***LA REDOUTE(12)***
Raspunsuri - Pagina 25
madau spune:
Cin io i-am luat ptr barbata-miu blugi Tipster...el poarta 42/44 la pantalonii de la Redoute...i-am luat 42 si-s super fixi, dar el asa i-a vrut. Mai ales ca e si model din ala slim fit
. Deci ii iei dupa masurile normale de la pantaloni, nu te mai uita la comparatia cu Levis
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
nushulica spune:
quote:
Originally posted by claujro
Mi-au trebuit nspe colete si haine comandate ca sa realizez ca eu la masura 42-44 aici (70 kg si 1.67) sunt la 38-40 la ei.
Edit: sau poate oi fi slabit intre timp de stres...ca nu m-am mai cantarit de o luna
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
eu cred ca ar trebui sa denumim subiectul asta: CURA DE SLABIRE CU LA REDOUTE.FR ca noi aici toate slabim macar de stresul comenzilor si tot slabim

INGRID
madau spune:
Ma pregatesc acum de o mega comanda...ptr nasa mea...220 euro...Doamne ajuta sa vina cu bine![]()
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Jasmine, 2 ajung! Primul era 42-44 dar e tare mic, un 38, l-a luat mama. Asta e 46-48 si e mare si de mama, poate e bun pt bunica de la tara. Culoarea sigur e pe gustul ei, numai ca nu o vad in maieul ala cu bratele dezgolite, prin curte, pe la gaini
.
mada, Doamne ajuta! 
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
nushulica spune:
quote:
Originally posted by madau
Ma pregatesc acum de o mega comanda...ptr nasa mea...220 euro...Doamne ajuta sa vina cu bineMadau si
si eu am facut ieri una de vreo 180euroi
INGRID
claujro spune:
nushulica, sper ca ai luat un nr mai mare. Si prietena mea a luat 2 perechi de adidasi scumpi sotului ei si a luat fix masura care o poarta si aici. I-a vandut pana la urma ca nu-i veneau.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
lilupep spune:
Deci...va rog frumos...conduc detasat cu 3 SETURI PLASTICOASE. O sa radeti dar deja le-am dat
. O colega, mama si mama unei colege. Mai, pana la urma au avut succes.
Ma gandesc.......astia ar fi trebuit sa faca un efort si sa-mi trimita nuisette la cat de insistenta am fost 
Jasmine spune:
Ia uitati-va aici :
http://forum.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=7820
nu vi se pare ca sunt hainute de pe Redoute?Da' repede s-a orientat fata sa scoata niste bani!
De exmplu fustita asta o vinde cu 35RON,adica peste 10 euro!
http://new.photos.yahoo.com/mclaudia1979/photo/294928804234762412/22
Si zice ca aduce hainutele la comanda,deci nu le vinde pt ca le-a luat deja si nu i se potrivesc copilului.Oare n-a vazut subiectul nostru?
ella_74 spune:
hop si io!
Clau, m-ai facut sa rad cu setul plasticos la gaini![]()
si-mi dai sperante ca as mai putea sa primesc coletul din 6 martie.
In afara de asta, mai am alte 4 pe drum dar sun din 20 martie, cred...
Ma duc pana jos la cutie..
madau spune:
Yupyyyy..traiasca setul plasticos...uite ca e bun de dat cadou. Sper sa nu citeasca vreuna din beneficiare pe aici 
Madau si