***LA REDOUTE(12)***
Raspunsuri - Pagina 26
addya spune:
sunt suparata...
adik muncesc sa-mi iau coduri de pe ma-reduc, stau sa scobesc in catalog, stau sa bag coduri chiorandu-ma la scrisul ala marunt-marunt, rabd comentariile sotului, shi peste ce dau???
numai prix vert de nu-mi merge nici un cod....

adik shi adidasi de 120 euroi tot prix vert????

mie nu mi-a venit comanda din 16, poate vine odata cu aia din 19...![]()
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
madau spune:
Jasmine fustita si gecuta aia de fas sigur sunt de la Redoute. E chiar geaca de care zicea una din fete ca a luat-o dar nu e asa frumoasa ca in poza de pe site...nu mai stiu de cine era vb. Si dresurile alea pe bleu..parca, parca tot de pe LR ar fi
Dar cam scumpe soro...

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Mai, eu pe aia cu mica publicitate si haine de pe la redoute o vazusem de mult...dar nu am zis nimic, fiecare cu treaba lui.
Fusta aia i-am luat-o Marei cu 1.90 euro
.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
nushulica spune:
fetelor am primit acum un mail de la ei cu un chestionar si cu un cod care-mi da 10e reducere 28908(cred ca este doar pt numarul meu de client)...incercati-l si voi...daca n-ati primit mail si voi![]()
INGRID
Hopes spune:
Aoleu Nushulica tu esti din Iasi nu?
Si eu sunt, si am comanda din 13.03. Doamne ajuta sa vina!!!
Oare depinde de zona? unde vine hartiuta aia? ca mor de nerabdare
Hopes
addya spune:
uite cod:
40576
40 eur la 90 comanda, 20 eur la 40 comanda, fara pagini rosii, verzi, pe catalog p/e 2007
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
madau spune:
Addya doarme piticu si tu tot pe Redoute?
Si io la fel
Auzi, dar codul ala cu 15 euro reducere l-ai incercat? Ca parca mergea pe "prix vert"
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
nushulica spune:
claudia
cum adik nu i-au fost buni adidasii sotului prietenei tale??pai da s-a luat dupa tabelul de masuri de la ei??
ca eu asa am procedat si ce scria in tabel coincidea cu marimea care o poarta el aici...plus ca sunt piele int ext si cred ca se mai si largesc un pic
(sper)...mai zicea ella ca a luat si ea si a fost buna marimea aceeasi cu ce poarta aici
vorbesc de adidasii astia:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324115296&documentid=445607&categoryid=22911905&single=&hasNext=1&hasPrev=1
o iau razna daca nu-i vin ca imi plac tare mult si lui la fel![]()
INGRID
saddie spune:
nushulica, codul ala e pentru toata lumea. Am facut si eu acum chestionarul si tot pe asta mi l-a dat
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...