***LA REDOUTE(12)***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cin io i-am luat ptr barbata-miu blugi Tipster...el poarta 42/44 la pantalonii de la Redoute...i-am luat 42 si-s super fixi, dar el asa i-a vrut. Mai ales ca e si model din ala slim fit. Deci ii iei dupa masurile normale de la pantaloni, nu te mai uita la comparatia cu Levis

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by claujro

Mi-au trebuit nspe colete si haine comandate ca sa realizez ca eu la masura 42-44 aici (70 kg si 1.67) sunt la 38-40 la ei.
Edit: sau poate oi fi slabit intre timp de stres... ca nu m-am mai cantarit de o luna

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

eu cred ca ar trebui sa denumim subiectul asta: CURA DE SLABIRE CU LA REDOUTE.FR ca noi aici toate slabim macar de stresul comenzilor si tot slabim

INGRID

Mergi la inceput

Ma pregatesc acum de o mega comanda...ptr nasa mea...220 euro...Doamne ajuta sa vina cu bine

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Jasmine, 2 ajung! Primul era 42-44 dar e tare mic, un 38, l-a luat mama. Asta e 46-48 si e mare si de mama, poate e bun pt bunica de la tara. Culoarea sigur e pe gustul ei, numai ca nu o vad in maieul ala cu bratele dezgolite, prin curte, pe la gaini .

mada, Doamne ajuta!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by madau

Ma pregatesc acum de o mega comanda...ptr nasa mea...220 euro...Doamne ajuta sa vina cu bine

si eu am facut ieri una de vreo 180euroi i-am luat sotului o pereche de adidasi de la puma la 80euro si alte chestii marunte

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

nushulica, sper ca ai luat un nr mai mare. Si prietena mea a luat 2 perechi de adidasi scumpi sotului ei si a luat fix masura care o poarta si aici. I-a vandut pana la urma ca nu-i veneau.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Deci...va rog frumos...conduc detasat cu 3 SETURI PLASTICOASE. O sa radeti dar deja le-am dat . O colega, mama si mama unei colege. Mai, pana la urma au avut succes.

Ma gandesc.......astia ar fi trebuit sa faca un efort si sa-mi trimita nuisette la cat de insistenta am fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Ia uitati-va aici :

http://forum.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=7820

nu vi se pare ca sunt hainute de pe Redoute?Da' repede s-a orientat fata sa scoata niste bani!

De exmplu fustita asta o vinde cu 35RON,adica peste 10 euro!
http://new.photos.yahoo.com/mclaudia1979/photo/294928804234762412/22

Si zice ca aduce hainutele la comanda,deci nu le vinde pt ca le-a luat deja si nu i se potrivesc copilului.Oare n-a vazut subiectul nostru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

hop si io!

Clau, m-ai facut sa rad cu setul plasticos la gaini

si-mi dai sperante ca as mai putea sa primesc coletul din 6 martie.
In afara de asta, mai am alte 4 pe drum dar sun din 20 martie, cred...

Ma duc pana jos la cutie..

Mergi la inceput

Yupyyyy..traiasca setul plasticos...uite ca e bun de dat cadou. Sper sa nu citeasca vreuna din beneficiare pe aici

Mergi la inceput