu a mai facut decat azi la ora 15,37.5(la o ora de la nurofen)i-am ps supozitor dar dupa juma de ora la eliminat,asa ca pana la 8 stau cu ochii pe ea!L-am sunat pe doctor si a zis sa stau linistita ca-s temperaturi normaleMeiii nu are nici un siptom de rosu in gat,nu stranuta nu muci nu nik,scaunele sunt bune se mai vaita un pic de burtica...incep sa ma gandesc daca n-o fi vreo boala a copilariei!
Mitzu ma bucur ca incepe sa se rezolve treaba cu biletele,sotiorul meu mi-a promis ca daca vin U2 in toamna mergem sigur la concert!!!
Robertasa revina soarele pe strada ta cat mai curand!!
AndreeaM ,LA MULTI ANI,sa-ti traiasca parintii,sa fie sanatosi si fericiti!!!
Lia insanatosire grabnica Deei,si io ieri m-am chinuit rau sa o fac sa ia medicamentele,nici ceai simplu nu vrea!
Olivia felicitari pentru evolutia lui Uka,meii io zic ca se potriveste de minune cu mandra mea
Si de pe acum,LA MULTI ANI FLORINILOR SI FLORICELELOR si petrecere frumoasa!!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Tot io-s,daca nu iesim inca afara avem niste activitati distractive, azi l-a coafat o ora pe tacsu' si asa arata "modelul"
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762391855046/photo/294928804303911178/29
Mai avem un filmuletz,calitatea imaginii lasa de dorit in schimb sunetul este important
http://www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20070330&ctime=075901

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Ok, Daria, numai sa-mi confirme astia, ca sa nu mearga omu degeaba! te tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Io mi-s racita...cred ca Uka le aduce de la cresa ...si mi le da mie!NU-mi amintesc sa fi fost atiti de des racita..niciodata..

Si ca sa-mi piara orice chef...am terminat taxele...sint buna de plata 2000$ ...ca cica am facut prea multi bani..sa le mai dau inapoi!

Noricel iar bancuri...! Iar deranjezi lumea! Ti-o iei!
Andrea felicitari pt atitea aniversari si pentru vestile bune...
Robi te inteleg cum te simti..stii ca acum citeva saptamini ma plingeam de directivele de moarte ale tatalui meu...Si eu sint si la mama...Deci se poate mereu ...mai rau!
Alice lasa ca ai cupil cuminte! Ce vrei sa nu simti deloc ca ai cupil!
Monica nu am rezolvat inca cu electricianul..o astept pe Alice!Maria este de coma!
Ioana...tati trebuie sa fie fericit acum ca-i si fotomodel!Stai linistita....Maria nu are nika...Asa a facut si Uka ...acum citeva luni..febra a fost singurul simptom...Iar daca este vreo boala a copilariei..in 3 zile ar trebui sa vezi eruptia...dar si astea sint majoritatea tot cu simptome ca de raceala...Eu la 37 nu i-as da nici un antitermic..dar cred ca tie tie frica de convulsiile febrile...

La multi ani de Florii ....tuturor...Alice pt sot si Andrei...parca mai era cineva..hmmm...dar am uitat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna seara.

Am intrat putin. Am trimis prima serie de mesaje pentru pensii. Astept orice gen de comentarii si intrebari.

Ioana si Lia, multa sanatate fetelor!!!
Olivia, multa sanatate si tie (Gabitza mai e cu sarbatoriti in w/e)
Mitzule, daca nu se rezolva cu biletul spune-mi.
Andrea, felicitari pentru parinti!
Cristalule, astept cu interes best-seller-ul: "Fetele Cristalinei". Cer si autograf autoarei
Robi,
Daria, Mi-as dori o prieteca cum esti tu... Imi lipsesc prietenii ata de mult... nu ma bagati in seama, sunt in dispozitie blegoasa

Vicu se pregateste de gradi. Luni si marti va sta toata ziua la gradi, Doina il va lua pe seara, pentru ca luni si marti face iar citostatice. Sper ca de data asta sa fie ultima data, ca nu mai suport nici eu si nici ea nu mai poate. Saptamana ast5a cu stat acasa toata ziua si cu prezenta lui tati toata ziua acasa l-a transformat pe cupilul meu energic intr-un copil de nestapanit. Nu se mai intelege nimeni cu el si cuvintele lege in ultimele 2 zile au fost: NU VREAU!

Va pupu dulce!
Numai bine florilor!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Dana, am o problema cu mesajul pe mail, cica message has not been downloaded...mai incerc....

Nu merge, mai trimite o data daca poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

capitol nou

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput