***LA REDOUTE(12)***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Mai, lipseste si omul cateva minute si voi deja umpleti doua pagini
Madau, scuze ca insist...nu ma pricep deloc la masuri... mai zi-mi de sotul tau poarta 42-44 si cam ce dimensiuni are? sa ma orientez si eu. ca as prefera sa-i iau blugii aia tipster ca-s 92 in lungime (plus ca-s mai ieftini)...si al meu e desirat

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Adica nu i-au fost buni, nu cred ca si-a masurat talpa cu marimile din tabelul lor. El e un tip mic si slabutz, poarta 39 aici, i-a comandat 39 si nu i-au venit. I-a vandut pana la urma.

Dar sa-ti zic EU cu balerinii mei, comand 37 cat port si aici, o pereche imi sunt stramti (nu stiu daca ii voi putea purta vreodata) iar altii imi sunt buni, mai mari mi-ar fi venit prea mari. Si ma incadrez dupa masuratori la 37. Pana la urma e o loterie, depinde f mult de brand, de firma care face respectivul produs.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Hopes

Aoleu Nushulica tu esti din Iasi nu?
Si eu sunt, si am comanda din 13.03. Doamne ajuta sa vina!!!

Oare depinde de zona? unde vine hartiuta aia? ca mor de nerabdare

Hopes

da eu sunt din iasi ...dar am zis coletul de azi fiind mic(3tricouri si o pijama) era pus intr-o sacosa si mi l-a adus postasul la servici (lucrez in podu ros langa posta si ma cunoaste postasul)...celalalt colet pe care l-am primit miercurea trecuta era mare pus intr-un sac avea 5kg si ceva si am primit aviz in posta si am mers si l-am ridicat tot de la posta de care apartin(p.ros)

hai ca vine si al tau azi sigur

INGRID

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

Adica nu i-au fost buni, nu cred ca si-a masurat talpa cu marimile din tabelul lor. El e un tip mic si slabutz, poarta 39 aici, i-a comandat 39 si nu i-au venit. I-a vandut pana la urma.

Dar sa-ti zic EU cu balerinii mei, comand 37 cat port si aici, o pereche imi sunt stramti (nu stiu daca ii voi putea purta vreodata) iar altii imi sunt buni, mai mari mi-ar fi venit prea mari. Si ma incadrez dupa masuratori la 37. Pana la urma e o loterie, depinde f mult de brand, de firma care face respectivul produs.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

pai atunci n-am altceva de facut decat sa astept si intre timp sa ma gandesc cui as putea sa-i vand daca nu-i vin

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

da doamne!. Eu lucrez langa gara Nicolina, si am dat adresa de aici..de-acu astept pe maiine dimineata, poate-o veni

Hopes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

@ claujuro:
mey draga, daca tu esti la 1.67/70 kg, eu la 1.64/66 kg ce zici, da ma risc la niste blugi marimea 40???

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nushulica eu am luat adidasi de la Nike dupa masurile din tabelul lor si-s ok. La sot s-a potrivit aceeasi masura ca si aici adica 42, la mine a iesit o masura mai mare...adica 38..dar sunt buni.

Cin ce vrei sa-ti masor? Blugii sau sotul?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by addya

@ claujuro:
mey draga, daca tu esti la 1.67/70 kg, eu la 1.64/66 kg ce zici, da ma risc la niste blugi marimea 40???

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Da, nu mi se pare nici un risc. Astia ai mei 42 imi sunt mari sus, pe solduri si pe talie. Daca ai curaj, baga-te la un 38, blugul se mai lasa!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madau

Nushulica eu am luat adidasi de la Nike dupa masurile din tabelul lor si-s ok. La sot s-a potrivit aceeasi masura ca si aici adica 42, la mine a iesit o masura mai mare...adica 38..dar sunt buni.

Cin ce vrei sa-ti masor? Blugii sau sotul?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

super...astept si eu sa va zic daca-s buni

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

mai, cred k eu m-am prostit
ajutati un biet neuron obosit....
la blugi nu se da masura ca la bluze? tr sa intru pe marimi de jeans???

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan

Mergi la inceput