Piticlonti de iulie-august 2004 (216)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Multumesc pentru raspunsuri!
O sa-mi iau un cuptor care face si grill, un aragaz din ala cu toate optiunile, dar mi s-a pus pata asa ca vreau de e-mail alb (ca alea de inox sunt pretentioase si tre' sa freci tot timpul la ele ca sa nu se vada degete)...si vreau un aspirator d'ala mic si suparat ...:)))
Aragaz si cuptor dau comanda sa-mi aduca, dar p'asta micu' si suparatu' inca-l mai caut...
Aragaz nu am gasit decat indesit care sa le stie pe toate...astia de la firmele care aduc acasa au cam aceeasi marfa si nu m-a dat pe spate...

In alta ordine de idei...maine fac curatenie de Paste.
Tanti Ioana cu un nepot vin si pana se face ora de mancat si culcat a Mariei tre' sa termine cu totul. Asa facem de 3 ani de Paste si Craciun si imi place la nebunie.
Oricum eu ii dau 1 milion in plus pe luna si nu mai am grija curateniei. Plecam de acasa in weekend si ea face bec.

La partea culinara l-am delegat pe tata socru sa se ocupe, ca e expert. De cand cu sarcina ii strang la noi pe ai mei si pe ai lui John si petrecem impreuna...Si fiecare vine cu ce vrea sa manance de acasa...
Asa ca m-am scos!...:))))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Vorbiti de Paste..si io m-am scos..plecam din nou la rude in sudul Californiei!Matusa face totul de casa..cozonac,...he,he, de ce credeti voi ca am intrat io la cura?
Sa ma laud..azi cadeau pantalonii de pe mine!Si mai am o saptamina dar zau ca merita!

Adela ai dreptate...astepti la rind cum zice Alice...dar merita totul este superorganizat! Cind o sa revenim in Ro ..cred ca o luam razna..sau stingem pe toti de git!
Sa mai explic pt Gabi din nou (vezi daca nu citesti postarile mele?) Pt ca Uka nu vorbeste asa de articulat cum as fi vrut io/noi..desi stie peste 200 de cuvinte (a trebuit sa le numar ca au vrut sa stie exact) ..romana plus engleza...am apelat la cei mai tari in evaluari pt copii mici (sub 3 ani). Intre 31 si 33 de luni cam asta este targetul 200 cuvinte. Prima data este interviul cu mama la telefon ,juma de ora. M-au intrebat inclusiv unde am nascut..cum cit am stat in spital..cum papa..cum se misca..daca sta intr-un picior (lista este lunga daca va intereseaza pot face rost de forumular)...etc. Dupa care au decis ca Uka este ok...dar pt ca eu sint ingrijorata ca nu alatura cuvintele...au trimis cazul superiorilor..care au decis sa-l primeasca la evaluarea propriu zisa (45 de minute). In urma acestei evaluari daca este cazul vom fi recomandati la un logoped...
Gabi ce-mi place de voi ca ...calatoriti ...super! Casa ce mai face?
Cristalinule..asa face ci Uka...cind nu vrea ceva.."mai taziu"
Alice m-am uitat pe filmulete voastre ..ce-i place lui Gizmo la computer!
Daria cu venitul este complicat...eram sigura ca venim in mai..apoi in toamna...acum zicem aprilie...Zau ca nu ma mai crede nimeni...asa ca abtin...Dar cum nu stii ce-ti aduce ziua de miine...nu mai facem planuri!Cum nu faci tu niste bunatati???
Diana diagnosticul meu? Boala autoimuna..
Ioana unde umbli?
Noricel..la apel!

Io va mai intreb din nou..stie cineva ...pe cineva care sa vrea sa faca curatenie...la 2 saptamini sa zicem , in Militari?Daca ar face si papa...si mai bine ar fi....

va las..revin cu raportul de la dr..azi avem vizita de 30 de luni..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Olivia, ca tot uit sa te intreb - cereai o adresa de instalator ! Ai rezolvat si daca nu, pentru ce iti trebuie ??
Bafta la nenea doctoru !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Cu instalatorul am rezolvat-o!...mai trebuie electrician..si femeia de care va spuneam ...Merci oricum!

Mergi la inceput

Electrician ? Pentru ce ? ca poate rezolvam ... cit despre femeie, din pacate eu nu cunosc, ca daca as sti, as chema-o si la mine !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Tatal meu nu are curent electric in toata casa..nu stie din ce motiv...Dar nu ma intreba si de ce trebuie sa rezolv io problema asta de la asa depratare..da?

Mergi la inceput

Chill, vorba voastra ... ... nu intreb ... doar ca zilele trecute a fost un electrician la noi (la mama adica) si a schimbat ceva la panou si ma gindeam ca poate vine si la voi ! Dar nu e mai simplu sa cheme pe cineva de la ideb sau renel sau cum s-or numi ei acu ? Daca vrei, intreb omul care a fost la noi ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Io nu mai stiu cum este in Ro..dar ..daca este
in interiorul apartamentului vine cineva de la Renel? Tu intreba preventiv si tinem legatura.

Mergi la inceput

Daca este ceva de la panou, da, vin ei ... tu te duci la centrul de care apartii si sesizezi problema si ei ar trebui sa trimita pe cineva sa vada ce este, sau eventual dai un telefon, dar nu stiu daca au vreun numar pentru probleme dastea, nu am avut nevoie de asa ceva pina acum si daia nu stiu ! Dar intreb si iti spun (pe omul de care vorbeam) ... uite acu sun la frate-miu !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Am sunat ... am transmis ... te tin la curent ! Dar tatal tau cum sta pe intuneric ?? Poate fi ceva de la siguranta de la panoul de pe scara, poate a sarit ceva pacolo, nu poate anunta administratorul ?? La noi Florin este sef peste dastea cu curentul, asa ca nu imi fac probleme si daia nici nu stiu prea multe, ca el repara tot daca e cazul !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput