***LA REDOUTE(12)***
Raspunsuri - Pagina 28
claujro spune:
Ba e ca la bluze. Numai la unii ai marimi de jeans. Uite-te in tabelul lor.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
claujro spune:
Apropo de blugii astia http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324095361&DocumentID=321407 i-am luat masura 42.
In tabelul lor scrie la 42- 71-75 in talie si 100-104 in bazin. Eu am 90 in talie si 100 in bazin. Si imi sunt mari si in talie si in bazin!!!!!!!!! Na, mai luati-va dupa tabelele lor. ![]()
Bluza 44 la ei 98-102 in bust si eu am 105 in bust (
) si masura 44 imi e maaaaare! ![]()
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
addya spune:
31399
scade aia 5 euroi frais de traitment
cred k merge pe orice ca eu am o varza in cos...
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
lilina spune:
eu nu am stiu sa bag codul ala primit in urma completarii chestionarului
imi scria ca nu se poate aplica oferta la cumparaturile mele
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
madau spune:
S-a trezit puslamaua mica, ma duc sa-i dau de mancare si revin.
Cin acum pot sa-ti masor doar blugii...sotul mai pe seara cand vine![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
addya spune:
hihihi
ventee naf-naf...
pey e o bluzita roz care e pe site la 3.99, o astept sa vina!
daca o face 2 euro poate mai iau una...
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
claujro spune:
Care bluzita? care bluzita? Eu sunt amatoare de chilipiruri...![]()
Am dat o cautare dupa nume dar cea mai ieftina care mi-o gaseste e la 12 si ceva euro.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Madachan spune:
quote:
Originally posted by claujro
nushulica, sper ca ai luat un nr mai mare. Si prietena mea a luat 2 perechi de adidasi scumpi sotului ei si a luat fix masura care o poarta si aici. I-a vandut pana la urma ca nu-i veneau.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
M-ai speriat...si eu astept comanda data pe 21 cu adidasi de la Adidas pt mine la 45 euri si pt sot de la Puma la 71 euro.Am luat marimile care le purtam si aici.
Fetelor,care a-ti mai cumparat adidasi?Ce marimi a-ti luat,ca aici sau mai mari?
EDWARD 29.11.2004
poze->

nushulica spune:
quote:
Originally posted by Madachanquote:
Originally posted by claujro
nushulica, sper ca ai luat un nr mai mare. Si prietena mea a luat 2 perechi de adidasi scumpi sotului ei si a luat fix masura care o poarta si aici. I-a vandut pana la urma ca nu-i veneau.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
M-ai speriat...si eu astept comanda data pe 21 cu adidasi de la Adidas pt mine la 45 euri si pt sot de la Puma la 71 euro.Am luat marimile care le purtam si aici.
Fetelor,care a-ti mai cumparat adidasi?Ce marimi a-ti luat,ca aici sau mai mari?
EDWARD 29.11.2004
poze->
auzi ca e cam la ghici...la unele s-au potrivit marimea la altele nu...om trai si om vedea
INGRID